רשמים ממפגש הפורום

altofhen

New member
רשמים ממפגש הפורום

טוב עכשיו שאני יושבת בבריכה, בשקט, בירוק שלי, אני יכולה לספר את הסיפור המלא. קוראי הותיקים בודאי זוכרים שהייתי בהופעה של מר ברוזה. (25 שנה לאישה שאיתי ט"ו באב 2009) צילמתי המון, ורציתי לתת לו אותן. אחרי חיפוש באינטרנט גיליתי את הפורום. למזלי נקבע מפגש פורום מעריצים לחמישי האחרון, אני וחברתי לירקה התיצבנו במועד שנקבע במיקום סודי אי שם במרינה של ת"א. הכרנו את חברי הפורום החביבים. שתינו מעט והחזקנו אצבעות שמר ברוזה יגיע - השמועה סיפרה כי חזר מחו"ל אחרי הצהריים ולא בטוח שיבוא. איך שמחנו שהגיע!!! (יחד עם איב הכלבה) בהתחלה היה שקט מביך, אבל האלכוהול עשה את שלו ופתח את הלב והפה של רובנו. אמרתי לענבל מנהלת הפורום היקרה שתתן לי רמז מתי אפשר להוציא את התמונות והיא באלגנטיות רמזה "עכשיו!!", נתתי לה אותן ועשיתי את עצמי כאילו אני לא שם... דיברתי עם לירקה, עפרה, דודי, קשקשתי שטויות ועשיתי הכל כדי לא להקשיב/לראות מה הוא אומר על התמונות. אחר כך לירקה לחשה לי באוזן שמאוד אהב את התמונות, בעיקר את זאת של יהונתן גפן. קשקשנו, צחקנו, שתינו, אכלנו, שיחקנו כיסאות מוזיקלים כדי שלכל אחד יהיה זמן ברוזה, ואני כמובן צילמתי. ראו על הפנים שלו שהוא מאוד עייף, לפי דעתי כמעט נרדם שם, אבל נראה היה כאילו כייף לו איתנו. בשלב מסויים החבר'ה רצו לשיר קצת אז יצאנו מהמסעדה והתמקמנו על ספסל ליד הים. נשלפו הגיטרות, הגרונות כוחכחו (או איך שכותבים את זה?) והתחילו לשיר, בשלב הזה קצת פחות התחברתי, והתחלתי לשחק עם איב, מר ברוזה נתן לי את הרצואה ואני ובשמחה כמעט ילדותית לקחתי את לירקה ואת איב לטיול , נראה לי נכון לתת לדברים להיות שם בלעד, חזרתי כמה פעמים כדי לצלם, אבל נראה כאילו אנחנו (לירקה איב ואני) לא שייכות לקטע הספציפי הזה, ואיב כזאת מתוקה, כלבה סקרנית ונראה שאוהבת את המים כי כל הזמן משכה אותי לשם. בסוף מר ברוזה היה כבר כל כך עייף ואולי שיכור... ששיחררנו אותו ללכת לישון, התנשקנו התחבקנו החלפנו טלפונים ואני רצתי לי למסיבת הסדו השכונתית, כבר עברה יותר מחצי שעה מהמועד שקבעתי עם ידידי פרד. היה ערב מעולה!! תודה!! עוד ידובר ויסופר ומבטיחה לעלות תמונות אבל חייבת לעבוד עליהם קצת לפני.

למעלה