רשמים מאימון הפודיום?

cubano1

New member
רשמים מאימון הפודיום?

יש סרטונים ביוטיוב -

http://www.youtube.com/playlist?list=UUNCY2HGNRiXPqWejJDaWY8w

האמנאר של פרייס נראה מעולה, חסימה מעולה, גובה מעולה - נראה קלי קלות.
של דאוול קצת פחות גבוה ויותר מאולץ, וקצת פחות שליטה בנחיתה.

במקבילים אני לא ממש אוהב את התרגיל של דאוול - היא מבצעת שלוש וריאציות של אותה עזיבה (הינדורף), הייתי מעדיף לראות משהו ממשפחה אחרת בתור עזיבה שלישית.... יש לה גם שמש מיותמת ומיותרת באמצע התרגיל שלא מוסיפה חן. ולגבי המעבר לבד התחתון (האז'ובה) קצת פראי ובלתי נשלט. זה מעבר סופר קשה, בטח בחיבור לעזיבה הסופר קשה, אבל ברמה הזאת אלמנט טוב אמור להראות סופר קל ובשליטה מליאה - והיא עדיין לא שם.
התרגיל של פרייס לא השתנה כל כך - נקיה וטכנית, אבל חסרת ייחודיות במקבילים.

בקורה שתיהן חסרות חן באותה מידה. כשהמצב של פרייס קצת יותר קשה. לשתיהן פליקפלק לשתי רגליים ישר לסלטה "גוף ישר" לאחור שלא בטוח שלא ישונמכו לסלטה לאחור בקיפול. באופן כללי - הקוים לא נקיים, החיבורים בין האלמנטים לא חלקים.

מה דעתכם?

ביקורת קשה, אולי קטנונית.
כל אחת מהן עלולה לזכות בתחרות בשל דרגת הקושי המטורפת, אבל התעמלות יפה, אלגנטית, מרחפת וקלילה לא חושב שנראה שם - לפחות לא מהאמריקאיות שאמורות לשלוט בפודיום.

מסכימה

מסכימה לגמרי....חוסר חן. כמה שעות בלט קלאסי בשבוע לא היו מזיקות בכלל...

מיקולאק לעומת זאת נראה נהדר ואלגנטי.

Mrpops2014

New member
פערי הרמות ...

רבות דיברנו על דרגות הקושי המטורפות של מתעמלות הסניור האמריקאיות. מה לעשות שמעטות מהן גם מבצעות את האלמנטים הללו בצורה נכונה ומרשימה. Dowell ו - Price נחשבות לשתי סניוריות ברמה גבוהה אבל לא בטופ של הטופ של מה שיש להתעמלות האמריקאית להציע.
Dowell למען האמת איכזבה אותי על הקורה. ממה שראיתי אלמנטים ה aerial שלה מבוצעים טוב אבל יש בעיה בחיבורים שמובילה להשתהויות ארוכות שכמובן יכולות לקזז לה מהניקוד. אולי היא הרשתה לעצמה להשתהות כי מדובר באימון פודיום...חסר אלגנטיות והקווים באמת לא נקיים עדיין. הנימוק העיקרי להפסקה הארוכה שלקחה מתחרויות היה שהיא צריכה "לנקות" את הראש אחרי מה שקרה באליפות העולם ולעבוד על אלמנטים חדשים ולפרפקט אלמנטים קיימים. לצערי התוצאות עדיין לא נראות לעין.
גם אצל פרייס ראיתי בעיה ביציבות על הקורה. פרייס מרשימה כמובן יותר בקפיצות. האמנאר שלה מבוצע יפה וגבוה וגם בלי נחיתה מדויקת היא תקבל עליה ניקוד גבוה.
במקבילים, שזהו כאמור במכשיר החזק של Dowell אני מסכים שאין גיוון בעזיבות. לבצע את אותן עזיבות (קשות ככל שיהיו, ועזיבות הינדורף בהחלט נחשבות לעזיבות מטורפות) זה פשוט משעמם ופוגע ביופי של התרגיל כמכלול. מה שלא יפגע זה הציון. שוב, דרגת הקושי תנצח גם פה.
לא ראיתי את פרייס על המקבילים...
סה"כ צפויה תחרות מעניינת מאוד מחר ומקווה שכולכם תהנו!

cubano1

New member
תיקון טעות.

העזיבות של דאוול הן לא וריאציות של ההינדורף (שהוא טקאצ'ב מסבב אגן) אלא וריאציות של Ray שהוא טקאצ'ב ממצב toe-on

Mrpops2014

New member
נכון, עכשיו גם שמתי לב לזה

ובאחת העזיבות (אני חושב שבשניה) היא מבצעת את הטקאצ'ב עם חצי פניה בתפיסה של הבד. באמת מוזר שכל העזיבות מאותה משפחה, מעניין למה...גם באליפות ארה"ב האחרונה היא ביצעה את אותן עזיבות מאותה משפחה רק שאז היא ביצעה אותן ברצף אחת אחרי השניה ללא מעברי בדים...מה שלדעתי עוד יותר הוסיף לשיעמום...

ohashi

New member
לא ממש מסכים

אני כן חושב שהתרגיל מאליפות ארה"ב 2013 היה מרשים , אומנם משעמם אבל מרשים מבחינת דרגת הקושי אם היתה מצליחה לסיים את הכל חלק ,
פה היא שינתה את התרגיל בשביל שיתאים לה ע"מ לסיים את התרגיל מסכים עם מה שאמרתם הז'ובה נראה ממש פראי וחסר חן לעומת בט טווידל אם אני לא טועה שביצעה אותו באולמפידה עם
אותה עזיבה ואותו קישור (לא סגור על זה ) ופה זה נראה רע אבל אני אוהב את התרגיל כי יש בו תעוזה מה שאין אצל פרייס

מתי קטלין אוהשי תחזור ------ אם בכללל----- מתי

cubano1

New member
לפי הראיון האחרון איתה

אני קיבלתי תחושה שהיא לא הולכת לחזור כל כך מהר, היא בקושי מתאמנת, כבר שנה פחות או יותר

ohashi

New member
צודק

גם זה מה שאני קיבלתי , לצערי היא מנסה למשוך את זה והיא מספר פעמים מסרה כי היא עדין לא החליטה בינתיים מה שרואים זה שהיא השמינה
ועכשיו היא במצב נורמלי ולא במצב אנורקסי .

מקוווה לראות אותה ומקווה שתחלים מהפציעות שלה ....

Mrpops

New member
נראתה אתמול מאחורי הקלעים באמריקן קאפ

עם תחבושת קשיחה בזרועה השמאלית...אין לי מושג אם זאת פציעה חדשה או סיבוך של הפציעה הקודמת...
גם אני ראיתי את הראיון האחרון ובנתיים ממה ששמעתי היא לא שוללת כלום ופשוט רוצה להחלים. יכול להיות שאם זמן ההחלמה יתארך היא פשוט תמשיך לקולג' ותמצא את מקומה שם.

נ.ב. אני נאלץ להתחבר לפורום רק מהפלא...יש לי בעיה בחיבור מהמחשב.

למעלה