רשמים מההופעה של דודו אתמול בי-ם

Nahoum

New member
רשמים מההופעה של דודו אתמול בי-ם

בוקר טוב לכולם. אולי זה קצת מוזר לכם שזה בוקר, אבל עכשיו קמתי. אתמול היה ערב מיוחד במינו - ובשתי מילים - ערב מ-ה-פ-נ-ט!!! נכנסו לצוללת וחיכינו שהאולם יתמלא, תוך כמה דקות הצוללת הייתה במיטבה והמעריצים חיכו לדודו. בהתחלה עלה מישהו צעיר עם גיטרה בשם כפיר ושר לנו שתי שירים, הוא אמר שהוא זמר מתחיל - ונראה לי שאם דודו לוקח אותו בתור "מופע חימום" הוא בדרך הטוןבה והנכונה (נ.ב - הוא זמר ונגן מדהים הכפיר הזה). אחריו כמובן עלה המלך
עם הנגנים שלו!! חבר'ה - אני אומר את זה מהלב
שלי - כל אחד ואחד מהנגנים שלו הוא מוכשר בטירוף!! ירון גורן הגיטריס והמלווה הוא מדהים בכישרונו!! נגן גיטרה בזכות!!! קרן אברשי היא מדהימה!! היא כישרון מהלך!! היא מנגנת מדהים גל הגיטרה והקול שלה יפה ומתוק ואני חייב להגיד שאני נהניתי מאוד שהיא שרה סולו שיר אחד שלה - היא אמרה בסוף שהיא עובדת על דיסק - אני צופה לה עתיד משובח!!! תזכרו מה אני אומר!! קרן ב-ה-צ-ל-ח-ה!!
. כמובן שאת שמוליק דניאל לא נשכח - ה-מתופף בה' הידיעה והאיש עם המחשב - כישרון דגול וגדול ונגן מדהים!! תורם המון להופעה!! ו...איך אפשר בלי המלך, האיש והכישרון, האיש והגיטרה, האיש והכתיבה - המוכשר ביותר כאן בארץ - דודו טסה!!!! כן כן !! הופעה מדהימה!!! יש את החלק הקצבי של זוזי, הלילה לא (שאגב הצתמררתי שדודו שר את זה בהופעה, זה היה נראה באמת כאילו דודו שמח והכל שהלילה הוא לא ישכב לישון כי היא עלתה לו בזיכרון
- מדהים) ואת כל השירים הקצביים, והחלק השקט והאינטמי של דודו עם הגיטרה של השירים השקטיים - חלק מצמרר!! בקיצור - חבר'ה תספרו לכולם על ההופעה!! אני מבטיח לכם - שהם יהנו!! גם אתם!! תלכו!! זה מדהים! הבן אדם שווה את זה!! הוא יודע להעריך הכל!!!!!! דודו we love youuuuuuuuuuuuuuuuuu
הופעה מדהימה!! תודה דודו!! תודה על מי שאתה!!! מדהים!!

צהריים טובים לכולם ואחלה שבת

אתמול בלילה היה מדהים נכנסו לצוללת הצהובה ההופעה התחילה ב-21:15 ואז עלה לבמה בחור צעיר בשם כפיר הוא שר 2 שירים מאוד יפים ולאחר מכן עלה לבמה דודו עם ביטחון מלא וחיוך מקסים מעריך כול אחת ואחד מהקהל שבאו ואוהבים את שיריו הקול שלו ,והקול שלו היה מעלף בהופעה כול הברה מתוך השיר נשמעה יוצאת מן הכלל וגם הקטעים בהם הוא סתם ממלמל מילים על לשונו היו נשמעות פצצה . אם נדבר על איכויות הנגנים כולם בלי יוצא מן הכלל מנגנים בצורה מדהימה אמנם תמיד הערכתי את כישרונו של דודו אבל לא האמנתי עד כמה הוא יכול להפתיע אותי כול פריטה שלו על הגיטרה טובה יותר מהשנייה היו רגעים שממש ישבתי ואמרתי :"איך הוא עושה את זה" ראוי לציין גם את שמוליק דניאל (המתופף)שגם הפעם מאוד נהנתי לשמוע את כישרונו האדיר כמו תמיד נותן המון אור עם התופים . ואת קרן אברשי המתוקה שמנגנת מקסים ושרה שיר אחד יפה שאם אני לא טועה היא כתבה אותו בעצמה ושרה אותו באופן יוצא מן הכלל לי יש הרגשה שהיא עוד תפתיע ובענק. ואחרון אחרון חביב (החתן)חחח...ירון גורן שקשה לפספס גם בגלל גובהו וגם בגלל הנגינה שלו על הגיטרה משתף פעולה עם דודו ומנגן באהבה גדולה ואת זה ניכר על פניו ואיכיות הביצוע שלו הותירו אותי מאוד מופתעת לטובה . אז כמו שכבר הבנתם מאוד מאוד נהנתי האווירה הייתה יחודיית וההרגשה הייתה כאילו אני בסלון בבית מה שמאוד נחמד ונעים ומה גם שדודו נתן הרגשה מאוד מאוד טובה כאילו שכולנו משפחה אחת גדולה . עוד דבר, לאחר שהסתיימה ההופעה ניגשו מספר בחורות להצטלם עם דודו כמובן שהוא נענה להם בחיוב והתייחס אליהם מאוד יפה ובמבט היה נראה לי שהוא מאוד מבויש וזה היה מאוד חמוד להסתכל עליו כך מהצד. מי ייתן וירבו הופעותיו של דודו(במיוחד בירושלים שלי...)ושיצליח ושיגדל רק למעלה בהתאם לכישרונו האדיר. באהבה גדולה ושבת שלום ליטל

Nahoum

New member
../images/Emo45.gif לליטל!!

כל הכבוד. ועכשיו אני אשים תמונות מההופעה

Nahoum

New member
תמונות מההופעה

לא הייתה בטריה אז התמונות יצאו על הפנים!! אבל בכל מקרה - דודו זה דודו!!

Hpeople

New member
אחלה תמונות.......

וגם אחלה כתבה... אבל למה לגרות אנשים שלא יכולים להגיע?! ;) העיקר שנהנת ומקווה גם להגיע להופעה בקרוב.....

Nahoum

New member
חחחח ../images/Emo13.gif יש לי עוד תמונות

אבל הם גדולות יותר מ250K. וסבבה. ההופעה היא אחלה - אתה חייב ללכת אליה

la bella dama

New member
הייתי מגיבה...אבל אני עושה

לעצמי צינזור מוקדם....חחחחחחחחח
אבל בכל מקרה...שמחה שנהנתם

למעלה