רשמים ולקחים מחתונה

dorlim

New member
רשמים ולקחים מחתונה ../images/Emo41.gif

מרוב שאנחנו טבועים עמוק בענייני הכנות גם בחתונות של חברים וקרובים אנחנו בוחנים הכל בשבע עיניים. היינו אתמול בחתונה ויש לנו כמה רשמים ולקחים שרצינו לשתף את כולם:
הגשה אמריקאית (אמריקן סרוויס) - צריך לבחור טוב טוב את המנות, כי בגלל שיטת ההגשה, זה דורש חימום בתנור ולא לכל מנה מתאים החימום הזה. זה עלול לייבש את המנות.
בר אקטיבי - יש הבדל עצום בין משקאות תוצרת חוץ למשקאות תוצרת הארץ!!! אין בכלל מה להשוות! כשמשתמשים בשירותי בר של המקום לשים לב שנותנים לכם בבר משקאות וקוקטליים ולא סתם ליקר מהול בספרייט... עגלת הקפצת טקילות - חייבים מפיות בסביבה הקרובה, גם כדי לנגב את העגלה וגם כדי לנגב את הידיים...
הצעה לשיר כניסה - נשבע של חיים משה - פשוט מקסים (ובאופן עקרוני אנחנו ממש לא מחסידי הזמר...)
מנות מיוחדות - שימו לב שלא כל קייטרינג יודע להכין הכל. עדיף לקחת משהו פחות נחשב ויותר טעים מאשר משהו נחשב יותר ובכלל לא טעים... (רק בשביל שיגידו שהיה סושי) לימור ודורון

shelycat

New member
לגבי אמריקאן סרוויס...

רציתי לציין לגבי שיטת ההגשה של אמריקאן סרוויס שלא בכל המקומות מחממים את המנות בתנור, יש מקומות בהם (כמו במקום בו אני התחתנתי-שרתון רמת גן)מחזיקים פשוט צי של טבחים שמוציא את המנות החוצה ישר אחרי ההכנה וללא חימום נוסף. צריך פשוט לברר מראש (לא רק לגבי שיטת הגשה זו)עם הקייטרינג או האולם אם האוכל הוא טרי או מוכן ואפילו שעה מראש ורק עובר חימום כמו שקורה כשמביאים קייטרינג לגן שבו אין מטבח אלא רק אמצעי חימום ועריכה על הצלחת.

אתי@

New member
נכון מאוד ../images/Emo70.gif גם ב"בלוודר" עושים

הכל במקום מיד לפני ההגשה. כשבאנו להתרשם מהמקום (לפני שסגרנו שם) אז עשו לנו סיור במטבח. האורחים אכלו את מנת הביניים והמנות העיקריות עוד לא נכנסו לתנור |! זה משהו ששוה לבדוק כשסוגרים על קייטרינג או אולם...

*שיר

New member
סליחה על הבורות אבל מה זה

לכל הרוחות "אמריקאן סרוויס"

שמופית

New member
זה כשמוציאים כל מנה

מוכנה כבר על הצלחת שלה. להבדיל ממזנון, שבה את לוקחת את הצלחת ומטיילת, או הגשה לשולחן שבה המלצר ניגש לצלחת שלך עם מגש ואת בוחרת...

הילית*

New member
אמריקן סרוויס זה...

כשמגישים לך את המנה יפה על צלחת עם קישוטים והכל ולא מגישים לך מתוך מגשים... הרבה יותר אלגנטי ויפה לדעתי ושלי, דרך אגב היינו לפני כחודש בארע בצהריים בשרתון סיטי שהגישו בשיטת אמריקן סרוויס והיה נפלא... ממש ללקק את האצבעות !

shelycat

New member
../images/Emo51.gif

אני אכלתי רק בטעימות ממה שהיה בחתונתי ומהעודפים שחזרו הביתה איתנו, וכשהגיעו התמונות היו גם תמונות של המנות וכאב הלב שלי על פיספוס חווית האכילה בחתונה שלי היה גדול, מה שגרם לי ישר לרוץ למטבח. דרך אגב האוכל גרף מחמאות אדירות בחתונה שלי ולכן....מי שמגיע לשם שיבקש טעימה לא משנה אם הוא בכלל מתחתן שם או לא או לא מתחתן בכלל ויבקש לטעום מהמוס חלבה שלהם, פשוט שחיתות.

הילית*

New member
אנחנו באותו יום מיהרנו לארוע נוסף

שהיה בצהריים ולכן פיפסנו המנות האחרונות ...אבל אני חייבת להגיד שמה שאכלתי עד השלב הזה היה מאוד מרשים !

*שיר

New member
../images/Emo9.gif אתם זוג מאוד מבוקש - כל הזמן

אתם הולכים לארועים...

הילית*

New member
חשבנו לקחת משכנתא בשביל כל ה../images/Emo77.gif

או יותר נכון הצ´קים... וחוץ מזה כל הזמן יש מישהו בהריון בחבר´ה שלנו אז זה אומר המון בריתות, ימי הולדת... וכו´ וזה כייף

dorlim

New member
תלוי איפה

יש מקומות שבהם יש מספר אלטרנטיבות והאורחים בוחרים אחת שמגיעה בצורה זו ויש מקומות שבהם הבחירה היחידה היא מנה לצמחונים. וזה לאו דווקא פונקציה של כמה נחשב/מהודר/יקר... המקום. לדעתי, אמריקן סרוויס יכול להיות הצלחה ענקית או נפילה של ממש. ולכן צריך לבדוק את העניין בשבע עיניים.

למעלה