רשמים מההרקדה של: חיים מילשטיין

רשמים מההרקדה של: חיים מילשטיין

שלום רב לכולם. הערב התארחתי בקיבוץ עברון,אצל המדריך: חיים מילשטיין. האולם ענק וממוזג(המון המון רוקדים),רפרטואר מישן נושן ועד הלהיטים האחרונים,גיוון יוצא מהכלל,מקבצים קצרים ושווים של מעגלים וזוגות, מה שנותן רחבה מלאה כל הזמן, הרוקדים בחתך גילאים של:30+ מלאי שמחת חיים שרים ורוקדים מכל הלב,מאוד אוהבים את המדריך, ומעריכים אותו, ואיך לא? חיים אנרגטי, תוסס,המון בתוך המעגל, מכוון, מדרבן, ומלהיב.(מאיפה האנרגיה הזו?) צורת הלימוד שלו,ללא דופי,(לפי בקשת הרוקדים, לימד את:ראפ תימני) בקלילות,בחן, ובצורה פשוטה וברורה,קבלת הפנים של חיים ורוקדיו את המדריכים האורחים, פשוט נותנת להתרגש מחדש.שתיה חמה וקרה+עוגות,רק הוסיפה לאוירה הנהדרת שממלא ישנה בהרקדה, חיים נענה לבקשות הרוקדים, ובכלל הכימיה בינו לבין הרוקדים, משהו שיש להתקנא בו.חיים מילשטיין המדריך,הרוקדים אצלך,וההרקדה,אתם אצלי בסולם יום טוב עם ציון:9. ממליץ בחום על הרקדה זו.היום(יום שלישי) אני מתארח אצל: יוסי פרץ בקיבוץ כברי. גם משם אעביר את התרשמותי, ועד אז שיהיה לכם טוב מיום טוב.

האם לימדת שם ?

יום טוב היקר ! האם לימדת שם את ריקודך החדש "שוב לשוב" או את הקודם "הנחלים רושמים" ? אגב, צפיתי אתמול בריקודך החדש מעל צג המחשב בחדרי. הריקוד די נחמד, אך מה שצד יותר את עיני זו הבחורה היפהפיה שהדגימה איתך. יש לך טעם טוב !!! אני מבינה שאתה חוזר הביתה לדרום וחוזר שוב היום לצפון ואתה "שורף" הרבה קילומטרים, אז בבקשה סע בזהירות, במיוחד בלילה אחרי ההרקדה. נשמח לקרוא רשמים נוספים ממך. מירי.

מירי לוי 1 - תגובה

בוקר טוב לך. אכן כן. ולפי בקשת המדריך, לימדתי את: " הנחלים רושמים " .את: " שוב לשוב " הוא ילמד בעצמו, בשבוע הבא. אהבו מאוד מאוד את הריקוד, והתלהבו עד כדי ניגונו 4 פעמים.(מאוד נרגשתי מהמחמאות) אגב, היה לי כיף לראות מאות אנשים, רוקדים את:"צליל מיתר",זה היה מדהים.(את הריקוד לימד חיים מילשטיין מיד לאחר שעבר את ההשתלמות.)את:"שוב לשוב",לימדתי הערב אצל יוסי פרץ בקיבוץ כברי,(כי את הנחלים רושמים הוא כבר מזמן לימד)וגם מ-שוב לשוב התלהבו מאוד.ליפיפיה שהדגימה איתי קוראים:זהבה והיא החברה שלי.(מבלי להשתחצן, תמיד אמרו לי שיש לי טעם טוב בנשים)תודה על המחמאות אני אמסור לה(היא יודעת שאת קיימת בפורום,ושאני אוהב אותך.)מירי יקירתי. אני לא שורף קילומטרים. אני נמצא בחופש בצפון עד ליום חמישי, ואני מנצל את הלילות לביקורים בהרקדות של עמיתיי.(מכל מלמדיי השכלתי). כייף לי. מחר, אני אורח אצל:זאב ניסים בקיבוץ אלונים. אז להתראות עם רשמים גם מהרקדה זו. שיהיה לך יום טוב מיום טוב.

