רשמים ממעבר לבאנדל של 018 וכמה שאלות

SignedIncognito

New member
רשמים ממעבר לבאנדל של 018 וכמה שאלות

אתמול בבוקר (11:35) עשיתי את הקפיצה ונרשמתי ל-018 בחבילה של ה-40mb וכבר בתהליך הרישום קפצה לי ההודעה שהמליצה לי לשדרג קודם למהירות הרצויה אצל בזק :)

לאחר מסירת פרטים אישיים ופרטי אשראי קיבלתי הודעה שהבקשה נמצאת בטיפול. בשעה 15:30 קיבלתי דוא"ל עם פרטי המשתמש שלי ב-018, הסכם התקשורת בינינו והוראות הגדרת הנתב.

10 דקות מאוחר יותר כבר גלשתי עם המנוי שלי ב-018. בדיקת המהירות הניבה את אותן התוצאות שקיבלת בגלישה עם בזק בינלאומי ובזק.
*מבחינת טורנטים (האחד שבדקתי בינתיים) אני מקבל את אותה המהירות שהייתה לי לפני, אם כי המהירות פחות יציבה ויש לה נטיה לקפוץ למעלה ולמטה.

התהליך עצמו היה מהיר ונוח ונראה שיהיה ממש קל לקפוץ מחברה לחברה ברגע שתתחיל המלחמה במחירים.

עכשיו לשאלות ממי שכבר עבר, האם עליי ליצור קשר יזום עם הספק הקודם שלי ועם בזק?

כדלקמן

New member
כמוך, עברתי

לאקספון לפני כשלושה שבועות, גולש במהירות 15 שהיתה לי בבזק, אקספון לא מצליחים להעביר אותי למהירות 40 שזו החבילה אליה עברתי.
צריך הרבה מאוד סבלנות כדי לתפוס אותם בטלפון, השארת פרטים לחזרה אינה אפקטיבית כי הם מעולם לא חזרו אלי, כל מה שהם עושים זה לשלוח אימייל לבזק שישחררו לי את ההגבלה על הקו כדי שאוכל לגלוש במהירות 40 מגה.
אני די מאוכזב מההתנהלות שלהם, לשלוח אימייל בלי לעקוב ולראות אם טופל זה לא מספיק,קשה לי להאמין שבזק יכולה לעשות כרצונה במשך זמן כה רב, למה לא מתלוננים במשרד התקשורת אני לא יודע.
התשובה האחרונה שקיבלתי מאקספון היום שיש להם לקוחות שמחכים לשדרוג המהירות כבר חודש, ממש מנחם.

SignedIncognito

New member
מנחם זה לא אבל כמו שאני רואה הלקוחות פשוט נופלים בין הכסאות

כי בזק שמה רגלים עד כמה שהיא יכולה למי שמנסה לעבור (יש לי תחושה שב-012 המצב לא שונה). אני מראש הייתי בחבילה של 40mb ככה שלא נדרש מבזק שום דבר בעת המעבר שלי ולא היה להם איך לדפוק את התהליך.
&nbsp
המצב לא שונה בהרבה ממה שהלך בזמנו כאשר גולן טלקום נכנסו לטלפוניה, הספקיות הוותיקות פשוט התחילו לשים רגליים ותקוע את הניודים ואנשים נתקעו במשך ימים בלי קו טלפון. בצורה כזו גם צורבים לתודעה שהאלטרנטיבה אימפוטנטית וגורמים להרבה מאוד לקוחות להתרחק.
&nbsp
הדברהכי אפקטיבי לדעתי כרגע יהיה לבטל את הסידור שיש לך עם 018 ולהתחבר בחזרה לבזק במהירות שאתה רוצה ואז לחתוך בחזרה.

כדלקמן

New member
אקספון אכזבו אותי אישית. אבל

השנאה שלי לבזק שמנצלת את הכוח שלה כדי לדפוק מתחרות שלה ובסופו של דבר לדפוק אותנו הצרכנים גדל מאוד, לבזק אני לא חוזר.

