רשמית - שוטי הנבואה התפרקו

Funky Giraffe

New member
רשמית - שוטי הנבואה התפרקו

זה היה מהלך נכון במיוחד אחרי מה שהלך בהופעה בניצנים הטענה היא שכל אחד רוצה קריירת סולו שם. גלעד כבר עשה את זה מזמן.

נר2

New member
תודה לאל! להקה גרועה!

ביום הסטודנט בירושלים איך שהתחיל לטפטף הם הפסיקו לנגן וברחו לעמוד מתחת למטריה כדי לא להתחשמל. קטע משעשע מאוד. אחר כך כששלום חנוך עלה להופיע הגשם התחזק אבל הוא המשיך בהופעה וסרב להפסיק אותה.

Tin Doll

New member
מה ה-ק-ש-ר

לגיטימי שהפסיקו את ההופעה באמצע, ירד גשם, לא רצו להתחשמל או שיקרה איזשהו נזק. לא מבינה מה לא בסדר או עקום פה. הם יצאו גדולים בכך שאחרי שירדו מהבמה הם חזרו כדי להמשיך את ההופעה, לא נתנו לאף אחד להשאיר אותם בחוץ. נתנו שואו והרקידו את כל הקהל. אני נורא נורא נהנתי מההופעה הזו. חוץ מזה שאני עדיין בהלם שהלהקה התפרקה, יום אבל לרגאיי הישראלי.

../images/Emo121.gifמי ישמע אבל לרגאיי.

הם היו שילוב של הרבה סיגנונות, לא היה להם יותר מדי קטעי רגאיי, היחידים שעולים לי לראש כרגע הם תשאירי לי פרח, במלון ברבת אמון (שאגב הלחן לא שלהם), לובש חם ומי ינצח ת'אהבה. כמו שכבר אמרתי הם היו מאוד מגוונים והלכו מFאנק דרך רגאיי לתוך רוק וכו' אבל בהחלט יום אבל למוזיקה הישראלית
חוץ מזה שהם בטח יחזרו בסוף כי לפי מה שהבנתי מגלעד הם היו באמצע לעבוד על דיסק שלישי.

נר2

New member
מה הקשר? בירה נשר!

ולגבי אותה הופעה נכון שהם חזרו לאיזה עוד חצי שעה אבל לא ממש התלהבתי נשמעו לי כמו תערובת של סגנונות שלא מסתדרת לי ביחד אבל נראה שהילדים נהנו, כנראה עניין של גיל...

../images/Emo121.gifכי יש לו מספיק כסף לקנות גיטרה חדשה

שוטי הנבואה הם חבורה של אנשים מהמוכשרים בארץ, כל אחד שם נגן מטורף, אני לא יודע עד כמה את מבינה במוזיקה אבל יש להם הרמוניות מדהימות, מלודיות בהחלט טובות וגרוב בן זונה. הם עשו משהו שאף אחד בארץ לא עשה.

אני בעד

אני דווקא כן אוהב אותם. עדיין זכורה לי הופעה ענקית שלהם מניצנים לפני כמה וכמה שנים.1 מהראשונות שלי. אבל אני חושב שזה יעשה להם רק טוב ודי צפוי שהם יחזרו מתישהו.

dsol

New member
דיי חבל..._../images/Emo189.gif

לא הכי אהבתי אותם.... אבל חבל על כל להקה איכותית שמתפרקת

nils11

New member
ההודעה יצאה גם לאינטרנט??

ודווקא ממש חבל, ההופעה היחידה שלהם שהייתי בה הייתה מדהימה.. הייתי שורה ראשונה וזה היה במסגרת מאירים את הנגב השנה.. הייתה הופעה ממש טובה והסיום עם קול גלגל
היה פשוט מדהים.

מאוד התאכזבתי ליקרוא אתמול על הפירוק

אני מאוד אוהב אותם.... והנה ציטוט קטן מתוך השיר שלהם "מי שם ידו": "עוד לא הגענו אל המקום שבו הזמן עוצר רק נמשיך ונתגבר עם הרצון עדיף במקום ללכת עם הצאן אל הטבח" סבבה עליכם..שוטי הנבואה...."נפרדים בשם הדת ונפגשים באמונה..." אני אוהב את המסרים שלכם הכתיבה שלכם מטיפה לאהבת חינם...אני איתכם..."כל הדרך מהלב להשגחה העליונה.."

למעלה