רשמית

רשמית ../images/Emo99.gif

"תעלות" ו"תפילין" הם שני השירים שהכי עושים לי את זה באלבום. הרגשתי צורך לחלוק

ואני חייב להוסיף

ש"ליל האהבה" הוא השיר הראשון שמשך אותי באלבום. אבל לשמוע אותו בלופ אינסופי מכניס אותי לדכאון א-לה מתבגרת שעומדת להיכנס להתקף בולמיה. הוא פשוט יותר מדי מורכב וקשה לעיכול, כמה פעמים ביום זה מספיק. בקיצור - הוא השיר השלישי

ליל האהבה..

זה דווקא שיר שאני אוהבת לשמוע הרבה
אל תשאלו למה חח בבקשה ממכם.. אני נמסה בשיר הזה

שיר m

Well-known member
...

"והירח שר... וכל הכוכבים... לאיש המאושר מהחיים העצובים..." אח. זה הורג אותי.

dobo

New member
"תפילין" בדיסק ובהופעה

תפילין בדיסק זה לא אותו תפילין בהופעה. בהופעה יש בו משהו יותר אינטימי, יותר כואב, יותר מבפנים. בדיסק יש עיבוד בסך הכל יפה אבל גם קצת... איך לומר... שואו? מתנגן מידי, ביצועי מידי. האמת שעוד שירים נשמעים לי ככה אצלו. זה בכוונה?

לצערי

עדיין לא יצא להגיע להופעה של אוהד. אני מתכנן על ה-17/5. אני דווקא מתחבר לעיבוד שבדיסק, אני חושב שהוא מראה על יכולות מוזיקליות מעולות של אוהד. (במיוחד ב"תעלות" בו הקצב מתגבר לקראת סוף השיר) די הופתעתי לקרוא את דבריך, זה די מיוחד שזמר מצליח להתחבר מבפנים לשיר שכתב אדם אחר. ועוד קצת על ה"שואו" - פסנתר זה טוב. דיסק שלם של שירי פסנתר, יכול להיות לא טוב

dobo

New member
ברור שיש עיבוד

גם בהופעה יש עיבוד מוזיקלי. הוא לא יושב שם לבד עם הפסנתר ובכל זאת יש משהו יותר אינטימי בשירה ובנגינה. וכן, זה באמת יפה להתחבר בצורה כזאת למילים של מישהו אחר אבל נשכח שכל הקהל כאן בעצם מתחבר לשירים שלו ואלו הם הרי מילים של מישהו אחר. של אוהד.

למעלה