רשמים מההופעה בCoca Cola Live

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
רשמים מההופעה בCoca Cola Live

חזרתי אחרי ההופעה של הדורבנים,הייתי לבד והרגשתי קצת מוזר בין כל בני הנוער (אני בן 23 כמעט).ככה שזכות הבכורה שמורה במקרה הזה לי... הפתיחה היתה עם "עוד לילה" שנשמע קצת מוזר עם הבאסים החזקים של הרמקולים.אחר כך ואחר כך "לא בא לי לשמוע" ואחר כך יצאנו לרקוד,כל מה שרצית,ושוב הדיסקו כאן (יכול להיות שהפכתי את הראשון והשלישי). כנראה שבשלב הזה חברי הלהקה הבינו (בצדק) שהשירים השקטים לא נשמעים טוב בהופעה חיה (זו לפחות) ושצריך לתת לאנשים להכיר את האלבום השני... לכן הם ביצעו רצועת קאברים שכרגע אני יכול לזכור ממנה רק את "פרחים בקנה". לבסוף,בתור ה"דובדבן שבקצפת" הם ביצעו עוד קאבר ל The Final Countdown באנגלית! (מעניין שהשמיעו אותו היום ב106 FM רדיו גלים או משהוא כזה...). באותו זמן התחיל לרדת גשם ואנשים התחילו לפצזז בקצב מוגבר..(אבל אולי זה גם בגלל החושך והצפיפות) מצטער שהזיכרון שלי לא מושלם (הוא אף פעם לא היה כזה)

ET2k

New member
ו...התרשמות שלי

בגדול היתה הופעה ממש נחמדה,אבל הרגשתי שאולי זה לא בדיוק המקום הכי אידאלי לדורבנים מבחינת הקהל והאקוסטיקה.מי שרוצה לשמוע את האלבום השני בLive,לא פספס שום דבר כמו שהבנתם.הקהל היה אוהד,אבל פה ושם שמעתי צעקות ואפילו קללות שאני לא רוצה לכתוב כאן. חוץ מזה,ההופעה היתה אמורה להיות 45 דקות לפי התוכנית, והיא היתה יותר משהוא כמו חצי שעה. מה לעשות,כנראה שהראל 2 X יותר מדליקים...

crazy monkey

New member
אוףףףף

חברה שלי דפקה אותי ובגללה הלכנו מאוחר אז פספסנו את הדורבנים.... אבל בכללי על כל המופע אני יכולה להגיד שממש נהנתי.. במיוחד ממשינה בגשם ואביב גפן...

הבאלאנס היה לא משו בכלל

השירים נשמעו מאוד עמומים ומוזרים, ההסתמכות על החצי הפלייבק הייתה טעות... אבל זה לא אשמתם, היה עוד לילה, היה לא בא לי לשמוע, כל מה שרצית, יצאנו לרקוד, שוב הדיסקו כאן והמחרוזת הייתה ממש מגניבה, אהבתי, היא כללה הרבה שירי אירוויזיון ישראליים כגון: חי, הורה, אבאניבי, עולה עולה, וגם את פרחים בקנה, ובאמצע גם את שיר הנושא של הסדרה "הלב" (מרקו-אמא-אמא-מרקו)! והסתיים בFINAL COUNTDOWN. רציתי לשמוע גם את "הידעת" בהופעה... אבל הם לא ביצעו אותו (וחבל שכך...) הגשם הראשון היה באמצע המחרוזת אני חושב או אחרי :) כשהם ביצעו את לא בא לי לשמוע הם לא עשו את הקטע שאחרי השיר שכולל את האקפלה שלהם במקום הכינורות בדיסק ושמתווסף דיסטורשן כמו שאמרתם לי כששאלתי על זה כשהצטרפתי לפורום... ממה ששמעתי הקהל הגיב הרבה פעמים ב"איזה להקה מעצבנת" יכול להיות שאם היו שמים אותם ראשונים ואת סינרגיה שניים זה היה מסתדר יותר טוב... http://s11.up-file.com/download3/3f84f9335123_gmw1mhkz9tuxpl7d/dor-00.WMV להאנתכם קטע שצילמתי בסלולרי

DanaDuck

New member
שמחה שלא באתי

חברים שלי חזרו אחרי שעתיים כי אמרו שהיו שם מלא בני נוער קטינים שהציפו את המקום וצרחו. נשמע כמו פסטיבל הבירה האחרון או מופע הגמר של כוכב נולד.

The BullsEye

New member
בגדול די התאכזבתי....

כבר שומעים עליהם שאין להם כח לבצע שוב פעם את הישנים.... זה התבטא בחוסר אנרגיה ושואו מטורפים ובהאטה מטורפת בקצב של כל השירים... וגם בגלל שהם היו אחת ההופעות הראושנות הבאלאנס היה נוראי ולא שמעו חצי מהכלים כמו שצריך....

למעלה