רשמים מההרקדה באלונים

רשמים מההרקדה באלונים

שלום לחברי הפורום. ביקורי בצפון הסתיים, בהרקדה של המדריך:זאב ניסים בקיבוץ אלונים.ועליה אומר:"אחרונה אחרונה חביבה".הייתה לי עדנה והנאה מרובה, מצירוף של כמה אלמנטים,שחברו יחד להצלחה ענקית.תפוסת האולם הענק הייתה מלאה ברוקדים עד אפס מקום,המזגנים והמאווררים עבדו שעות נוספות,הרפרטואר וצורת הגשתו לרוקדים,היה לעילא ולעילא,מלבדי, התארחו גם:האחים בן עמי ושמוליק גוב ארי(שלימד את:ירח תימני.).לרוקדים הייתה זו חגיגה אמיתית,לרקוד עם יוצרים ומדריכים אורחים.ניסים כהרגלו,פירגן לאורחים בצורה חמה ולבבית,חתך הגילאים נע מ-20 ועד 50 (המון צעירות יפות מאוד)כולם השתלבו בהרקדה התוססת והמדליקה,כשבתווך רוקד ניסים(בכלל לא הוגן שכתבו כאן בפורום שהמדריך לא זז מהעמדה)ניסים רקד וקיפץ והזיע כמו כולם.הרוקדים מאוד מפרגנים למדריך ובקשר טוב אתו. מעגלים וזוגות היו למכביר ומכל הזמנים.בשיא ההרקדה יצאו קערות של אבטיחים,שתיה חמה וקרה+עוגיות, היו חופשי במהלך כל ההרקדה.ניכר שההרקדה באלונים היא הרקדה מרכזית בצפון,וכמעט אף אחד לא מפספס אותה.ב-21 באוגוסט ימלאו 5 שנים לחוג, וניסים מתכנן מרתון יומולדת. בהחלט יש למה לצפות. אני אהיה שם,וממליץ בחום לכולם לבקר באלונים בימי רביעי. באחריותי, לא תתאכזבו.זהו חבריה חזרתי לדרום החם.תודה מיוחדת למדריכים שארחו אותי, ולרוקדים הצפוניים שיודעים לפרגן ולהצטיין בקבלת הפנים החמה והלבבית,תודה לכם.שיהיה לכם יום טוב מיום טוב.ולהתראות ברשמים הבאים,הפעם אולי מאיזור המרכז.

נראה לי שהשפעת הזו שתפסה אותי

גרמה לי להפסיד הרקדה אחלה (כמו שסיפרה לי ציפור קטנה שהייתה שם)

2404311

New member
איפה זה קיבוץ אלונים?

אשמח לקבל את המיקום המדויק איפה זה

למעלה