רשמים מהאמריקאן קאפ - נשים אמריקאיות

ohashi

New member
רשמים מהאמריקאן קאפ - נשים אמריקאיות

אולי זאת תחילת עונה , אבל משהו אחד לא מובן לי הילדות ההלו מתאמנות כל השנה ואין להן כמעט הפסקות גם כך אז משהו לא הסתדר לי
אליזבת פרייס - הביאה תריגלים טובים , קפיצות כמובן האמנאר שלה היתה טובה וכמו שהשדרים האמריקאים אמרו (מקום שלישי בעולם אחרי מרוני וביילס) היא היתה טובה
המתח שלה היה ממש נחמד לא הייתי אומר להיט חסר לי הזרקורים של המתעמלות הגדולות שרואים את הרמת קושי אצלה זיהיתי רק שניים לצערי אחרי העזיבה ומעבר מהיר לבש התחתון והירידה שלה חוץ מזה תרגיל נקי אבל לא מרשים , קורה , תרגיל נקי בסה"כ ושוב בלי זרקורים גדולים לטעמי ואחרון חביב הקרקע טוב , כמה טעויות פה ושם אבל בסה"כ תרגיל בסדר שלה חוץ מהפס האחרון שנראה כאילו נגמר לה האוויר
ברנה- אני ממש אוהב אותה אני לא יודע למה אבל מה שכן תנועתייות שלה זוועה , נראת כמו מכונה , קפיצות היתה טובה עשירית סה"כ מפרייס אבל רואו שהקפיצה שלה נמוכה יותר , המתח את האמת קצת מאוכזב מהוורסיה שהיא נתנה , באליפות ארה"צ היא היתה אמורה לשלב את העזיבות שלה ברצץ אבל תרגיל יפה אולם לא נקי , חסר לי הקישורים שלה בן התרגילים כאילו היא עושה כל תרגיל בנפרד אולם העזיבה שלה והמעבר לבד התחתון עם סיבוב או טוויס ממש כמו בט טווידל רק שהיא מריכה עוד לעבוד על זה , ועל הקורה והקרקע אני מעדיף לא לדבר כבר אמרתי כמה היא מכונה אז שם היא מוכיחה את זה שהיא צריכה להתבגר

לגבי שאר המתחרות טוב הרחק מאחור בשבילי , חוץ מפררי שהיא מדהימה אותי על הקרקע

שוב זאת לא מתיחת ביקורת אני יודע כמה קשה לעבוד על כל האלמנטים ושהכל יצא חלק בערב אחד , סתם רשמים שלי מהעיניין

cubano1

New member
לא היתה תחרות...

לא צפיתי ברצף, הסטרים היה לא מוצלח, והיו יותר פרסומות והתעסקויות בשטויות מאשר שידור
אבל הפערים בציונים המחישו שבאמת לא היתה כאן תחרות.
בהעדר תחרות, אני מחפש התעמלות יפה ומרשימה - ומזה קיויתי לראות יותר.

מסכים עם מה שכתבת -

אני מניח שמבחינת מרתה פרייס באה ועשתה את העבודה כמו שצריך. תרגיל הקרקע באמת נראה עייף מאד - אבל נגיד שזה מרץ ומוקדם מאד מבחינת עונת התחרויות - יש לה עוד זמן לבנות עמידות וכח שיספיקו לה לארבעת המכשירים, ועל פני יותר מיום תחרות אחד. לא ראיתי שינויים גדולים בפרייס מהשנה שעברה - אמנאר מצוין, וכל השאר פחות או יותר אותו דבר - וכל הבאזז של האיגוד האמריקאי על החזקת גוף טובה יותר, בלט, כוריאוגרפיה לא היה ניכר.

אני חושב שהרבה מאד אנשים קיוו לראות פריצה של ברנה דאוול - אבל זה לא קרה. יש לא אמנאר מעולה, תרגיל מקבילים שעם ליטוש וכמה שינויים יכול להיות באמת מרהיב, ותרגיל קרקע ייחודי ומגוון. אבל היא לא היתה מדויקת, פיזרה יותר מדי עשיריות בקורה וגם בקרקע ובסופו של יום לא היתה תחרות לפרייס. יש לה עוד זמן עד החזרה הצפויה של ביילס, מרוני, רייזמן, וויבר, דאגלס ועוד - ונקווה שהיא תצליח להראות גרף שיפור בשביל לזכות במשימות בינ"ל (ג'סולו) ולהשאר עם מתח תחרותי עד אליפות ארה"ב בקיץ.

שטיינגרובר הרשימה אותי - קפיצת הרודי שלה הולכת ומשתפרת ונראית כמו משהו קליל ונקי. במקבילים היא כנראה לעולם לא תהיה סינית - אבל היא מצליחה לבצע תרגיל דינמי ומלא אקשן. היא זזה לא יפה ויש לה קוים סבירים בקורה בשביל מתעמלת שרירית וחזקה כל כך, ואהבתי את תרגיל הקרקע שלה. קצת יותר שליטה בנחיתות והיא גם היתה לוקחת את מדליית הכסף מדאוול.

Tammie

New member
מסכימה עם שניכם, בטח על השידור!

כל שני תרגילים הפסקת פרסומות מעצבנת ובנוסף, לא העבירו בצורה ברורה את הציונים על כל תרגיל.
ממש מאכזב!

למעלה