רשמים...סתם כי בא לי לשתף

shelycat

New member
רשמים...סתם כי בא לי לשתף

במסגרת הקניות והסידורים שהיו לי היום אכלתי לראשונה קרמבו מזה לפחות 10 שנים (האמת שזה יותר קרוב ל20 שנים מאז אכלתי קרמבו) והיה בסדר אבל מצטערת אני יודעת שזה ישמע קצת כמו חילול קודש אבל לא התלהבתי, לא היה רע אבל לא משהו ששווה את הקלוריות שלו. דבר שני שניסינו הוא המקופלת החדשה שהיא מקופלת שוקולד לבן מצופה בשוקולד חום, מענין. חוץ מזה מישהי ניסתה את ה"פסק זמן-רד" החדש? רק לי הוא מזכיר בטעם שלו גלילית (וגם חטיף מלפני 15 שנים שנקרא "משהו טוב" של ורד הגליל)?

אוסנת123

New member
הפסק זמן החדש...

לא ממש הלהיב אותי. לא ממש השתלב לי הואפל המגולגל עם כל הסיפור. יצא שהפסק זמן נהיה יבש באמצע...

חנץ

New member
בעיני הוא מ-ע-ו-ל-ה!! אני מתה על גל

גלילית אז מן הסתם גם על זה, למרות שכל פסק זמן (חוץ מחלבה ושוקו-תפוז) היו טעימים לי

אתי@

New member
בדיוק בשבת טעמתי את הפסק זמן רד

ודוקא די אהבתי, למרות שאני לא פריקית של חטיפי שוקולד מהסוג הזה. את המקופלת המשולבת ניסיתי מזמן ואהבתי, רק תסבירי לי בבקשה בשביל מה היו חייבים להוסיף את פצפוצי האגוזים???

shelycat

New member
גם לנו לא ברור....

גם לנו לא ברור למה פצפוצי האגוזים, מוסיף זה לא! בכל אופן נראה לי שהמקופלת הזאת היא לא חוויה חוזרת מבחינתנו.

ayush

New member
גם תומר ניסה לתאר לי את הטעם של

הפסק זמן החדש כמו "משהו טוב" של פעם... אני לא זוכרת חטיף כזה..אבל כנראה שאת לא לבד. לי זה טעים. נקודה. לא מזכיר כלום - פשוט טעים (ועתיר קלוריות...)

יעלי2

New member
אני טעמתי ואני מעדיפה בהרבה את

הכחול (הקטן יותר ועבה) של פסק זמן. לא התלהבתי מהאדום.

../images/Emo45.gifפסק זמן RED - אהבתי!

וכן - גם אני חשבתי שלקחו גלילית או "משהו טוב" והחביאו אותו בתוך פסק זמן... מצחיק אבל עדיין טעים... לגבי ההתאכזבות מהקרמבו.... קודם כל זה תלוי איזה קרמבו אכלת שכן קרמבו, כמו יין, יכול להיות מבציר טוב או בציר רע... מיקב איכותי או עממי... וחוץ מזה כדי להנות מקרמבו צריך להיות במצב רוח המתאים! לפעמים זה נורא טעים ולפעמים זה בזבוז קלוריות... ככה זה אצי בכל מקרה...

אוסנת123

New member
ואו - אני ממש לבד!!!

ממש לא התלהבנו - אני מעדיפה בהרבה את הפסק הזמן הרגיל, הישן והטוב. גם נמרוד אמר שזה ממש לא משהו... נראה לי שאני צריכה לבדוק את זה שוב...

למעלה