רשלנות רפואית

yuliyuli1

New member
אם לא נגרם נזק אין סיכוי לתביעה כזו

צריך להוכיח לא רק רשלנות אלא גם שנגרם נזק.

yuliyuli1

New member
במקרה כזה כן ניתן לתבוע, לדעתי

אבל אם עברו 15 שנה לא בטוח שזה אפשרי היום

רשלנות רפואית

שלום לכולם, מישהו תבע ? כדאי לנסות ? האם חייב להוכיח קשר או שמספיק להוכיח רשלנות במהלך הלידה ?
במידה וכן יש המלצות על עורכי דין. תודה

TikvaBonneh

New member
המלצה חמה שקיבלתי

ענת מולסון עורכת דין עם ניסיון ברשלנות רפואית 036025060

רשלנות

בשביל לזכות בתביעה לגבי רשלנות רפואית אתה צריך שני תנאים.
א. להוכיח שהיתה התרשלות-כלומר המטפל( כלומר רופא או מיילדת ) לא פעל לפי מבחן המטפל הסביר-כלומר לא פעל כפי שהיינו מצפים מרופא/מיילדת סביר/ה לפעול.
ב. נגרם נזק בגלל ההתרשלות הזו.

אז התשובה לשאלתך-היא שאתה חייב להוכיח שיש קשר של סיבה ותוצאה בין התנהגות הצוות המטפל לבין הנזק שעליו אתה תובע.

לא הבנתי על מה בדיוק אתה רוצה לתבוע.
אבל הייתי חושבת על זה היטב לפני נקיטת צעדים.

אז ככה...

מאתרים של עורכי דין שמתמכים ברשלנות רפואית יש כל מיני תיאורים שהם מבקשים לשים אליהם לב שמהזכור לי היו אצלנו בלידה. כגון ריבוי ביקורים של רופאים בכירים. המתנה לראש המחלקה לביצוע ניתוח קסרי ועוד... לאלו ששאלו על מה לתבוע אז על האוטיזם של הילד... שככל הנראה נגרם במהלך ההריון... מכל הבדיקות הגנטיות ניתן להבין שזה לא הגורם.
תודה..

בתור מי שעובדת בחדר לידה...

ריבוי רופאים בכירים-לא מעיד על רשלנות. בהחלט יש מקרים שבהם מתייעצים עם הרבה רופאים כי גאמת לאהיודעים מב לעשו.
לגבי המתנה לראש מחלקה לצורך ניתוח-אם מצב היולדת והעובר מאפשרים זאת יש פעמעם שאכן עדיף לחכות לראש מחלקה.
לא מכירה את הסיפור שלכם בכלל בכלל. רק אומרת לך מהניסיון שלי על המשפטים הבודדים שכתבת פה.
ייתכן שיש לכם עילה.
אבל-להוכיח שנגרם אוטיזם מהיפוקסיה בלידה, אם היתה בכלל-לא יודעת אם יש לזה תקדימים

אפשר להתחיל לבדוק

אפגרים וph של דם טבורי.
אני לא עורכת דין אבל אם שניהם תקינים-אני מניחה שיהיה יותר קשה להוכיח ...

בכל מקרה....

אין לי אפשרות להוכיח שמהלך הלידה היא הגורם. אך ישנה אפשרות להוכיח שלא הייתה תקינה.

הוא נולד עם אפגר נמוך מאוד?

היה צריך החיאה?פגיה?אם לא אז הלידה כנראה לא היתה מאוד טראומטית.ואגב דווקא בלידה של הבת הנ"טית שלי התקשרו לפרופ' יגל לשאול מה לעשות כשהיא הסתבכה והוא ייעץ להם טלפונית איך לנסות לילד (בסוף היה צריך קיסרי והוא גם ניתח אבל אני לא יודעת אם הגיע בגללי או בגלל יולדת אחרת)

TikvaBonneh

New member
תשובות שקיבלתי מחברות בפייסבוק

דורית קסנטיני:
לשאלתך 1..כן אנחנו חייבת לציין אוטיזם וחרשות לפני 4 שנים הסתיים בפשרה יומיים לפני המשפט ...2..תמיד ממליצה יעוץ עו"ד ...3 לעניין התביעה חלה חובת הקשר הנסיבתי ..4 לא מספיק שנעשתה רשלנות ....
מכירה עוד מקרה אחד שתבעו גם פה שתי לקויות אוטיזם ועיוורון גם הסתיים בפשרה ...למיטב ידיעתי אלו שני המקרים היחידים שהתקבלו בבית המשפט ...בזמן תביעתנו בדקנו אם נעשו תביעות על אוטיזם לא נמצאו תביעות שהגיעו לבתי משפט ..
לכל שאלה מוזמנת להתקשר 052-3159900 ..
ממליצה יעוץ אצל עו"ד אביבה נתרביץ גלאי ...מכל השמות הגדולים הייתה היחידה להאמין בתיק שיגיע לבית המשפט ....03-5660892...

