רשמים מהחוג של אבנר נעים

אבי

בוקר טוב לך. בהרקדה רגילה ושיגרתית? אכן זה חיסרון.לאור מה שציינתי לעיל? זה הופך לפרט קטן, שולי ואף כמעט לא מורגש.שמחת החיים שהייתה,השירה, המצב רוח,והזרימה בהרקדה? הצלו בצל ענק פרט זה, שאולי שוב בהרקדה אחרת זה היה מטרד.אגב אני עזבתי את האולם, והדרמתי לבאר שבע בשעה:24:45 האולם היה עדין מלא ברוקדי הזוגות.(אם כי לא כמו בהתחלה) אתה ירושלמי? שיהיה לך יום טוב כל היום.

רשמים מהחוג של אבנר נעים

בוקר מצויין לחברי הפורום. ההרקדה הייתה בבית הנוער העברי בירושלים.אולם יפה,ממוזג וריצפת פרקט. אך צר מלהכיל את הכמות העצומה של הרוקדים. גילאים:מ-20 ועד 60 כולם יחד שלובי ידיים,רצים ומזיעים במעגלים.חלוקת מעגלים/זוגות הייתה שווה,ולשביעות הרוקדים.במקום היה לובי עם מזנון וכמובן שולחנות וכיסאות.קסם של דבר שכמובן הפך את ההרקדה לחוויה חברתית.אבנר היה במיטבו,רקד המון,שר עם הרוקדים.קפץ ופיזז,מלא חיוכים,הווליום היה סביר, כמעט כל ריקוד נרקד עד הסוף, וללא עיוותים במהירויות.פשוט תענוג.ולגבי הרפרטואר:מה אגיד לכם?לפני שהתישבתי לכתוב?עיינתי בדף הפורום,וכמו יש לי תשובה לכל מי שהתעניין בחדש ישן.אבנר שילב ביניהם בצורה מדהימה.ריקוד חדש,שניים ישנים,אחד ישן,שלושה חדשים.הוא לא נתן צאנס לאף רוקד לנוח קצת. וכפי שעדה אמרה:לא אלה ברחו, ולא אלה ברחו.כולם נהנו.וכך לדעתי צריך להיות.כך גם נשארים הצעירים והמבוגרים יחדיו באותה הרקדה. המשך.....

רשמים מאבנר - המשך

פגשתי שם רקודים כמו:אותך, רק הד קולך, בכרמים, ניצנים נראו, טוב ללכת בדרכים, זמר אביבי.(רשימה חלקית בהחלט) לצד ריקודים כמו:תקוותינו, חופשי ומאושר, זר קוצים, דבש וחלב, חלום(גם רשימה חלקית)אבנר אף לא פעם אחת(וזה באחריות)לא פירגן לריקוד שלו, אלא לאחרים.ולאבנר יש המון ריקודים להיטים שכולם אוהבים.נציין רק כמה(ותיכף אסביר למה?)תפילתי,דבש וחלב, תימניאדה, אני מאמין, ערב שבת, מי הנחלים, זמירות שבת, ירדנה, שובי יפיפיה, פתאום מצאתי בך,הולך אדם,וארץ נהדרת.ועוד... ועוד... אולי 25% מכל הריקודים ה"נל? היו בתוכנית ההרקדה.נכון שאני אוהב את אבנר ואת ריקודיו, אבל האמינו לי כתבתי רק את שראו עיניי, ושמעו אוזניי. חברי הנכבדים, שימו פעמיכם לבירתינו היפה, ובקרו בחוג של אבנר. לא תתאכזבו!!! וכך תוכלו לבוא בדרישות למדריכים שלכם ולהגיד:היי אדוני המדריך? אפשר גם אחרת. שיהיה לכולנו יום טוב מיום טוב.

ליום טוב!

קבל ממני
ותודה גדולה על שנענית להזמנתי ובאת ללמד את ריקודך המקסים בירושלים. גם ריקוד יפהפה ועדין וגם המוסיקה יפה כשלעצמה. ממש נהניתי! ואגב, אני מסכימה עם כל מילה שכתבת על החוג של אבנר. (טוב, לכן אני רוקדת אצלו...) ובעיקר מוצא חן בעיני השילוב המוצלח בין ישן לחדש בהרקדות שלו, וגם האווירה. גם מהרקדות הנוסטלגיה שלו, אגב, אני מאד מאד נהנית. לשם אמנם באים פחות אנשים יחסית למה שראית אתמול בהרקדה אבל עדיין הרבה. אבל האווירה!!! והריקודים הישנים והטובים!!! אין, אין כמו ההרקדות האלו! אז יום טוב - שמחתי מאד להכיר אותך ואת "הנחלים רושמים" היפה. תודה ולהתראות חוה

לרקדנית הירושלמית

צהרים טובים לך. כולי מסמיק מהמחמאות.תודה רבה לך מעומק לבי.גם אני נהנתי להיות בהרקדה שלכם, ובמיוחד ללמד ריקוד שלי בפני קהל מקסים ומפרגן.בוודאי שמת לב כמה שהרוקדים עטפו אותי? ולא הפסיקו מלהחמיא? זה עשה כיף בנשמה. גם בנותי מאוד נהנו מקבלת הפנים החמה ומההרקדה.הרקדה -10 מכל הבחינות. ושוב תודה לך על הכל. ועל הזכות שהייתה לי ל??????? אותך שיהיה לך יום טוב מיום טוב.

ליום טוב

בנוגע לריקוד - באמת אהבתי אותו מאד. לא סתם כתבתי (ואמרתי) לך מה שאמרתי. ויום טוב - הייתי בטוחה שזיהית אותי שם - כשניגשתי אליך לאחר לימוד הריקוד למזנון, ולאחר מכן כשכבר היית במדרגות בדרך הביתה ובאתי אחריך להודות לך בשנית ולאחל לך נסיעה טובה... עכשיו אתה כבר יודע במי מדובר???

למעלה