רשמים ראשוניים עונה 6

MonicaF

New member
רשמים ראשוניים עונה 6

בשעה טובה התחלנו אני והבן לצפות בעונה 6. כל הסופ"ש הקדשנו לזה, היה מה זה כייף, עם ארוחות בין לבין שבהן אנחנו דנים במה שצפינו.
היה גם מעצבן, כי הוא כבר ראה עונה זו, ולא היתה לו סבלנות כבר. עשינו לא מעט הפסקות.

מעצבן גם לצפות בזה באיכות הקלטה רגילה בממיר, אחרי שמתרגלים לבלו ריי. אני חושבת אולי לרכוש גם עונה זו בבלו ריי.

לעונה 6!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
אז ככה: הכל טס שם מהר כל כך, שהייתי צריכה לראות שני פרקים ראשונים, פעמיים.
שני הפרקים הראשונים הם באמת וואו. מאט סמית' הוא הדוקטור המוצלח ביותר מבחינתי. אני חושבת שזו נשמתו האמיתית של הדוקטור. לולא היה כזה "מאט סמית'י", הוא לא היה מצליח להציל כל פעם את העולם ממשהו.
הזוג רורי ואיימי, הממ, איך זה שכל פעם אחד מהם ממש מת, בדרך כלל רורי, והשני מתאבל עליו בכי קורע לב? דיי נו, הבנו שהוא חיכה לה 2000 שנה, כמה עוד תשחקו עם הטריק הזה כדי למגנט את הצופים בדמעות למסך? אנסה להתעלם להבא.

הפרק עם הפיראטים, לא היה מי יודע מה, אבל אהבתי את הרעיון בסוף, של הספינה הזו בחלל. אני מאד מקווה שנפגוש אותם שוב. גם השחקנית Lily Cole אהובה עלי, זו שגילמה את ה"רופאה", שיחקה ב-The Imaginarium of Doctor Parnassus - אשמח לראותה שוב. יש לה פנים מוזרות עד חשד ובאותה מידה גם יפות, היא מתאימה בול לתפקיד.
הפרק עם נשמת הטרדיס, וואו, חייכתי לכל אורכו, למעט הקטעים בהם the house התעלל באיימי-רורי (רוריימי?).
אני לא יודעת אם הפרק הזה טוב עד כדי כך, יתכן שבשל הרעיון של שיחה פנים מול פנים בין הדוקטור לטרדיס שלו, אני לא מצליחה לראות פגמים בפרק הזה. זה היה כל כך מתבקש שהם באמת ייפגשו יום אחד וישוחחו.

לגבי הבימאי Toby Haynes - אני חושבת שכל פרק שהוא נגע בו, יצא מופת. יצירת מופת, בלי קשר ל-Steven Moffat.
ביים אני שני הפרקים שסוגרים את עונה 5 ואת שני הפרקים שפותחים את עונה 6, אשר השאירו אותי בפה פעור לרוב. הוא גם ביים את קריסמס קארול, זה היה המפגש הראשון שלי עם הדוקטור, אחריו השכנעתי לקנות ולצפות בסדרה. אני לא רואה שהוא ביים משהו בעונה 7 וזה לא משמח אותי. אבל - נחיה ונראה.

MonicaF

New member
אוף, תעזרו לי להחליט בבקשה

יש את הפריט הזה שהוא מאד לא זול, אבל הוא נראה לי מבטיח.
תראו את חוות הדעת בפנים - אני מפחדת שזו נפילה רצינית, אותה אגלה רק כשאקבל את המוצר.
Regeneration

אני מקווה שהלינק עובד טוב, אם לא, הנה הוא במלואו:
http://www.amazon.co.uk/Doctor-Who-Regeneration-William-Hartnell/dp/B00BWU1ESO/ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1369545234&sr=1-1&keywords=doctor+who+regeneration

פשוט יש בפנים שחזור באנימציה שנראה מאד מעניין.

יש למישהו את המוצר הזה?
אודה לכל המלצה/ביקורת/חוות דעת.

ItsMeiri

New member
למעשה

לא כתוב שזה יוצא ביוני 2013? בכל מקרה לא שמעתי על זה..

MonicaF

New member
כן אבל התוכן מופיע שם

אנשים נתנו חוות דעת על חלק מהחומר שקנו בנפרד והם לא מבינים למה כזו עלות לאוסף הזה. חושבים שזו חמדנות לקראת 50 שנה לדוקטור.
אני מקווה שהעלות הגבוהה נובעת מהאנימציה שהופקה על בסיס הפרקים שאבדו.
מקווה ששווה השקעה. זה יוצא בשקלים 160 לערך, לפני משלוח. הם אומרים גם שיתכן שהמחיר יוזל.

