רשמים אחרי צילום רחם אתמול

לא חייבים את כל התזמורת, והאגדה.... ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ליברה, אפשר לחצרץ גם בצד אחד בלבד, ממש אין בעיה עם זה ואת יכולה להיכנס להריון אפילו טבעי. רק צריך לבדוק באיזה צד את מבייצת כל חודש כדי למצוא את הזמן הטוב ביותר להזרעה או לשרלול. חוץ מזה ישנה אגדה שאומרת שאחרי הטראומה של צילום רחם נכנסין מהר להריון כי ע"י כך נפתחים כל מיני סתימות בצנרת. אני מקווה שהאגדה תפעל אצלך. חוץ מזה את אישה חזקה ואמיצה, בפעם הבאה תסחבי גם את בן זוגך לטיפולים, מה יש שיהיה לצידך. בהצלחה. שלומלום

anat eitan

New member
נקודה למחשבה , שלומלום: ישנן נשים

שעוברות ל-ב-ד את התהליך הזה של רצון להיכנס להריון , טיפולים אם צריך ואח"כ גם את ההריוןעצמו ואין לצדן בן זוג. אותן נשים גם יהפכו אח"כ למה שמכונה "משפחות חד-הוריות" ושוב , ללא בן זוג לצדן.מסקנה : בן זוג שמגיע לטיפולים(ובעצם - בן זוג בכלל) אינו דבר מובן מאליו...יש מבין?

תודה על ההע(א)רה ....... ../images/Emo5.gif

היי ענת, אני אכן מסכים לדברייך. כתבתי מתוך עולמי הפרטי.מצטער אם הייה בכך חוסר רגישות. עדיין תמיד אפשר לבוא עם מישהו לאו דווקא בן זוג. תמיכה בטיפולים האלה מאוד מקלה על המעבר אותם כפי שבוודאי את מסכימה איתי. שלומלום.

היי שלומלום

ראשית ד"ש לנילה שנית - באמת קשה אבל צריך להתנתק מהמציאות הקבועה והמוכרת יש כאן מגוון סיפורים ואצל כל אחד המטען האישי הוא הכבד ביותר מקווה שמהר מאוד לא תכיר את הסיפורים האישיים של כולם ולו רק כי תעברו לפורום השני ליאור

היי ליאור, ../images/Emo47.gif

אהלן, שמעתי שמישהו היה כייף אדיר יום שישי בצהריים
ושביום שישי בערב, בכלל חבל על הזמן מה שהיה
להתראות בקרוב

רוני@30

New member
חוויות הפוכות לגמרי מצילום אתמול...

בדיוק התחברתי עכשיו בשביל לחלוק עם כולן את חוויותי מהצילום אתמול - ונתקלתי בהודעה שלך, ליברה. גם אני עשיתי אתמול צילום רחם - והיה בכלל בכלל לא נורא. וחשבתי לספר על זה לכולם כדי לעודד את הבאות בתור ולהגיד שזה לא בהכרח כל כך קשה. אני מצטערת שהיה לך כל כך קשה, ומקווה שהפיפיטי הנכונים יעבדו בשבילך תיכף ומייד ! אני לחלוטין לא מזלזלת בקושי שלך - ושל הרבה בנות אחרות שדיווחו פה על סבל איום (אני זוכרת שמישהי התעלפה אפילו...) - אבל חשוב לי להציג את האופציה השניה. זה לא סימפטי, ולא הייתי מתנדבת לעבור עוד כאלה, וכן - זה טיפה כואב. אבל: דווקא לי זה מאוד הזכיר את הכאב של ההזרעה (ואני אחרי שלוש כאלה) וממש לא יותר מזה. אני יצאתי עם חלוש´ס רגעי וסחרחורת מהצילום רק בגלל המתח שהתפוגג והמאמץ שהשקעתי בלא להיות מתוחה ובלנשום עמוק. לפני היתה מישהי שצרחה צרחות נוראיות שכולן שמעו במסדרון - ומקדם ההיסטריה שכבר ככה היה גבוה הגיע לשיא חדש... הרופא היה מאוד נחמד, נתנו לי תחבושת לאחרי, וזה באמת לקח רק דקה. בעלי בא איתי - ובדיעבד הרגשתי קצת מטומטמת שככה הלחצתי אותו כי פשוט יצאתי משם והלכתי הביתה כמו גדולה (יכולתי ללכת לעבודה אבל מראש החלטתי על יום התפננות). אצלי הכל בסדר. האם אתן חושבות שיש קשר בין מצב הסתימות והבעיות לבין רמת הכאב? אולי... ליברה - אני מקווה שזה רק הכנה לכאב הבא שאנחנו עומדות להתמודד איתו: צירי לידה.... רוני

