רשמים מהופעת טייק דאט - 25.5.2006

Lost in Reality

New member
רשמים מהופעת טייק דאט - 25.5.2006

שלום לכולן... נעניתי להצעת נילי, הלוא היא MISS POP, ולכן אני מעלה בזאת את התרשמותי מההופעה של אתמול בלילה. אפתח עם רקע - לפני עשר שנים הייתי עוד אחת ממאות אלפי המעריצות שבורות הלב בעקבות הפירוק. בגיל 12 הרך, הם היו כל עולמי. (טוב נו, לא הכל, אבל הרבה..) לאמיתו של דבר, מיום שהתוודיתי אל הלהקה, נוצרה בי חיבה לא מוסברת לבריטניה, שלא שכחה עד גיל 19, שבו ארזתי מזוודה וטסתי להתגורר במדינה, שבה אני גרה עד היום. מלווה בחברה טובה, בכרטיס למיקום מצויין, משרוקית, מצלמה והתרגשות בלב, הגעתי לוומבלי. התרשמתי לטובה מהמעריצות הרבות, שרובן ככולן היו בערך בנות גילי ואף יותר, כראוי למעריצות מ"אז". ואז, הם עלו על הבמה. בדקות הראשונות עוד הייתי בהלם, כנראה בגלל כל הזמן שחלף, איפה הייתי אז ואיפה אני היום. העובדה התמוהה שהם פתחו את ההופעה עם שיר חלש יחסית (ONCE UV TASTED LOVE) לא עזרה, אלא אף תרמה לסוריאליסטיות של המצב. לדעתי, תחושת הסוריאליסטיות לא פסחה גם על מעריצות רבות נוספות (מלבד חברתי, שבאופן מדהים חזרה בזמן לגיל 12) למרות שמחתן למראה הלהקה. הבנים, או גברים, נראו טוב ורקדו מצויין. הם נשמעו מעולה, ונתנו שואו מדהים, בעיקר מהבחינה האמנותית. פחות אהבתי את הביצוע לPRAY, אולי כיוון שבאופן אוטומטי כאשר אני שומעת את השיר אני מדמיינת אותם ערומים למחצה ומעורטלים על חוף הים
. אהבתי את מחרוזת שירי הביטלס, ביצוע מעולה ולעניין. לאחר מכן אם אני זוכרת נכון, הם צחקו על עצמם בתור להקת הבנים המקורית ****סורי חייבת לזוז, ההמשך יבוא עוד כמה שעות...***

תודה../images/Emo140.gif

נשמח לשמוע עוד חוויות, אני שמחה לראות שנהנית. גם אני התרשמתי מהמעריצות לטובה כולן נראו בוגרות יותר. גם אני, מאז השנה שעברה פיתחתי חיבה לבריטניה ובמיוחד למבטא הבריטי
ד"א אני רוצה להודות לך על כל העזרה שנתת לנו לפני הטיסה
חבל שלא יצא לנו להיפגש, אולי בפעם הבאה

Lost in Reality

New member
../images/Emo13.gifהמשך

לאחר שירי הביטלס, הבנים ירדו מהבמה המוגבהת מעל לראשי המעריצים, ועברו רגלית, בין כולם, תוך שהם מנשקים ומחבקים מעריצים בדרך עד לבמה המרכזית. הייתי מאוד קרובה אליהם, אבל הספקתי להביט רק במארק גארי וג'ייסון ממרחק יריקה... בהמשך הם ביצעו קטע אמנותי נוסף, מעין בדיחה עצמית על להקות בנים ככלל ועל טייק דאט בפרט. היה מצחיק, וחימם את הלב, כמה שהם צודקים. אהבתי בעיקר את הביצוע לשירים האחרונים, BACK FOR GOOD עם אפקט הגשם (לאמיתו של דבר זה לא היה אפקט, אלא אשכרה גשם... מאוד לא בטיחותי, על הבמה, עם כל הכבלים למינהם..). RELIGHT MY FIRE היה מדהים, מושקע בהחלט, הרבה אש עשן ולוליינים, אבל לא הבנתי איפה לולו- היא לא הייתה אמורה להופיע איתם? ההולוגרמה של רובי לפני COULD IT BE MAGIC חיממה את הלב, והזכירה לי לרגע מה בעצם היה חסר בכל ההופעה. זה היה הוא, ועם כל הכבוד למאמצי הרביעייה, זה פשוט לא היה אותו הדבר. טייק דאט היא חמישייה, ובעיני לא ישנה שום דבר אחר, ושום לוליינים ואפקטים לא יכולים לכפר על כך. הם סיימו כמובן עם NEVER FORGET, שהיה אחד הביצועים המרגשים של הערב. הם עמדו על במה מוגבהת, מעל זאת המרכזית, יחד עם כל הרקדנים וזמרי הליווי. קהל המעריצות לא ידע נפשו מרוב אושר והתרגשות, ולכך תרמו תמונות הרקע של טייק דאט מן הימים הראשונים בתור להקת בנים קיטשית המשדרת מסרים הומוסקסואליים בולטים, ועד לשנים האחרונות, שבהם התגבשה כלהקה גזעית, המתרועעת עם שועי עולם (הנסיכה דיאנה, צ'ארלס) ושוברת לבבות של בנות מתבגרות, שכותבת הודעה זאת בינהן. לסיום, זאת הייתה הופעה טובה בכל קנה מידה, אבל, וזה אבל גדול, תחושתי הייתה מוזרה. השירים היו אותם שירים והריקודים היו אותם ריקודים, ובוומבלי התאריך חזר להיות 1996. כל כך הרבה זמן חלף, הם לא השתנו (למראית עין בכל אופן) אבל המעריצות השתנו. צפיתי בהופעה, והרגשתי לא ממש שייכת. אני לא יכולה להסביר זאת, זה היה מעין קלוג'ר מוזר. ההרגשה דומה למפגש עם אקס רחוק, אחרי שנים. אקס שהיה נאהב, עזב, ואז אחרי שנים, כשנפגשתם שוב ואתם שונים לגמרי, אתם לפתע לא מבינים איך בכלל נמשכתם אליו, ולמה. ופסקת סיום אחרונה בהחלט - אני הולכת לראותם שנית במילטון קינס בול, בסוף יוני. אני מקווה שאתאפס על עצמי עד אז ואראה אותם מנקודת מבט אובייקטיבית יותר. (ובספטמבר - אני אראה את רובי! זאת ההופעה שאני הכי מחכה לה) שלום ולהתראות, ליאת

תודה ששיתפת אותנו../images/Emo140.gif

מחכים לשמוע חוויות גם אחרי ההופעה ביוני
איכפת לך אם אני אוסיף את הדיווח למאמרי הפורום?

פיצפיץ10

New member
ליאת, איפה אפשר לקנות כרטיסים?

אני נורא רוצה ליסוע להופעה במילטון, אבל ב-ticketmaster נשארו רק כרטיסים רגילים ולא golden circle. נראה לי קצת חבל לטוס עד לשם ולא להיות במקום טוב. יש לך רעיונות איפה אפשר לחפש כרטיסים?

Lost in Reality

New member
רק באיביי אולי תוכלי להשיג כרטיסים

אבל אין הבדל כלכך משמעותי בין להיות בגולדן סירקל לבין להיות בג'נראל אדמישן...

את יכולה לראות בטאגליינס שבפורום

יש קישורים להמון מקומות שמהם את יכולה לקנות, ואת יכולה לבדוק גם באתר הרשמי שלהם יש שם המון בנות שמוכרות כרטיסים די טובים.

למעלה