רשמים ממכירת חיסול החנות ״זמנים מודרנים״ בת״א

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
רשמים ממכירת חיסול החנות ״זמנים מודרנים״ בת״א

זה תמיד מצער לשמוע על עוד חנות/ספרייה שסוגרת את שעריה, והרבה זמן לא שמענו על כאלה פשוט מכיוון ש... כמעט ולא נשארו עוד חנויות, ועל אחת כמה וכמה ספריות. כולן כבר נסגרו. והנה, הודעה שפורסמה בקבוצת הפורום בפייסבוק לפני מספר ימים בישרה על סגירתה של הספרייה "זמנים מודרנים", ספרייה ותיקה יחסית במתחם בזל שהצליחה איכשהו להחזיק מעמד לאורך השנים וכעת לא עוד
. ויחד עם העצב, לנו האספנים מגיעה תמיד ההזדמנות לקנות ב"מכירת החיסול" כותרים במחירים זולים וכאלה שלא מופצים יותר בארץ. אז כמובן שקפצתי לשם לבדוק, ולבזוז...

החנות תיסגר בתאריך 31.3.13, ומכיוון שיש עוד זמן ויש מנויים פעילים, הם עדיין לא מציעים למכירה את הסרטים החדשים ואת סדרות הטלוויזיה. כל אלה יימכרו בהמשך גם כן, אבל נכון להיום עדיין לא. את כל שאר המלאי בחנות ניתן לקנות במחירים של 20, 40, 60 ו-90 ש"ח. על כל כותר יש מדבקה בצבע המתאים למחיר. כל זה מתייחס לכותרי DVD בלבד. לגבי הבלו ריי, כל הסרטים בבלו ריי נמכרים במחיר קבוע של 50 ש"ח. בנוסף, כל מי שקונה 10 פריטים מכל סוג שהוא מקבל 10% הנחה, ומי שקונה 20 פריטים מקבל 20% הנחה.

לגבי המלאי, יש ספרייה אחת של בלו ריי ובה 4-5 מדפים, כשהעליון הוא בעצם של סרטים חדשים שלא מוצעים עדיין למכירה. שאר המדפים מכילים מבחר נאה של סרטים שיצאו כאן בארץ, רובם המוחלט מתורגמים לעברית. לגבי כותרי תלת מימד - כמעט ואין (ראיתי רק שניים ואחד מהם אני קניתי). שאר הספריה מכילה המון המון סרטים ב-DVD, מחולקים לפי ז'אנרים וא-ב. יש שם כמעט אם לא את כל הסרטים שבעצם יצאו כאן בארץ לאורך השנים, ובנוסף לא מעט מהדורות מיובאות. חלק מהם כבר נעלמו כי המכירה התחילה לפני כמה ימים, אבל הרוב המוחלט קיים - וזה כולל סרטי דיסני וסרטים זרים ונדירים אחרים. בנוסף יש שם מבחר נאה של סרטים ישראלים, חלקם דוקומנטרים שקיימים למכירה רק באוזן השלישית (במחירים מופקעים).

יש לציין שהספריה היתה בעבר מאוד פופלרית (ולפי כמות האנשים שנכנסו בשעה שהייתי שם - היא עדיין), מה שאומר שהדיסקים האלה עברו הרבה ידיים. הסרטים ב-DVD במצב לא משהו עד גרוע, המון סימנים ושריטות. לגבי בלו ריי - הדיסקים כידוע לא יכולים להישרט ולכן הם במצב מושלם כרגיל. הקופסאות שלהם לעומת זאת זה משהו אחר... שבורות, שרוטות ומלוכלכות, עם מדבקות שלא ניתנות להסרה בחלק הפנימי והחיצוני. אין ספק שזה לא המקום לקנות בו מהדורות מיוחדות לאספנים, אלא הזדמנות למלא מצבורי מלאי של תוכן.
בעיני המכירה הזו טובה לקניית סרטים שכבר לא ניתנים להשגה בארץ, וכותרים של "פורום פילם" שנמכרו בהון עתק כחדשים וכעת ניתן לקנות אותם במחיר הגיוני. אלה גם הדברים שאני קניתי כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת, ומכיוון שעברתי את ה-10 כותרים קיבלתי 10% הנחה על סכום הקניה. לגבי שר הטבעות, יש שם עוד שתי מהדורות עם הפסל של גולום, חדשות ומנויילנות, שנמכרות ב-120 ש"ח ליחידה. מעבר לזה ראיתי שתי מהדורות DVD של "אינדיאנה ג'ונס וממלכת גולגולת הבדולח", זו שבאה עם גולגולת שקופה יפה. חוץ מזה לא ראיתי שום מהדורה מיוחדת חדשה, ומשומשת כאמור אני לא ממליץ לקנות שם. כאמור זה לא המקום לאספנים של מהדורות מיוחדות, אלא יותר לאלה שמחפשים לאגור תוכן במחיר הגיוני.

נשמח לשמוע דיווחים בפורום על ביקורים במקום, ומי ייתן שלא נשמע עוד חדשות כאלה על חנויות שסוגרות שעריהן.

Mits Petel

New member
תודה על המידע!

לפני כמה ימים הייתי באוזן השלישית ושמעתי שני מוכרים שם מדברים (בקול די רם) על האפשרות שהאוזן ירכשו את המלאי של זמנים מודרניים.

BlueStreak

New member
ושאלה

חוץ משר הטבעות יש סרטים נוספים שנמכרים מנויילנים במצב חדש? בלו ריי וDVD.

ModernTimes

New member
מכירת המלאי

תודה על שיתף הרשמים שלך מהמכירה שלנו. מספר הבהרות והערות:
כל הבלו ריי למכירה - גם החדשים במחיר של 50 ש"ח לבלו ריי. כמו כן גם סרטי הDVD החדשים למכירה.
לגבי מצב הסרטים - יש בספריה אלפי סרטים שלא הושכרו מעל ל15 פעם ומצבם מעולה. ויש כאלה כמובן שהושכרו הרבה יותר. הייתי אומר שניתן למצוא סרטים במצב מעולה בספרייה. אנו מקפידים לא למכור כמובן סרטים שאנו יודעים שפגומים.
מהדורת האספנים של "אינדיאנה ג'ונס וממלכת גולגולת הבדולח", זו שבאה עם גולגולת שקופה יפה - נמכרת ב-90 ש"ח - ויש שתיים ממה כרגע - כל הקודם זוכה.
מקווים שתחזרו לקנות עוד בקרוב
נתראה

haifaboy

New member
חבל שאני חיפאי וקשה לי להגיע אליכם

אני בטוח שהייתי יוצא מאצלכם עם טרקטור שיסחוב את מה שקניתי .

ModernTimes

New member
משלוח לחיפה

אתה תמיד יכול לשלוח מייל ל [email protected] עם רשימת סרטים - נשלח לך מחירים ונוכל לשלוח לך את מה שתזמין בדואר.
את הסרטים תוכל לראות באתר שלנו moderntimes.co.il

zepled

New member
מכירת חיסול

מלאי מאוד מגוון של סרטים מעולים

למעלה