רשמים מהסופ"ש באילת

che55

New member
רשמים מהסופ"ש באילת

חזרנו מסופ"ש באילת החמימה, כשכל כך קר בכל פינה והחורף הגיע לישראל המדברית - רק אילת נשארה שטופת שמש. אמנם הלילות קרים - אבל עד שקיעת השמש התפנקו ממנה ומחומה. ועכשיו לביקורת המסעדות - מכיוון שהתאכסנו במלון מלכת שבא, החלטנו לבדוק את המסעדה היפנית שבקומה ה-12 של המלון (אני חושבת ששמה זה - יקימונו). המסעדה מדהימה ביופיה, עיצוב ואסתטיקה מהגבוהים שנתקלתי. ישבנו ליד חלון ענק שמשקיף על כל אילת - ובלילה היא כל כך רומנטית. האוכל היה טעים מאוד וגם השירות היה נפלא. אבל, מכיוון שהיא כשרה - הרגשנו שחסר משהו. לדעתנו אוכל יפני טוב חייב להיות לא כשר, טונה וסלמון לא דומים בכלל לשרימפס וסרטנים. אכלנו קונוס מדהים מצופה בשכבת מלפפון דקה מאוד עם סלמון מטוגן - מומלץ. כקינוח לקחנו פלטת פירות אקזוטיים - שכללה פסיפלורה, תותים, אפרסמון, פרי לבן עם נקודות שחורות וקליפה ורודה שאני לא יודעת מה שמו, קרמבולה. היה טעים וממלא. מחירים סבירים, אכלנו למנה ראשונה - סלט אצות, עיקרית - 3 קונוסים 2 עם סלמון ואחד עם טונה אדומה. מנה מעורבת של רולים, סושי, מאקי, סשימי - הכל מורכב מירקות , סלמון וטונה. כמו שאמרתי טעים מאוד רק חסר את הטעם של פירות הים הלא כשרים. וקינוח כמו שציינתי למעלה. סה"כ 200 ש"ח לזוג לא כולל יין וטיפ. אווירה+שירות+טעם ברמה גבוהה מאוד! נהננו.

che55

New member
מסעדת "כוכב הים האדום" באילת >>>

ביום שישי בערב יצאנו לטייל על הטיילת באילת והגענו למסעדת "כוכב הים האדום" - זו מסעדה שבנוייה כמצפה תת ימי. בהמשך הטיילת אחרי הקניון גילינו את המבנה על המים, יורדים 3 קומות עם מעלית מתחת למים ומתגלה מחזה מרהיב. מסעדה מדהימה, זה לא אקווריום - אלא הים הפתוח. אנחנו - בני האדם - בתוך אקווריום. אווירה מטריפה, עיצוב משגע, שירות אדיב וענייני. האוכל היה מעולה: מנות ראשונות - 1) סלט ירוק עם פירות ים עלים ירוקים, עגבניות שרי, עשב ים טרי, קלמרי, שרימפס זעיר ובשר צדפות מובחר במשרה שמן זית, חרדל ולימון. מעולה ועשיר מאוד! 2) מרק דגים מרק דגים עשיר - שרימפס, קלמרי, צדפות ונתחי דג ים. מרק הדגים הטעים ביותר שטעמתי עד היום! עיקריות: פלטה פירות ים מטוגנים זוגית. מוגשת עם ירקות מטוגנים, תפוחי אדמה, סלט ירוק ולצידם שלושה רטבים. טעים, ממלא, ועשיר במבחר סוגים. קינוח: סורבה ג´ין וטוניק, שזה בעצם סורבה לימון. לא משהו - אכלנו מעט מאוד מזה ולא היינו מרוצים. שאלו אותנו אם זה לא טעים ואם נרצה משהו אחר במקום - ואנחנו אמרנו שלא כי היינו גם ככה מפוצצים. בקיצור תענוג לעיניים ולחיך. מחיר לא בשמיים - 239 ש"ח לזוג לא כולל טיפ ויין. התרשמנו לטובה ושמחים להמליץ בחום! הנה קישור לאתר שלהם באינטרנט

liti

New member
מסכימה עם כל מילה!

ים, שמש, אוכל טוב... המתכון לחופשה מושלמת.

גילימא

New member
אני אממש את ההמלצות בסוף שבוע

אנחנו נוסעים לאילת מחר!!! איזה יופי של מקום ממש נהיה לי חזק למרות הגשם!!

Zברה

New member
ואם באילת עסקינן...

אני חייבת אבל פשוט חייבת להלל ולשבח איזה פאסט פוד, ובתור אחת שמבקרת באילת די תכופות עוד אציין שמתחילת הנסיעה אני ובן-זוגי מזילים ריר. אם כן, במה מדובר? יש מקום שנקרא "ווק אנד רול" בקניון שליד הים. הוא נמצא בקומת המזון ומדובר במוקפץ תאילנדי. הם מאוד מאוד מקצוענים, והטעם... אחחחח... ממש ללקק את האצבעות! במיוחד מומלצת מנת המיקס שלהם שמורכבת מכל סוגי הבשרים שם. מומלץ!!!!!!!!

סתם בשביל הרושם

אני אוסיף שאיפה שנמצאת היום המסעדה המצויינת יקימונו בעצם אמורה להיות סוויטה ענקייית בעלת 2 קומות שמכירה היה בשיא 8מיליון דולאר!!! אחרי זה הציעו ב5 מיליון אבל עדיין זה לא השתלם בתור השקעה אז ירדו מזה ועשו שם מסעדה

למעלה