רשמית אני יכולה להצטרף

snoopy96

New member
רשמית אני יכולה להצטרף

לפני שבוע סקירה ראשונה, הכל בסדר, אני מבקשת מהרופא קודם לוודא שיש דופק, הוא מנסה להשמיע לי ויש עם זה בעיות, ואני אומרת, עזוב פירוטכניקה רק תגיד לי שעדיין יש דופק. ואז על כל איבר תקין שעברנו הזלתי דמעה, אחרי כל כך הרבה עוברים לא תקינים זה ממש מוזר לראות משהו שנראה אנושי.
אנחנו עושים פונדקאות בגיאורגיה אחרי 10 הפלות בשבועות מוקדמים.
החלטנו לספר לבת שלי כי המשפחה הקרובה כבר יודעת ומדברת מסביב בלי הרבה רגישות, היא בת 7, מבינה כל כך הרבה ומסתובבת גאה עם הדיסק און-קי ושואלת מי רוצה לראות את אחותה. וקשה לי ממש מבפנים, על כל הפומביות הזאת, על חשיפת הסודות שלי , על לזייף נאיביות שמזמן אין לי, על לנסות בכלל לעשות את הסוויץ, שהפעם זה עשוי להסתיים טוב.
מתי אני אוכל להתחיל להאמין? אחרי המי שפיר? הסקירה השנייה?

שירהד1

Member
מנהל
שמחה לברך אותך באופן רשמי

מתי תוכלי להתחיל להאמין? לא יודעת. מקווה שזה יקרה לך עוד בהריון.
לי זה קרה על אמת בשנייה שהיא נולדה. לא לפני כן. אבל אני ממש ממש מקווה עבורך שלמרות המורכבות, תוכלי להתחיל להאמין מעכשיו או מהבדיקה הבאה.
תגידי- את הסקירה ראיתם דרך המחשב? באון ליין?
ואיך זה עובד בהיבט הטכני בכלל?- אתם בקשר עם הפונקדאית? קשר ישיר? דרך הרופאים? את יודעת מי היא?
זה ממש מדע בדיוני הקטע הזה.
מישהו מלווה אתכם בהיבט הרגשי? מישהו מלווה את הפונדקאית בהיבט הרגשי?

סליחה על מיליון השאלות. זה באמת מעניין אותי, אבל תרגישי בנוח לענות רק על מה שבא לך.

ולגבי הפומביות וחשיפת הסודות- זו המציאות של חייך. זו המציאות, ועם זה תנצחי. יש גבול עד כמה ניתן לחיות בסתר ובסוד. יש גם המון שחרור ותחושת חופש בלשחרר את הסודות.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

snoopy96

New member
בהחלט מדע בדיוני

טסנו לגיאורגיה כדי להיות נוכחים בבדיקה, מרבית הזוגות לא מגיעים. בכל מקרה קיבלנו דיסק און קי עם התמונות וגם אימייל.
היא לא דוברת אנגלית ככה שהשיחה איתה לא ממש אפשרית בלי מתורגמנית. זאת היתה הפעם הראשונה שנפגשנו והיה ממש הזוי, היא היתה מאוד מאופקת ולא ממש זרמה על שיחה. לא היו לה שאלות אלינו בכלל, וכל מה ששאלתי אותה נענה בקצרה.
פגשתי את אחותה ואותה ונתנו מתנות לה לבעלה ולילדים שלה. חיפשתי דברים שלא דורשים שפה ונגיד לדברים מללין תרגמתי לה מה זה כל דבר ואת ההנחיות.
סה״כ הרגשתי שזאת סיטואציה מאוד מורכבת כי אני מאוד מכבדת את המקום שלה ולא הייתי עושה שום דבר שהיא לא מרגישה איתו בנוח, נגיד לא הייתי קרובה איליה פיזית בבדיקה, אולי גם היא לא רוצה לגרום לי אי נוחות... קשה לומר. אני יודעת על עצמי שאני גם נורא רגישה לדקויות ואולי בגלל זה היה לי גם מאוד קשה.
אבל בגדול זה הכל הזוי.
&nbsp
יש תמיכה רגשית עד הקליטה של ההריון דרך החברה, אני בכל אופן בטיפול פסיכולוגי ארוך בשל כל מה שעובר עליי בכל מקרה. לגביה, אני יודעת שיש תמיכה אחרי הלידה, אני לא יודעת לגבי עכשיו.

שירהד1

Member
מנהל
ואו, ממש הזוי ומורכב-

עוד יותר מורכב כאשר יש מחסום של שפה, וזה עוד יותר מעצים את הקושי בתקשורת הבין-אישית.
איזה מצב ביזארי זה, הה?- אישה אחרת, מארץ אחרת, דוברת שפה אחרת, מתרבות לגמרי אחרת, מגדלת ברחם שלה את העובר שלכם. תקשיבי, כמה ששומעים היום לא מעט על פונדקאות, זה עדיין לא עושה את זה פשוט להבנה מהבחינה הרגשית.

אגב, אני מתה על ללין. זו אחת המתנות שאני הכי אוהבת לקבל:) ממש יפה שחשבת לקנות לה משהו כזה פינוקי.

