רשמים מהחוג של: בתיה קרוננברג

רשמים מהחוג של: בתיה קרוננברג

שלום לחברי הפורום. חזרתי מהחוג, מלא בחוויות טובות. הרקדה מקסימה, עם רוקדים מקסימים. אולם ספורט גדול, מרווח, ממוזג, וריצפת פרקט. בתיה,( פצצת אנרגיה אמיתית) מתחילת הערב ועד סופו, באמצע המעגל, רוקדת, שרה, מדרבנת, ומכוונת, ההדרכה שלה, פשוט תענוג אמיתי. לאט, ברור, נכון, בסבלנות, ובהתעקשות מעוררת יראה. בבינוניים, חזרה על: "יאסו החיים" ולימדה את: "דרך שיר" במעגלים. ובזוגות, חזרה על: "בסוף מעגל" ולימדה את: " בוא ניפגש" פשוט התפעלתי מההדרכה, ומהריכוז שלה. הרפרטואר היה מגוון, ורוקדים הכל, חדש וישן. הווליום היה נמוך, נמוך, הלוואי עלינו כולם,( כולל אותי) לעבוד בצורה כזאת, כשהצליל לא צועק וצורם באוזניים. היו סטים של מעגלים וזוגות, לבינוניים ולמתקדמים. האווירה נהדרת, יש קשר משגע בין הרוקדים למדריכה. היה לוח בקשות, ובתיה נענתה כמעט לכולן, דודו, האיש שלה ויד ימינה, הוא עזר כנגדה, עזר במחשב, חתך מלונים, הדגים רקודים עם בתיה. וחברה, פגשתי את אביגל שלנו, שבזכותה הגעתי להרקדה. ילדה מתוקה ומקסימה אמיתית, שהתרגשה לפגוש אותי. רוקדת מצויין, תמיד באמצע המעגל ליד בתיה, ורבותי, תתחילו להעריך את דיעותיה ודבריה, הילדה הזאת, יודעת על מה היא מדברת. אני הכנתי לה דיסק עם הריקוד: "הנחלים רושמים" עם הקדשה, והענקתי לה את זה כשי, הילדה הסמיקה והתרגשה עד מאוד. ( גם אני כמובן) אני ממליץ בחום על החוג היפה הזה. זהו חברים, עד כאן להפעם. להשתמע ברשמים הבאים. יום יפה לכולנו. יום טוב.

avigal23

New member
החוג של בתיה קרוננברג

אוקי אז חזרתי,שוב,הפתעה אה...משעמם בבית ועוד כשאין היום ריקודי עם... אז מה היה אתמול? בהחלט כמו שיום טוב ציין האולם גדול,ממוזג,מרווח {רק שאתמול באו עוד אנשים,חוץ מיום טוב שלנו},רק הרשה לי לתקן אותך,אין שם ריצפת פרקט,האולם הוא אולם התעמלות ללא ריצפת פרקט. בתיה לימדה באמת את הריקודים שיום טוב ציין אך את הריקוד "בסוף מעגל" בתיה לימדה כזוגות למתחילים. דודי בהחלט עוזר בכל ערבי ההרקדה-אתמול הוא אכן חתך את המלונים{היו באמת טעימים},הפעיל את המוזיקה לאחר שבתיה לימדה ריקוד,וגם השמיע "צלילי רקע" על הדרבוקה ולפי מה שאני ראיתי גם יום טוב שיתף פעולה איתו {שכחתי איך קוראים לזה...
תוף? לא חושבת,טוב לא חשוב}... ועכשיו לאורח הכבוד שלנו: יום טוב הגיע מספר ריקודים לפני הזוגות מתחילים וביניים עם בתו וחברתו. מיד בתיה הציגה אותו מול כולם עוד לפני שירד אל "בימת הריקודים". אחרי כמה ריקודים{בתיה שחררה אותי}ניגשתי ליום טוב.איש מקסים ונחמד!כל כך גבוה-שגם אחרי שהוא הגיע בתיה לא הפסיקה לדבר על גובהו... אכן קיבלתי את הדיסק עם השיר "הנחלים רושמים", הריקודים שיום טוב לימד אתמול,וזה מביא אותי לדבר הבא. לאחר ריקודי הזוגות {של הסבב הראשון}וכמה ריקודים אחריו לימד יום טוב את ריקודו. כולם עשו מעגל אחד גדול,וזה היה מעגל בהחלט גדול וקצת צפוף. לא היה ליום טוב צורך במקרופון,קולו הגיע לכל פינת באולם. מאוד אהבתי את השיר ואת הריקוד כמובן. ממש התחברתי אל הריקוד,ואפילו עכשיו אני שומעת את הדיסק... מה עוד היה? כמו שקראתי בהודעה אחרת יום טוב כתב שמביך אותו כשמציגים אותו בקול,ומזמינים אותו לרקוד באמצע...ואצל בתיה זה קרה,כמו שכתבתי מקודם היא הציגה אותו,והזמינה אותו לרקוד באמצע ביחד עם בתו וחברתו... חשוב לציין שמיד כשהוא שהגיע ולפני ואחרי שהוא לימד את הריקוד היו מחיאות כפיים סוערות מהרוקדים. ולאחר שסיפר על הפורום הזה, כולם ניגשו לשאול אותי...מה יש בפורום הזה?מה אני יכולה להגיד להם? התחלתי לספר להם ולתת דוגמאות לדברים שכותבים כאן בפורום. אז לסיום,אני מאוד נהניתי אתמול ואני שמחה שגם יום טוב נהנה. ואגב,יום טוב,מה דעתך על ה"מקהלה" שיש לנו? את זוכר? ב"אודה אודה"? ככה זה בכל הרקדה אצל בתיה. אז שיהיה לכולכם המשך יום נעים! ומקווה שתבואו לבקר גם בהרקדה של בתיה מידי פעם... נ.ב.-מזל טוב למחר יום טוב! מחר כמעט בטוח שאני לא אכנס אז לא אוכל לכתוב לך אז הנה אני כותבת כאן בפומבי...

אביגל המתוקה- תודה על האירוח הנפלא.

אביגל שלום. קראתי את שכתבת על ההרקדה אתמול, התנסחת יפה, ורשמייך החמיאו לי עד מאוד. תהני לך מהדיסק ומהריקוד, לך הקדשתי אותם. גם אני ובנות לוויתי, נהנינו מאוד, והתרגשנו להכירך. יש לכם בחוג רוקדים מקסימים, שיודעים לפרגן ולעשות שמח, ונתת דוגמא טובה: הריקוד אודה אודה, מסרי לכולם את אהבתי ותודתי. כן ילדה, אני מתנשא לגובה: 190, ( נולדתי: 160. בצחוק.) לגבי ריצפת הפרקט, טעיתי כמובן, הייתה ריצפת:p.V..C, תודה לך על האיחולים. אכן מחר יום הולדתי. תמשיכי לרקוד, ולשמוח ילדה. שיהיה לך אחלה בחיים. יום טוב.

avigal23

New member
ליםו טוב-בבקשה...

אני מאוד שמחה שנהניתם. עם הגובה שלך יכולת להיות כדורסלן,אבל האמת טוב שבחרת בריקודי עם, ככה יש לנו תחביב דומה...{במקרה שלך זה גם עבודה...} ולא שאני לא אוהבת כדורסל...
אתה בהחלט מוזמן,מתי שרק תרצה...

למעלה