בשובך הביתה, יום טוב !

ליום טוב היקר ! לאחר שתסיים את מסעך בכיבוש כל ערי וכפרי הצפון, מעיר לעיר, מישוב לישוב ומהרקדה להרקדה, ובשובך הביתה לעירך הדרומית באר שבע, בדרך אולי תוכל לעבור גם קצת דרך מרכז הארץ. יש במרכז כמה ישובים נידחים כמו תל אביב, ראשון, רעננה, שאני מניחה ששמעת עליהם, גם שם בוודאי ישמחו ללמוד כמה מריקודיך החדשים והיפים. שמחתי לקרוא שהחתיכה שהדגימה איתך שמה זהבה והיא החברה שלך, "אחלה חתיכה" וכפי שאתה מעיד על עצמך, "תמיד אמרו לי שיש לי טעם טוב בנשים", מסור לזהבה ממני, שגם לה ללא ספק, יש טעם מצויין בגברים. ולגבי האהבה ביננו כפי שכתבת, אמור לה שזו "אהבה וירטואלית" בלבד, ובאה ונעלמת עם הקשת "אנטר" על גבי המקלדת. ולבסוף, אשמח לצטט לך קטע מהשיר היפה שלו חיברת ריקוד "הנחלים רושמים" ומוקדש לך בידידות ובהערכה רבה. הנחלים רושמים שבילים, ואת עושה בי שוב גלים. לו בעינייך כוכבים, לו רק שיחקת באוהבים. הנחלים את שמך רושמים, חוף ים פרידה הוא לפעמים. הכוכבים כבר נקטפו, כל הגברים התעייפו. האהבה נהר נשפך, המנגינה זורמת בך. הנחלים את שמך רושמים, חוף ים פרידה הוא לפעמים. כל הנחלים זורמים לים, וזה הים אינו מלא. אהבתי היא לך כמו ים, ורק אותך אני מלא. הנחלים את שמך רושמים. להתראות ! מירי.

למירי 1 היקרה

שלום לך יקירתי. אני מבטיח להשתדל,שביקוריי הבאים יהיו באיזור המרכז.בראשון כבר הייתי.(אצל שמעון עשור)רעננה ותל אביב,בהחלט באים בחשבון,והם אתגר בשבילי. תודה על המחמאות,היא גם חושבת כמוך,בעניין: טעם מצויין בגברים.אני אמסור לה.לגבי אהבתינו?ידוע לה ולכולם, שזו אהבה וירטואלית ותו לא.(לא פעם היא שואלת אותי אם אני לא סקרן?)תודה לך מקרב לב על מילות השיר של:"הנחלים רושמים".את מצליחה לרגש אותי כל פעם מחדש.כייף לי מאוד שאת קיימת,אפילו וירטואלית.בזכותך הריקוד הפך לאטרקציה .והשבוע בצפון,הפך ללהיט בכל ההרקדות בהם לימדתי אותו,ובשאר ההרקדות שהמדריכים לימדו אותו.גם את:"שוב לשוב" לימדתי,ואני חושב שגם הוא הולך בעקבות הראשון.אני מלא סיפוק והתרגשות מכל ההמולה סביבי וסביב הריקודים(אבל לעולם אשאר עם רגליים על הקרקע.אני מבטיח!).אני כבר בעירו של אברהם אבינו.יצאתי מהכרמל שבחיפה בשעה:0300 והגעתי בשעה:0500.הכבישים היו ריקים,ומזג אויר קריר ומצויין.זהו יקירתי,אני עולה לישון בהרגשה כייפית. שיהיה לך היום הכי נפלא בעולם ולהתראות מיום טוב.

למעלה