רשלום לכולם חדשה כאן

רונית196

New member
רשלום לכולם חדשה כאן

צריכים לנסוע למשפחה בחו"ל בחג ומאוד לחוצים מן הטיסה.האם מישהו נתן משהו להרגעה בשעת טיסה ואם כן מה נתתם?

razgalili

New member
קצת פרטים

ילד\ילדה, גיל, בעיות, רמת תקשורת, אורך טיסה, מאין לאן. יש לכם שורה של אפשרויות לגבי איך לטפל בילד במהלך הטיסה אבל זה מאד תלוי בפשוש הספציפי.

מתי ולאן הטיסה?

תלוי בשעות, אפשר לתת מלטונין. אנחנו בזמנו קנינו מכשיר DVD נייד עם כמה סרטים לנסיעות ארוכות. היה שווה כל סנט ששילמנו עליו. עוד הצעות שקיבלנו בזמנו מד"ר ברגר ושעוזרות לכמה מהילדים - חפשי בחיפוש מתקדם בפורום: גלייצין (חומצת אמינו), אינוסיטול (סוג של סוכר), תורין או טאורין (עוד חומצת אמינו), גאבא, אמבט מלח אפסום, טריפטופן.

רונית196

New member
הילד גדול ונוטה להתפרצויות ואנו חוששים מאוד

ששאר הנוסעים יצניחו אותו באמצע הטיסה מהמטוס. יהיה לו קשה להתמודד עם התורים בנמל התעופה בליילה. הטיסה היא לארופה

כדאי להתייעץ ספציפית עם איש מקצוע שיוכל לעזור

יש כמה אפשרויות שיכולות לעזור וכדאי להתייעץ באופן אישי ולא רק לשאול בפורום. טיפ חשוב: נסו מראש לראות מה יותר יעיל וליצור הכנה לטיסה. סיטואציה דומה יכולה להראות מה יעזור יותר ועד כמה הוא יכול להסתגל עם הגיבוי הביו רפואי. בהצלחה.

bisty

New member
בקשר לתורים

קחי איתך את כרטיס הנכה של ביטוח לאומי. בביקורת דרכונים יש תור מיוחד לנכים, השתמשי בו. תני לו להתרוצץ בדיוטי פרי לפני העליה למטוס ודחו את העליה לרגע האחרון. אם הילד מבין הייתי מכינה לו סיפור חברתי שמפרט פחות או יותר את כל השלבים של הנסיעה כדי שידע למה עליו לצפות. DVD נייד נראה לי מאוד יעיל. אף פעם לא השתמשנו אבל שווה לנסות. אנחנו תמיד לוקחים ספרים,משחקים וחטיפים. אה, עוד טיפ שיכול לעזור, בערך שבוע או כמה ימים לפני הנסיעה להעלים לו צעצוע אהוב במיוחד ואז לתת לו את זה במטוס בתקווה ששמחת הפגישה עם הצעצוע תעסיק אותו זמן מה

razgalili

New member
הכי טוב זה לקחת תרופות הרגעה מרופא

או תרופות טשטוש. נותנים לילד בתור למטוס, שמים אותו על כיסא גלגלים שחברת התעופה מספקת. מגלגלים אותו אל תוך ומחוץ למטוס, ואתם בחופשה. כדאי להשיג מהרופא מספר מנות ולנסות על הילד לפני הטיסה לפחות פעם אחת כדי לדעת כמה לתת, למה לצפות, והאם זה עובד - לא כל תרופה עובדת על כל ילד. לכמה ילדים יש תופעות שליליות במשך כמה ימים אחרי התרופה, כמו מצב רוח רע, או נסיגה. גם זה כדאי לדעת לפני שטסים לחול. אם אין אופציה לדבר עם רופא יש לכם אופציה אחת לפחות OTC (שניתן לקנות ללא מרשם) וזה תרופות נגד אלרגיה ושיעול שמכילות Dextromethorphan ו\או Doxylamine succinate כמו התרופה האמריקאית NYQUIL. מנה נורמלית של התרופה הזו עובדת כמו תרופת הרגעה לכל דבר וענין. יש לשים לב בשום פנים לא לעבור את המינון המומלץ ולא להשתמש בשום פנים בתרופה שמכילה ACETMENOPHEN או PARACETAMOL. כדאי כאמור לעשות נסיונות עם הילד לפני הטיסה. יש גם כמה פתרונות "טבעיים" שאכתוב עליהם בהודעה אחרת

רונית196

New member
תודה האמת היא שחיפשתי תגובות בסגנון זה

ואשמח מאוד לשמוע אם מישהו עשה זאת בעבר. לצערי הילד שלי לא יכול לקבל הסברים או להתעסק בדברים אחרים כמו חוברות צביעה ואנו זקוקים לפתרון תרופתי לטיסה

מכירה הורים שנותנים את התרופה בנדריל

לא מכירה את המקבילה בארץ. זו תרופה מעבר לדלפק (בלי מרשם) נגד אלרגיה שיש לה גם אפקט מרדים חזק. BENADRYL יש גירסה בלי צבעי מאכל. אם אתם הולכים על הפיתרון הזה, אני ממליצה מאוד לתת לפני ואחרי COQ10, מלח אפסום, גלוטתיון ושאר תוספים שעוזרים בדיטוקס ובמטבוליזם תרופות.

למעלה