רשמים ראשוניים מהמשחק ST:On-Line
אז זה התחיל ככה : במוצ"ש גנבתי לי חצי שעה מהעבודה כידי לרוץ לבאג ולרכוש את המשחק . מחיר : 239 שח בשני תשלומים של 120 . בחנות "פריק" זה עולה 229 . ** חשוב לזכור : מדובר במשחק רשת בתשלום ** ** חשבו לזכור 2 : בגב הקופסה נותנים מפרט מחשב (רצוי ומינימלי) למשחק . המפרט הזה הוא לא כ"כ נכון . יש דרישה למעבד דואל-קור עם כרטיס מסך כזה או אחר , אני משחק עם מעבד בודד עם כרטיס משחק פחות טוב מהממומלץ וזה עדיין רץ לא רע... -- אבל אני השקעתי במחשב ממש טוב לפני 4 שנים , וכרגע יש לי חיבור של 5 מגה לרשת .** ** חשוב לזכור 3 : את / אתה חייבים להבין אנגלית בשביל המשחק הזה . בלי זה לא תגיע לשום מקום , גם לא לתחילת המשחק עצמו . *** יום ראשון היה לי יום חופשי ככה שהתחלתי עם הסיפור מוקדם (בערך 7:40 ) . SETUP ראשוני : הרבה הרבה זמן . שעה במקרה הטוב , שעה וחצי עד שעתיים וחצי במקרה שתרצה להעמיק, לחקור ובגדול לקחת את הזמן . ה-SETUP כולל : - מכוונים אותך לאתר של המשחק אותה חייב גם להרשם וגם לתת
אמצעי תשלום
. - המשחק צריך כ-10 ג'יגה על הכונן הקשיח לכן גם ה-SETUP על המחשב לוקח לפחות רבע שעה . - בחירת הדמות כוללת בחירת מין / גזע (אתה יכול לעצב גזע משלך אבל יש גזעים שעדיין אי אפשר כמו קרדסים רומולנים ואני חושב שגם קלינגונים) / עיצוב הפנים / עור / גובה / צבע עור , עניים , מדים / גודל לכל חלקי הגוף . וגמובן שם ואישיות . אני אישית נתתי לדמות שלי את השם Tiem Cross והמצאתי גזע עבורו בשם C'Zen . אח"כ אתה עובר הדרכה - TUTORIAL די ארוך בו הקול של zachary quinto מלמד אותך לעשות פעילויות גם כחייל בצי וגם כמפקד חללית . ה-TUTORIAL מתרכש בסצנה בו הבורג חוזרים שוב ואתה חייב לעשות צעדים מסויימים כידי לבלום את ההתקדמות שלהם . בגלל שכל דבר (כמעט) עם הבורג זה דבר טוב , אז כל הקטע הזה של התדריך הוא לא כ"כ רע . (למרות שאני אישית לא אוהב משחקי מחשב רק קונסולה גכי אני לא מסתדר עם הרבה מקשים להרבה פעילויות) אחרי ה-TUTORIAL אתה חוזר לבסיס בכדור הארץ , ושם אתה מקבל ספינה משלך . כאן היו לי 2 בעיות : 1 - אני חשבתי שיהיה ניתן לבחור מתוך 3 סוגי ספינות . אז לא . על ההתחלה אתה מקבל miranda class starship שאותו אתה יכול לעצב ולצבוע לפי המראה של המאה ה-23 או ה-24 . בתור בדיחה גרועה , אני נתתי לחללית שלי את השם Short-Bus . 2- בעיה רצינית מס' 2 הייתה שאני (ומסתבר לא רק אני) פשות נתקעתי במסך המחזיר אותך מהתדריך אל כדור הארץ . כן נכון משחק עצום חדש וחייבים להיות בו באגים אבל בשלב הזה אני כבר ממש רציתי להפעיל פייזרים וזה הגיע בשלב ממש גרוע . זהו בנתיים . אח"כ אתה מתחיל לקבל משימות ולטייל בגלקסיה . מדובר בתקופת מלחמה עם הלינגונים אז לרוב אתה נלחם איתם אבל יש להם גם "בעלי ברית" (גזעים שהם כבשו) שגם עושים בעיות . יש למשחק הזה היסטוריה מאד מעניינת (ומלאת דם) שמתרכשת אחרי TNG/DS9/VOY תקופה שני מאד רוצה לראות כבר בסדרה כשלהיא . בין שלב לשלב רצות לך כל מיני תזכורים היסטוריים מאד מגניבים בתחתית המסך ומזכירים שם את וורף , סילה , הבת של טום ובלאנה פריס , ועוד אלף ואחד דברים מגניבים שבישביל טרק-גיק כמוני זה כמו "לחזור הביתה" . בנתיים אני פחות נהנה מהלחימה על כוכבים , אבל למרות החללית המעפנה-קצת , די סבבה לי בחלל . הלחימה היא עם ירי יחיד קדימה ואחרוה , אבל כשאתה יורה לצד אז יש לך כמה פייזרים שיורים במקביל וכשה גם אוייב שלך יורה עליך ככה אז יש איזה 3-5 יריות במקביל וזה נראה ונשמע ממש מגניב . את רוב הספינות אתה יכול לנצח לבד (עם מספיק זמן) אבל מסוג ה - Negh'Var זה פשוט כמעט בלתי אפשרי ... אם אתה לבד . וכאן מגיע הקטע המגניב של המשחק . הרבה פעמים אה לא לבד כי ... משחק רשת .
עוד דבר שאני עדיין לא מסתדר איתו זה ציוד הספינה . לפעמים אתה זוכה בדברים אחרי קרב אבל לא ממש ברור איך אפשר להשתמש בדברים הנ"ל ... , פרט לאפשרות למכור אותם בבסיסים או אצל סוחרים גלקטיים כמו הפרנגי . אז זהו לבנתיים . אני אשמח לשמוע חוויות אם מישהו כאן משחק גם .
אז זה התחיל ככה : במוצ"ש גנבתי לי חצי שעה מהעבודה כידי לרוץ לבאג ולרכוש את המשחק . מחיר : 239 שח בשני תשלומים של 120 . בחנות "פריק" זה עולה 229 . ** חשוב לזכור : מדובר במשחק רשת בתשלום ** ** חשבו לזכור 2 : בגב הקופסה נותנים מפרט מחשב (רצוי ומינימלי) למשחק . המפרט הזה הוא לא כ"כ נכון . יש דרישה למעבד דואל-קור עם כרטיס מסך כזה או אחר , אני משחק עם מעבד בודד עם כרטיס משחק פחות טוב מהממומלץ וזה עדיין רץ לא רע... -- אבל אני השקעתי במחשב ממש טוב לפני 4 שנים , וכרגע יש לי חיבור של 5 מגה לרשת .** ** חשוב לזכור 3 : את / אתה חייבים להבין אנגלית בשביל המשחק הזה . בלי זה לא תגיע לשום מקום , גם לא לתחילת המשחק עצמו . *** יום ראשון היה לי יום חופשי ככה שהתחלתי עם הסיפור מוקדם (בערך 7:40 ) . SETUP ראשוני : הרבה הרבה זמן . שעה במקרה הטוב , שעה וחצי עד שעתיים וחצי במקרה שתרצה להעמיק, לחקור ובגדול לקחת את הזמן . ה-SETUP כולל : - מכוונים אותך לאתר של המשחק אותה חייב גם להרשם וגם לתת