Gili Yulia Ben Moshe
א. אנחנו נמצאים בתהליך תביעה.
ב. בעיניי הפורטל הזה יוצר בהירות מושגית אובייקטיבית .
.. ג. כדאי לנסות- ניסוח שעבורי קצת מצחיק - לא מדובר בדיאטה שמנסים אלא בתהליך עם הרבה מאוד משמעויות. באופן עקרוני דעתי שבבחירה בין האפשרות של או השארת הכסף אצל חברת הביטוח או תמיכה בגדול הילד שנולד עם מוגבלות/ לקות/ מחלה קשה כתוצאה מרשלנות או במעקב הריון באי גילוי מום או תסמונת שניתן היה לגלות, או רשלנות בלידה עצמה, הרי שהבחירה ככל שתהיה מאתגרת היא ברורה.
ד. בעניין ההמלצות- אני אישית יכולה למנות לפחות 10 משרדי עורכי דין מומלצים, בין אם שלנו, בין אם כאלה שמסייעים לנו באופן אישי, או בעמותה או מאחורי הקלעים כקואליציית הורים, ואני גם יכולה לטעון שיש גם לא מעט שרלטנים בזירה.. אבל אז אני עלולה להחשב כפוגעת בשם טוב, ולכן אתן מענה עקרוני שבא מהנסיון האישי והכרות עם לא מעט הורים בתהליך. גם פה מה שחשוב היא הבחירה. מדובר במסע שיכול לקחת זמן רב והקריטריונים לבחירה שאני יכולה להציע הם 3 - הראשון הוא הזיהוי של המשרד או העו"ד כמקצוענים בתחומם, שני זה הזיהוי של המשרד או העו"ד ביכולות בין אישיות בין אם בתמיכה ברגעים אישיים משבריים לא פשוטים ובין אם הקשבה למשוב והיכולת להסביר ולהיות סבלניים להרבה מאוד דילמות ושאלות שהתהליך מעורר והאחרון הוא ניהול המורכבות של התהליכים המקדימים בדרך שתהיה הנגישה ביותר עבור ההורים בתוך הגבלות החוק. ה. אחרון בשלב זה- אם קיים ספק ודילמה כדאי כמה שיותר מהר להכנס לברורים ותהליכי בחירה.. גם בגלל שאם יש ספק.. כדאי לפתוח את הדלת הזאת שנקראת רשלנות רפואית ולסגור את הספק- או בתשובה שלא פעם היא.. אין רשלנות.. ואז כדאי לסגור את הדלת הזו ולחיות בלי הספק.. ובמידה ויש רשלנות, היות וזה תהליך ארוך שיש גם נסיונות לסגור בו את הדלת עבור הורים, וגם לאחרונה התקצר פרק הזמן שבו אפשר להגיש תביעה על רשלנויות במעקבי הריון ..כדאי להתחיל כמה שיותר מהר.

SMADAR55

New member
מאמינים שיש גורם גנטי לאוטיזם וגורמים סביבתיים

להוכיח שרשלנות רפואית שגרמה לאוטיזם יהיה מאוד מאוד קשה.
אבל , שווה להתייעץ עם עו"ד . בהצלחה.

phebe2

New member
המלצה על עורך דין מקצועי הגון ומקסים!!!

אחותי לצערה הרב עברה לידה לא קלה בכלל היה לה סיבוך בהריון והלידה היתה כמעט 48 שעות באמת סיוט מה שעבר עליה והיא היתה כבר מותשת והצוות הרפואי לא אזכיר את שם המוסד אבל בכלל לא היה שם בשבילה וזה עוד בלשון המעטה, בכל אופן היא אחרי בירורים רבים החליטה שהיא תובעת את הבית חולים וזה גם היתה פרוצדורה ב]פני עצמה לדעת מה להגיד ועם מי לדבר, המליצו לה על עכורך דין מעולה בשם דוד פייל או דוד פיל שיש לו משרד מאד מפורסם וותיק שעוסק בתחום הזה והיא באמת החליטה לתבוע. אני זוכרת שהם בזמנו קיבלו זכום כסף כי באמת הוא הוכיח שמה שהיה שם היה ביזיון מבחינת הצוות. אם את רוצה עוד פרטים אני יכולה לברר אבל בערון זה המספר טלפון לקחתי מהאתר 0722239916. אל תוותרי בכל אופן ואם יש חשד אז יש חשד, במקרה הכי גרוע אומרים לך שאין קייס לתביעה...

הניק המעצבן והשקרני הזה מסתובב בכל הפורומים ו"ממליץ"

על עורך דין. אני לא ממליצה לקחת המלצות ממישהו כל כך לא הגון.
שלא לדבר על כך שזה מאד לא אינטיליגנטי.... הרי אפשר לעלות על זה תוך כמה שניות
בקיצור : כמה טמבל (ועילג) אפשר להיות? בואו נשאל את דודו פייל ;)

למעלה