אני מחכה בכליון עיניים להמשך העדכונים החיוביים:)
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

snoopy96

New member
זה ממש הזוי!

רגשית זה תהליך מאוד מורכב במיוחד לדעתי אחרי אובדנים.... זה ממש מעלה את מפלס החרדה.
&nbsp
עם זאת, עכשיו כשאני מדברת עם אנשים אני שומעת עוד כמה מעגל ההפלות החוזרות גדול וזה די מזעזע. פתאום אנשים יוצאים עם הסודות שלהם. עצוב שיש כל כך הרבה

בשעה טובה

אמן שההריון יימשך בשלום ויסתיים בשלום ובידיים מלאות. את לא חייבת לזייף מול אף אחד (אפילו מול הבת שלך את יכולה להיות מתונה יחסית), החיים מספיק מורכבים וההריון הזה נמשך שנים עם כל כך הרבה מהמורות בדרך, שהרווחת ביושר את חוסר הנאיביות. מניחה שהסומק יחזור ללחיים בעוד כמה חודשים, כשתחזרו מגאורגיה עם התינוקת.
כל כך שמחה לקרוא ומחזיקה עבורכם אצבעות, סנופי

ההריון הזה נמשך שנים

כמה אמת במילים של הכבשה. סיטואציה הזויה אבל כל כך מרגשת. אני חושבת שהסקירה הטובה היא אבן דרך חשובה, אבל נדמה לי שאת צריכה אותה בידיים כדי להאמין בסוף הטוב. מחבקת אותך על עוד ציון דרך במסע הארוךךך אל הרחבת המשפחה. אמן לידיים מלאות במתיקות בעוד כמה חודשים, אחד האמנים הגדולים שלי.

עברתם עוד משוכה

אני לא חושבת שצריך לזייף נאיביות. לא בטוחה בכלל שזה אפשרי.
מחזיקה לך אצבעות שהפעם אכן יסתיים בטוב, שההריון הזה ימלא את ידייך ואת לבך.

shira3121

New member
איזה יופי

מבינה את התחושה המוזרה של לראות עובר תקין פתאום, לגבי מתי תתחילי להאמין, ספרי חי אם תגלי את הנוסחא לזה

רונית 294

New member
אכן סיטואציה הזויה אך גם מדהימה.

העובר שלכם ורק שלכם גדל בתוך בטן של מישהי אחרת. זה קצת בלתי נתפס לפעמים. לדעתי זה מדהים וזה כיף אמיתי שזו בת! כי תהיה לבת שלך אחות בעז"ה. האם הייתה לכם העדפה למין מסויים? לזייף נאיביות? בלתי אפשרי. אבל אולי פחות הייתי רוצה שידברו על זה ואפילו מבקשת שלא. שאלה, רק אם בא לך לענות. האם אתם מונעים הריון עכשיו? כי בעיה להיקלט אין לך. והמון המון הצלחה בהמשך ההריון. האם תטוסו גם לסקירה השניה?

snoopy96

New member
עונה

ממש לא היתה לנו העדפה, מה שיגיע רק שיהיה בריא, זה נחמד שזה בת כי שני עוברים שעיבדנו ועברו בדיקות גנטיות היו בנות, ככה שזה קצת תיקון...
&nbsp
אנחנו לא מונעים הריון ממש אלא נמנעים בזמן הביוץ, אני כבר בקיאה בזמנים בשלב זה. אולי מתישהו נחזור לנסות, כרגע זה נשמע לי די נוראי, במהלך ההחזרה הראשונה לפונדקאית היתה לי הפלה נוספת, אז אני לא יודעת...
&nbsp
נטוס גם לסקירה השניה, עם הבת שלנו, היא בת 7 וחשוב לי שהיא תדע לקראת מה הולכים ומי זאת הפונדקאית. אני אולי אכניס אותה לבדיקה אחרי שאני אוודא שיש דופק :)

אמאלוסי

New member
מחזיקה לך אצבעות

ממש מתרגשת בשבילך !
אם את עושה דרך "מנור", אז זה אולי היה הנדלר שעשה סקירה. אני לא חופרת חס וחלילה. פשוט עשיתי סקירות אצלו והוא יושב בתוך מנור והבנתי שהוא כל הזמן על הקו גאורגיה-ישראל.
כשבאתי לסקירות גם אותי כל מה שעניין - האם יש דופק ומה אורך צוואר הרחם. בחינתי, אחר כך, כל "איברי פנים" שעל סקירתם שילמתי אלפי שקלים, לא היו רלוונטיים.
מתי תתחילי להאמין ? לדעתי, רק אחרי הלידה. לפחות ככה היה אצלי.
אז המון המון בהצלחה !!!

וואו מטורף

בפעם הראשונה שקראתי את ההודעה חשבתי שאת גם בהריון וגם עם פונדקאית...
תקשיבי זה פשוט מדהים איך העולם נהיה קטן וכמה שאפשר לעשות היום.
הלוואי שיעבור בשלום ושתקבלו את התינוקת שלכם בריאה ובזמן שלה.
מרגש מאוד.
הניק שלך עבר לי בכמה פורומים פה בתפוז... כיף

למעלה