SignedIncognito

New member
אתה מסתכל על זה באופן אישי מידי. גם אני לא אוהב את בזק

חברה שכל שנה "שדרגה" באופן אוטומטי ובחינם את מהירות הגלישה לכלל הלקוחות רק בשביל שבשנה הבאה להקפיץ את המחיר. חברה שהמציאה את המודל של השכרת הנתב וגרמה לחיוב של עוד 10 שקלים.
&nbsp
זה לא הפריע לי לעשות עליה סיבוב ולקבל נתב+ראוטר VDSL ב-200 שקל.

azaria

New member
למה לא פונים למשרד התקשורת? למה *אתה* לא פונה?!

אתה לקוח תקשורת? מקבל שירות גרוע ולא מטפלים בבעיה שלך?
תפנה אל משרד התקשורת.
יש להם אתר עם מקום להגיש תלונות.
וגם יש פה בפורום כמה אנשים שמבינים באיך לעשות את זה.

SignedIncognito

New member
אחרי שיחה מאוד ארוכה עם בזק בינלאומי ניתקתי את הספק הישן שלי

השימור שלהם היה מאוד אגרסיבי ונע מהפחדות שלא יהיה מי שיטפל בציוד הקצה שלי במקרה הצורך (מזכיר לי את חברות הסלולר שאיימו שמי שירכוש מכשירי קצה בחנויות הפרטיות ילך לאבדון) ובחישובי מתמטיקה מרשימים שניסו להפוך את ה-89 שקל לחודש לכל מיני מספרים מעניינים. בהצעות "מפתות" של ספק+תשתית ב-125 שקל לחודש.
&nbsp
בשורה התחתונה השוק יתקן את עצמו ותוך כמה חודשים לכל ספקית תהיה חבילת באנדל דומה.והמחירים ירדו עוד יותר.
ביחוד שגם HOT יכנסו למשחק בשלב כלשהו.

voguemaster

New member
אני כיום בבזק + בזב"ל

נגמרת לי בקרוב חבילת התשתית. ספק+תשתית באיזו מהירות עבור 125 ש"ח בחודש? כרגע יש לי 15 מגה ואני משלם 100 ש"ח לבזק ובזק בינלאומי (לא באנדל).
תכלס, מחפש מה מומלץ היום. להוט אני לא מתקרב.

dino_din

New member
מנצל"ש - אז איך עושים את זה בפועל?

אני כרגע בבזק + בזק בין לאומי על 15 מגה.
יש לי מודם ישן של בזק וראוטר משלי.
משלם על שניהם - 114 ש"ח לחודש.
&nbsp
אקספון 018 מציעים לי 15 מגה כולל ספק ותשתית ב 75 ש"ח.
זה בהחלט נראה חיסכון משמעותי (אין דמי התקנה והכל נעשה דרך האינטרנט).
&nbsp
השאלות למי שיודעמניסיון:
1. אם אני ממלא את הפרטים באתר של אקספון, האם עדיין צריך להודיע לבזק שאני עובר ושיפסיקו לחייב או שזה נעשה אוטומטית כשאקספון יקחו בעלות על הקו?
2. מה קורה עם המודם שאצלי עכשיו? הוא משמש אותי כרגע לחיבור 15 מגה. אצטרך להחזיר?
3. לבזק בין לאומי צריך להודיע או שזה נעשה אוטומית דרך אקספון (אם כי זה הניתוק היותר פשוט).
&nbsp
&nbsp

sweetums

New member
אם זה מודם רשת רגיל אז כנראה שהוא מושאל.
אם לא תחזיר אותו תשלם קנס - בעבר 100 ש"ח היום כנראה 200.
1. לא. אבל עד שזה יקרה יקח זמן, הם עמוסים מאוד והתהליך ידני.
3. אתה צריך להודיע לבזק בינ"ל על הניתוק. עדיף בפקס או במייל

cheif

Member
מנהל
הדרך הנכונה לעבור

1. אם אתה ב-15M ולא מעוניין בשדרוג המהירות, אתה לא צריך להודיע לבזק כלום.
2. אחרי שתקבל מ-018 את פרטי החיבור החדשים (שם משתמש וסיסמא), תזין אותם בנתב שלך ותראה שהכל עובד תקין.
3. אם הכל עובד תקין - תשלח לבזב"ל FAX שבו אתה מבקש להתנתק. תשתמש באתר "נתק" ותוודא שאינך מקבל חיובים עתידיים בכרטיס אשראי.

למעלה