רשמים על הוליום הראשון ס.ס

Kawaii Baka

New member
רשמים על הוליום הראשון ס.ס

על-טיבעי, מפלצות, פרחח עם לב של זהב וחרב(ות?) ענקית! מה עוד צריך בחיים? הוליום הראשון עשה רושם חיובי בהחלט, רמז על כמה דברים מעניינים והסתיים בצורה מותחת יחסית. אהבתי את סיגנון האיור האנרגטי שהתאים למתרחש וההומור הקל שעזר לא קצת. בנתיים הייתי מעדיף שלא לדבר על התפתחות העלילה או על מקוריות או חסרונה, פשוט כי וליום בודד לא מספיק כדי לשפוט על כך. מה שכן, עלו בראשי לא קצת שאלות בכמה נושאים שתפסו אותי, ואני מקווה שלפחות חלק מהם תקבלנה התייחסות בוליומים הבאים. מה קורה לשינגמי שמן למשל? הרי הוא כבר התגלמות לא ברורה של נפש חסרת גוף חומשי (לפחות בעולם שלנו), או, מי רוקיה רצחה בכדי להשיג את הגוף המוחשי שלה? וכו'. עצם העובדה שהשאלות הללו עלו, היא כבר סימן טוב. ואם כבר אני מזכיר את הפרחחית הזאת, היא הצליחה לזכות להתייחסות מיוחדת תודות להיותה בחורה די יהירה, בהתחשב בכך שהיא לא מסוגלת בעצמה לעשות דברים בסיסיים אבל כן מסוגלת להטיף לאחרים. אני מדבר מן הסתם בכך שהיא הזניחה את הפציעה של אוריהמה, למרות שהיא ידעה טוב במה מדובר. איצי'גו...נו...הוא עוד פרחח קשוח עם לב של זהב. סטריאוטיפ לא רע להתחיל מימנו, במידה והוא יתפתח לאנשהו, מן הסתם. וליום 2~ אני בדרך!

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אה... רוקיה לא רצחה אף אחד.

היא בגיגאי, גוף מזויף. אמרו את זה. ואם עד עכשיו לא קראת אפילו כרך אחד של בליץ', מה עשית פה? OO;

Kawaii Baka

New member
מן הסתם שזה לא הגוף האמיתי שלה

משום שאין לה גוף מוחשי בעולם שלנו, אבל השאלה היא מאיפה משיגים גוף שכזה וממה הוא עשוי. האם זה בשר ודם שעבר ניתוח פלסטי מקיף או שזה בובה מעץ? S:

../images/Emo15.gif רק בנאדם אחד יודע איך מכינים

גיגאי- (גוף מזוייף)- והוא נקרא אורהרה. ואין סיכוי להוציא ממנו הנחה. או החזר במקרה של מוצר פגום.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif מעליי!!!!11111 ><

וזה גם לא נכון. <______<

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif ~ראש בקיר~

כי אוראהארה יודע לעשות גיגאי, אבל הוא לא היחיד.

../images/Emo15.gif להוציא מאורהרה הנחה זה כמו

לנסות להוציא מים מחול מדברי >>; ולגבי ההחזר- יש לך סיכוי יותר סביר לקבל קנייה בתשלומים בחנות המאלות של יוקו בXXXHOLIC.....

remundo

New member
זה לא ספויילר! (נראה לי)

האמת היא שגם לי זה הפריע בהתחלה, ובכלל מאוד הסתקרנתי לראות איך נראית נשמה בפעם הראשונה באיצ'יגו ראה כזאת ואז.. ראיתי שזה סתם ילדה קטנה חצי שקופה ><" אז עזוב את זה שהנשמות נראות כמו בני אדם, בהמשך מסתבר ש.. הממ.. טוב, אני אכתוב את זה בהודעה חדשה שהיא תהיה ספויילר טהור בשבילך.

remundo

New member
זה כן ספויילר! (בשביל ההתחלה ^^")

אחר כך הסתבר שלשיניגאמים יש תכונות אנושיות ממאוד, הם גם מדממים וגם אוכלים וגם מזיעים וגם מתקלחים וגם.. מתים. במילים אחרות, גם אם מאוד היתי רוצה, קשה להאמין שבליץ' מבוסס על מציאות. (אלא אם כן לקובו טאייטו הזה היה פעם סיוט דומה או משהו כזה ^^")

Kawaii Baka

New member
מציאות או לא, יש צורך בהיגיון פנימי

אפילו ביצירה בדיונית. אם אין כזה, הרי שקשה ל"האמין" לבדייה שהמנגקה יוצר. היגיון ואחידות, זה לא הרבה לבקש. טוב, ניראה מה יקרה בהמשך ועד כמה "חמור" העניין.

Hinamori

New member
מה.|../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif

זה לא נכון כי כל ה12ים יודעים לעשות גיגאי.

Ayelet chan

New member
האמת שאפשר להוציא מים מחול מדברי.

רק לידע כללי. את צריכה לחפור הרבה, וגם יש איזה משהו עם כוס O:

../images/Emo15.gif נו-= צריך לחפור בו, וזה לא

יהיה קל, או כייף, או משתלם. (בניהימה נראה חד למדי...) ואני מעדיפה לשמור את הכוס שלי לעצמי *כן, הייתי חייבת*

למעלה