רשמיי מה FERIA של לאס לאגונס

maozeitan

New member
רשמיי מה FERIA של לאס לאגונס

אז ככה אחרי בילוי של יומיים ב FERIA וצפייה בשתי הופעות שונות של DECAI ושל מנואל קאראסקו וכמובן אחרי סיבוב "טעימות" בדוכני-האוכל השונים אני יכול לסכם זאת כך א. מנואל קאראסקו זמר פלילי עם קול של 24 קאראט (חחחח ציטוט של מרגול מכוכב נולד). באמת זמר טוב, נתן הופעה מצויינת לדעתי כל השכונה היתה שם. לא נשאר אחד מתושבי השכונה בבית (למעט אמא שלי) כאילו אם היה בא גנב היה חופשי יכול לרוקן פה את כל הבתים, לא היה מקום לזוז ואם ההאנגר שבנו יכל להכיל עוד 7000 מקומות אז בכיף הוא היה מלא. (בהמשך תמונות מההופעה) ב. מכל דוכני האוכל הכי שווה היה ה PATATA ASADA. מדובר בתפוח אדמה שממלאים אותו בכל מיני דברים ורטבים כגון תירס, זיתים, גזר, חמון,גבינה וגם סרטנים למי שרוצה ועל הכל יש סלסה רוסה או מיונז או רוטב חריף זה היה ממש טעים. ג. הלונה פארק היה די מגניב היה TOP SPIN והיה רכבת הרים מכוניות מתנגשות ושאר הדברים המוכרים לנו מהסופרלנד והלונה פארק. ד. דבר אחרון ששמתי לב אליו שמעל 60 אחוז מבנות השכונה נמצאות בהריון (מן שיטה כזאת של הבחורות לקשור אותנו הגברים אליהן) פשוט מדהים ! פגשתי מכר משותף שלי ושל חברה שלי סה"כ בן 19 לכל היותר וכבר הוא וחברה שלו גרים ביחד והיא בהריון מתקדם. ה. הבית שלי הוא הבית הכי קרוב ל FERIA ובכל לילה בשעה 3 בבוקר יש זיקוקים וזה עושה רעש אימים (יותר מקסאם) ופשוט אי אפשר לישון וזאת הסיבה שאני כותב לכם את ההודעה בשעה כה מאוחרת כאשר המוח שלי מתפוצץ מהרעש שעושים הזיקוקים.

למעלה