רשמים מההופעה של דודו אתמול בי-ם
בוקר טוב לכולם. אולי זה קצת מוזר לכם שזה בוקר, אבל עכשיו קמתי. אתמול היה ערב מיוחד במינו - ובשתי מילים - ערב מ-ה-פ-נ-ט!!! נכנסו לצוללת וחיכינו שהאולם יתמלא, תוך כמה דקות הצוללת הייתה במיטבה והמעריצים חיכו לדודו. בהתחלה עלה מישהו צעיר עם גיטרה בשם כפיר ושר לנו שתי שירים, הוא אמר שהוא זמר מתחיל - ונראה לי שאם דודו לוקח אותו בתור "מופע חימום" הוא בדרך הטוןבה והנכונה (נ.ב - הוא זמר ונגן מדהים הכפיר הזה). אחריו כמובן עלה המלך
עם הנגנים שלו!! חבר'ה - אני אומר את זה מהלב
שלי - כל אחד ואחד מהנגנים שלו הוא מוכשר בטירוף!! ירון גורן הגיטריס והמלווה הוא מדהים בכישרונו!! נגן גיטרה בזכות!!! קרן אברשי היא מדהימה!! היא כישרון מהלך!! היא מנגנת מדהים גל הגיטרה והקול שלה יפה ומתוק ואני חייב להגיד שאני נהניתי מאוד שהיא שרה סולו שיר אחד שלה - היא אמרה בסוף שהיא עובדת על דיסק - אני צופה לה עתיד משובח!!! תזכרו מה אני אומר!! קרן ב-ה-צ-ל-ח-ה!!
. כמובן שאת שמוליק דניאל לא נשכח - ה-מתופף בה' הידיעה והאיש עם המחשב - כישרון דגול וגדול ונגן מדהים!! תורם המון להופעה!! ו...איך אפשר בלי המלך, האיש והכישרון, האיש והגיטרה, האיש והכתיבה - המוכשר ביותר כאן בארץ - דודו טסה!!!! כן כן !! הופעה מדהימה!!! יש את החלק הקצבי של זוזי, הלילה לא (שאגב הצתמררתי שדודו שר את זה בהופעה, זה היה נראה באמת כאילו דודו שמח והכל שהלילה הוא לא ישכב לישון כי היא עלתה לו בזיכרון
- מדהים) ואת כל השירים הקצביים, והחלק השקט והאינטמי של דודו עם הגיטרה של השירים השקטיים - חלק מצמרר!! בקיצור - חבר'ה תספרו לכולם על ההופעה!! אני מבטיח לכם - שהם יהנו!! גם אתם!! תלכו!! זה מדהים! הבן אדם שווה את זה!! הוא יודע להעריך הכל!!!!!! דודו we love youuuuuuuuuuuuuuuuuu
הופעה מדהימה!! תודה דודו!! תודה על מי שאתה!!! מדהים!!
בוקר טוב לכולם. אולי זה קצת מוזר לכם שזה בוקר, אבל עכשיו קמתי. אתמול היה ערב מיוחד במינו - ובשתי מילים - ערב מ-ה-פ-נ-ט!!! נכנסו לצוללת וחיכינו שהאולם יתמלא, תוך כמה דקות הצוללת הייתה במיטבה והמעריצים חיכו לדודו. בהתחלה עלה מישהו צעיר עם גיטרה בשם כפיר ושר לנו שתי שירים, הוא אמר שהוא זמר מתחיל - ונראה לי שאם דודו לוקח אותו בתור "מופע חימום" הוא בדרך הטוןבה והנכונה (נ.ב - הוא זמר ונגן מדהים הכפיר הזה). אחריו כמובן עלה המלך