MonicaF

New member
לידיעה

המרתי והזמנתי את המוצר.
הוא יגיע ב-3 ליולי.
טרם התאכזבתי ממוצרים שקניתי באמזון. מקווה שזה לא יהיה הראשון.

BloodyRose

New member
The Doctor's Wife - it's THAT good

אחד הפרקים היפים בסדרה המחודשת. מישהו שעובד איתי שראה "פרקים פה ושם" ולא הבין מה לעז*** אני אוהבת בסדרה הזו, נפל שדוד כשהוא ראה את הפרק הזה במקרה (והתאהב במשפט The only water in the forest is river מבלי לדעת למה זה מתקשר בכלל. וכאן אשתוק כי אני לא יודעת עד איזה פרק הגעת)

בנוגע לרורי - כן, הבנת לבד. רורי מת. שוב. ושוב. ושוב. וכל פעם איימי מגיבה אחרת. ואז הוא שוב מת.

MonicaF

New member
כנראה שמרתון אפשר לעשות עם "24" או "דקסטר"

עם עונה 5 של הדוקטור, אבל לא עם עונה 6 דוקטור הו

אני פשוט המומה מהסדרה הזו. כל כך הרבה רמזים לעתיד לבוא. אני מופתעת מכמה שאני נהנית מהסדרה.
ראיתי שישה פרקים ראשונים (כולל הקריסמס קארול שראיתי מזמן). אמנם יש לי את זה מוקלט, אני חושבת באמת לקנות הכל בבלו ריי ולהנות מזה בצפיה שלישית באיכות טובה. צפיה שלישית, כי היו פרקים שראיתי פעמיים, הייתי חייבת כדי להיות בטוחה שאיני מפספסת דברים.

אז רורי... הממ. אוקי, נתת לי עוד רמז נראה לי.

הבן שלי כבר לא צופה איתי, אמר שאקרא לו כשאגיע לפרק 8! עכשיו אני סקרנית כל כך לגבי פרק 8

בא לי לנבור כאן בפורום לקרוא הודעות שלכם מעונה 6 אבל אין לי זמן לחפש את הלינקים. אם יש לכם בשלוף, אשמח.

לגבי המשפט The only water in the forest is river - אני עדיין לא יודעת לאיזה כיוון המשפט הזה מכוון. אם את חושבת שבמצבי (הכרה עם 6 פרקים ראשונים) זה לא יספיילר לי, אשמח להסבר. כאילו, הדבר היחיד שאני יכולה לקשור אליו, הוא ריבר הנהדרת.

יעלי1232

New member
אל. תבקשי. ספוילרים.

את יודעת מה שאת צריכה לדעת. תביני הכל בסוף

תהני בינתיים מכל פרק

MonicaF

New member
אוקי

צודקת מאה אחוז.
אני סתם מפחדת שפספסתי דברים.

לעונה 6
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
אנצל הודעה זו לכתוב כמה אהבתי ונהניתי מהדוקטור עשוי "בשר". היה לי ברור שזה מה שיקרה אחרי שנגע בחומצה ואמר שהחומצה סרקה אותו. אבל כשהם התממשו שניהם על המרקע, ואז החליפו נעליים ועבדו על איימי, והסוף המדהים של הפרק הזה בו בו איימי יולדת - אדיר.
גרם לי לחשוב הרבה מה הייתי עושה אילו היתה לי כפילה כזו, אם כי, זו לא כפילה רגילה, היא "נבראת" עם רצון לנקום על הסבל שנגרם לכל אלו שהומסו.

ailag

New member
פרקי ה FLESH

התעסקות נהדרת בזהות, שזה הנושא האמיתי של הסדרה מ 2010 והלאה. מי האבא האמיתי של הילד הזה?
והם לא נבראים עם רצון לנקום לדעתי, הם קיבלו את הרצון הזה בגלל שהם יודעים איך מתייחסים אליהם.

(אני עוד צריכה להסגר על זה בעונה 7, בא לי לעשות הרצאה באייקון אבל אין לה כיוון)

MonicaF

New member
אשמח לעזור

אם את חושבת שיש לי מה לתרום

פעם הייתי באה לכל אייקון, די השתעממתי באייקון האחרון.
אבל אם תהיה הרצאה מעניינת על הדוקטור יש מצב שאגיע.

למעלה