רשמים מה
מישהו?

dor and more

New member
רשמים מה../images/Emo220.gif מישהו?

טוב הדיסק המדהים בחוץ.... מי אהב אותו? מה אהבתם במיוחד? מה אומרות?

dor and more

New member
וואו טוב.. הוא נפלא...

דעתי על הדיסק- טוב את השירים הכרנו כבר מההופעות- שירים מדהימים אחד אחד כבר אמרתי.. אבל אני חייבת לעצור ולהשתחוות ללואי להב, ההעיבודים מדהימים ההפקה פשוט טובה. לא משנה דבר- מדהים!! זה פשוט עיבוד אדיר. ואין קולות רקע בקסם- זה ג'קו מפלצט. בקיצור דיסק תותחי. השיר שהכי התחדש לי- לא משנה דבר, עם הגוןן הזה של הקאנטרי. השיר שהכי התחבר לי- אחרי שהבנתי את המילים כי יש חוברת והסאונד טוב- כמובן לזרוק את הכל, העיבוד הכי חזק- שיגידו לי אחרת

Karina85

New member
פשוט דיסק חזק...

עיבודים חבל על הזמן... למרות שהכרתי כבר את כל השירים, לשמוע את הדיסק פשוט ריגש אותי. באמת מאסטרפיס! אני פשוט מאוהבת בתזרוק את הכל, והוא אפילו עושה לי בלבלות...!!! בקיצור - דיסק מדהים... פשוט מהמם... אין מילים!!!

יש לו רוק טוב

אבל דווקא שמרסנים אותו אני חושב שהוא מוציא את המיטב הוא תמיד נמשך קצת לרוק קצת יותר כבד, אבל יש לו את זה בקול יש לו איזה שיר של אני מאבד אותך משהו ויש לו עד איזה שיר שהוא מדבר בו מהר שלא ממש אהבתי (לא התאים גם לגמר של מעודה, אני התאכזבתי מאוד) ז'קו תחזור לקיטש אם אתה שומע.....

Karina85

New member
אני מאבד אותך זה שיר של סער בדישי.

השיר שהיה בגמר של כוכב נולד 5 - זהו "שר שר", לדתע שיר גאוני אבל לא ממש מייצג את הדיסק, כך שגם אם לא אהבת אותו יש המון שירים יפים בדיסק. אני באופן אישי אוהבת את ג'קו כמה שיותר רוקר, אבל יש בדיסק מזה ומזה... ושומדבר של ג'קו לא קיטש. אפילו לא גרמת לי ללכת
אתה יכול לשמוע שירים מהדיסק כאן. נסה ותהנה!!!

קודם כל ג'קו הוא בן זונעעעא

של זמר, באמת שאני מחזיק ממנו, ואני מוכן לשים כסף ששיר הנושא האחרון שהוא הוציא עם גברת "אני בוב דילן" היה קוטף תארוויזיון בהליכה. אני אכנס לשמוע את הדיסק שלו...

Karina85

New member
חחח

באמת מייקל ג'קסון
לא ידעתי שהשיר הזה היה להיט... !

את מתכוונת ל"יותר מכל דבר

אני אוהב לראות אותך רוקדת?" סער בדישי נראה לי באמצע שנות ה90 אם 94-5 היה לו להיט אחד, וזה זה והוא גם בנוסף לזה דפק ריקוד שעד היום פרשני נולד לרקוד מנסים להבין מאיפה הוא חשב על כריאוגרפיה. אם יש לערוץ 24 את הקליפ את יכולה לבקש מהם לעלות אותו

Karina85

New member
לא, זה בסדר,

עכשיו ברור לי למה לא ידעתי שזה היה להיט - כי הייתי בת 9-10... חחח אבל אני מכירה את השיר...

קניה 1

New member
טוב אז..

בכמה מילים. רגיש. מרגש. כנה. חושפני. יפיפה. דיסק חובה לכל מי שאוהב מוזיקה טובה

eilati27

New member
דיסק מושלם

מה אהבתי במיוחד... אני חושבת שאת העיבוד ל"לא משנה דבר".. הוא מדהים.. ואת צורח כמובן.. ואת יום אחד.. ואת שיגידו לי אחרת ו.. את כל הדיסקקקקקקקקקקקקקקקקק יואו איזו התרגשות.. זה קורה!!! הכל קורה!!! תודה ג'קו, על החלק הזה בגאווה להיות איתך ומאחוריך!!!

אסתילי

New member
אחלה דיסק!

אוהבת את כל השירים וחושבת שגם מי שלא ממש מתחבר לרוק יכול להבחין שהשירים מאוד מלודיים וקליטים. אהבתי מאוד ועכשיו מתנגן אצלי נון-סטופ ! בהופעה הבאה, אין ספק , אוכל לזמזם כבר הרבה יותר.

קניה 1

New member
טוב, זה רשמי

התאהבתי ב"נשארתי נורמאלי", והאמת שאף פעם לא מתתי עליו, אבל העיבוד הזה באלבום... אחלה בחלה

אז ככה...

קניתי עכשיו את הדיסק בחיפה, מסתבר שאין בעייה לקנות אותו כבר.... התרגשתי מאד, ובאו לי דמעות לעיניים כשהתחלתי לשמוע אותו! אגיע כמובן גם בערב, כדי לברך את ג'קו בהחתמה.... ולקנות עוד שני דיסקים בהוזלה.. לאחיות שלי..

שונית 7

New member
מזדהה איתך

גם לי ירדו דמעות מהעיניים..קניתי את הדיסק בתל אביב בחנות סל מוזיקה נטו ..הדיסק הגיע רק בצהריים ..ב-4 שאלתי אם אני ראשונה ..אמרו לי מה פתאום כבר קנו ועוד יקנו אותו הרבה..המוכר דיבר ממש בביטחון..ממש נהניתי. הדיבק שלימות
..מי ששמע אותו אמר ששג'קו פשוט שונה מכולם..וזה עושה את כל ההבדל כי רב השירים בזמן האחרון נשמעים לי בערך אותו דבר ופה ממש מדובר ביצירה.. ןתארולכם שרצו לעצור אותו....קראו להחרים אותו ...זה לא רק היה הפסד שלו אם זה היה קורה אלא גם הפסד שלנו

glitter8

New member
יו הו...קניתי וקניתי....

לא האמנתי שהדיסק יגיע על היום הראשון למחוז הנידח קניון אלונים....אבל מסתבר שכן... אהבתי את "נשארתי נורמלי," צורח, "השיר על אבא שלו" (?) -מאד מרגש ומצמרר , ובקיצור- השירים המוכרים, אל החדשים עוד לא התרגלתי , מרגישים את לואי להב המהוקצע מאחורי הקלעים וזה עושה רק טוב לאלבום הזה שכולו פרי עטו ומיתריו של ג'קו, אכן סחטיין עליו !! והכי בעסה שבגלל שהאוטו תקוע במוסך בסוף לא נסעתי להחתמה בקניון
וזה בכלל מגניב כי כבר לפני איזה שנה אמרו שהדיסק יצא אז סוף סוף...כמובן שהיה שווה לחכות. אמרתי אז ואני אומרת גם עכשיו, אני בטוחה שהוא יעשה קריירה גם בחו"ל. כל הכבוד ובהצלחה! מה ההימורים? מתי מגיעים לאלבום זהב?

למעלה