רשמים מהמופע של ויצו 6/11/06

alti26

New member
רשמים מהמופע של ויצו 6/11/06

השבוע הייתי בהופעה של דיוויד ברוזה עם דניאל סולומון-במופע למען תרומות לוויצו ישראל קבוצת מתנדבים שעושה הכל למען חברה נכונה תוך תמיכה אישית ומאוד מפרגנת ,ממליץ להתנדב למענם (כי מגיע לנו חברה אחרת). לא הם לא היו ביחד כל אחד שר את הקטע שלו .דיוויד היה הורס כתמיד .לפני המופע האמרגן של דיוויד ששי שקיבל מידע שאגיע למופע קרא לי מאחורי הקלעים והושיב אותי לקטעים של חימום של דיוויד היה מקסים מדליק ומהמם .לאחר מכן התחיל המופע קודם כל אני רוצה להודות האולם היה בתפוסה מלאה הכרטיסים נמכרו כמו חטיפים .לציין כי לאורך כל המופע של דיוויד שאני מכיר את הרפרטואר בעל פה שרתי בכל העוצמה בעודי מול האמן מספר אחד שאני מכיר !!!! לציין כי במהלך המופע חשתי מעין זרימה חשמלית בגפיי המשותקות ומעין כוח שניתן לי להזיזם ממש פלאים בעולם היו תומכי לחימה של צה"ל שירדו מלחימה בגבול הצפון אשר השתלבו יפה בקהל המופע וחיממו את האווירה עד שהרגשתי הרגשה מאוד חמה ומאוד סוחפת . אבי ברצוני באמצעותך אני רוצה להודות למספר אנשים שגרמו לי חיזוק בארוע הזה . אורלי מסקין -מנהלת אגף הכספים בוויצו שעושה עבודה מעולה אנושית ואכפתית . דיוויד ברוזה אומן העל שלי שגורם לי כל פעם רק אושר וכח להמשיך במטלות חיי הסזיפיות והנוקשות . ששי לוי (כספית הפקות)-שנותן ונתן לי יחס אישי ומלבב ויודע לתת את התמיכה ואת הטון כשצריך ומלווה את האומן שלנו באופן הכי מכובד והכי מקסים שיכול להיות אז לכולכם תודה אישית דודי

למעלה