הרמוניה

New member
אני לא מצליחה לכתוב לך ../images/Emo24.gif

מקווה שאת מרגישה יותר טוב מאוד מזדהה עם נושא הללכת לבדיקות לבד. הרבה פעמים אני מוצאת עצמי מתלבטת שיהיה לך הרבה כח הרמונ יה

rona33

New member
גם אצלי מצאו חצוצרה אחת סתומה אבל

בצילום הרחם שלי הודגמה רק החצוצרה השמאלית. משום מה הרופא שלי אמר שלא נראה לו שזה ממש סתום אלא שזה נראה יותר כמו התכווצות שרירים, מה שקל להאמין כי הייתי נורא מתוחה בצילום. מה שאני רוצה להגיד זה שלא תמיד מה שרואים בצילום משקף את המציאות , זו בסך הכל הדמיה. בכל מקרה גם מחצוצרה אחת אפשר להיכנס להריון כך שהסירי חשש מליבך. בהצלחה

אמא של 2

New member
על צילום רחם לפני ארבע שנים ותקווה

לפני קצת יותר מארבע שנים היה לי הריון שלא אובחן ע"י רופא (שימו פה את כל הקקלות שבא לכם), קיבלתי ארגס ובאי באי להריון לאחר כמעט שנה של טיפולים... הגעתי לרופא בכיר ניסנו שוב ושוב וכלום נאדה ! החלטנו על צילום רחם.. קיבלתי משלשלים (בחיי שלא צריך אותם רק מהלחץ זה בא טבעי), לקחתי 2 אקמול לפני (אפשר גם לקחת משהו יותר חזק !) ללכת עם משהו לבדיקה ואז פשוט מחדירים לצוואר הרחם חומר ניגוד שנראה על המסך ורואים מה המצב שם באיסטורקציה.. אצלי היתה גם החצוצרה השמאלית סתומה וגם דקה יותר מהנורמל, ואז בעזרת לחץ הרופא שחרר את הסתימה..(וזאת החצורה הכי יעילה שלי מהכיוון הזה הבאתי שני ילדים) לאחר חודש הגיע ההריון המיוחל לא לאחר בכי שהרופא שעשה לי את הבדיקה נסע לחו"ל והותיר אותי בוכיה לחפש רופא אחר (מצאתי מלאך בחיי) לסיכום: צילום רחם חוץ מלבדוק מה קורה שם בפנים עוזר גם לנקות כל מיני חלקיקים קטנים ומכוערים, מנקה את הרחם כמו שונדולין מנקה את החלון טוב טוב ולכן הסיכויים עולים... חודש אחרי כמו שאמרתי בונגילה גדלה לה בצד שמאל עברה לה לרחם והביאה לי את בת השלוש וארבע חודש ! בהצלחה בנות (ובחיי צירים יותר כואב !) אז שהבעל יתחיל להתכונן...

מרב.

New member
ליברה יקרה ../images/Emo23.gif

קראתי את ההודעה שלך כבר לפני יומיים, בעבודה, והיא עשתה לי ממש עצוב, עד כדי כך שלא יכולתי לכתוב לך. מכיוון שגם לי צילום הרחם היה טראומטי מאוד ואחריו פרצתי מיד בבכי ולא יכולתי ללכת, הזדהיתי, וכאב לי מאוד לדמיין אותך במצב הזה ולבד. אז באיחור של יומיים, רוצה לקוות שוב, שהצילום יביא איתו תוצאות מיוחלות החודש הזה, ורוצה באותה נשימה לקוות שלמעקב ההריון שלך
תבואי עם בן זוג אוהב ותומך. אמן, אמן, אמן. בראש השנה תפתחי רימון- יש שם מלא משאלות לאכול אותן.
מרב

סיאלו

New member
ליברה יקרה

אני שוש מוואלה ךהזכירך גם אני במצבך האישי וכן אותו גיל. את כתבת לי בוולה. גם אני עברתי את הצילום רחם ומזלי לי היה ממש קל , והכל תקין. אני הייתי עם ידיד ילדות שמלווה אותי כמעט לכל בדיקה ומקום ואם הוא לא אז חברות וגם אחות .וכן אחייניות , והם עושים את בכף אני בכוונה מציינת את כל זה כי זה מאוד חשוב לא ללכת לבד גם כך אנו לבד בעסק הזה. אני חייבת לשאול אותך מדוע את עושה הזרעות,ולא פונה להפריה. בכל אופן אני מאחלת לך לקראת השנה החדשה המון המון הצלחה.

למעלה