ההנהלה אכן נותנת עונשים אבל מדאיג אותי שהם פחות מרתיעים מעונשי מדינה כי אנשים בכפר לא שולטים לגמרי במעשיהם, וכיוון שאינם מספיק מרתיעים אולי עלולים לפעול נגדי שוב באלימות. בנוסף אני חושב שאם עיקר הסיבה לאלימות היא שאני נהייתי אלים ואם לא אהיה אלים יהיו פחות אלימים אליי, אולי עדיף לא להסתבך. אני גם חושש שאם אתעקש על תלונה יאשפזו אותי. אני חושב שהסיבה שאנשים בזמן האחרון מתנהגים אליי בתוקפנות היא שאני נלחם בעולם כדי לשפר אותו ולהביא לו עוד רוחניות וחוכמה. רוב האנשים טובים אבל טיפשים. עברתי תהליכים נפשיים קשים מאוד בחיי בגלל עימות עם העולם, כי אני יותר רוחני ומיוחד וניסו לכפות עליי את החומרנות.
אני משוחח על דברים שאוהבים לעשות כדי לשפר את החברות. אני משתדל לדבר מאוד ברור ולעניין כדי להשיג מטרות, ואני אומר לחוקרים ולפושעים שאני מצפה שיאמינו לסיפור במקום לענות בשקר כדי ליצור יותר הבנה בין הצדדים שתביא לכדאיות הגיונית. אני נמנע מלדבר רעות על אנשים ומשתדל לפתור מריבות בעזרת הסברים וויכוח חיובי עם טיעונים. אני מנסה לספר לחברים על יכולות ועל הצלחות שלי בחיים כדי לקבל כוח. אולי אני צריך להילחם בדרך יותר חיובית, אבל הרבה אנשים טיפשים ולכן אולי מפרשים את המלחמה ואת ההתעניינות שלי לא נכון וחבל. האישה שהכי אהבתי בחיים במשך כשלושים שנה ואני חושב שתמיד אמשיך לאהוב מאוד, הייתה מטפלת עובדת השמה שלי במשך 4 שנים בתל אביב. היא לא רצתה לשמור קשר. לצערי, הטרדתי אותה קשה בטעות ואני כמובן מצטער על זה. היה לי שם פסיכולוג קליני גאון שלא הבין שאהבתי אותה והציק לי קשה בדיבור במשך אותן שנים כדי שלא אצור אתה קשר אישי, העליב והפחיד אותי והזיק קשה לשיחות שלי עם אנשים. עכשיו אני לאט משתחרר מהשפעת המקרים שעברו עליי במשך השנים. אני מרגיש שהם חישלו אותי. אני מניח שחיפוש רוחניות אינו סיבה לאלימות ואולי אני עושה משהו שמפחיד אותם, ואם לא אעשה דברים מפחידים אלא אספר לחברים על יכולות ועל הצלחות שלי, לא יריבו אתי.