רשמית

chuch1

New member
רשמית

אני אחת מהחבר'ה!!! תודות לאחי הבכור ,המקסים והמבין במחשבים, אתמול ערכתי עם עצמי מרתון Make it or brake it ועוד בDVD כי הוא צרב לי את כל העונה! סוף סוף אני מבינה על מה דיברתן ואני מסכימה שתענוג לצפות בה!!! ממתינה בקוצר רוח לעונה השנייה :)

Tammie

New member
איזה כיף לך שיש לך DVD

ממש התלבטתי אם לקנות אותו מאמזון, אבל החלטתי שכרגע אני אסתפק בצפייה באינטרנט :) אז עכשיו את צריכה לשתף בחוויות- מי המתעמלת האהובה עלייך? מה חשבת על פרק סיום העונה? ומה הציפיות שלך לעונה הבאה (שאגב מתחילה ממש בקרוב...)? בעבר אני כתבתי שאחד הדברים שממש הייתי רוצה לראות הוא את פייסון הולכת למעודדות מהתיכון שהיא למדה בו ומראה להן כמה תרגילים משל עצמה... רק בגלל שהן היו כאלו מתנשאות ומגעילות אליה :)

chuch1

New member
שכחתי פרט חשוב מאוד

שאני כרגע בפרק 10, משמע- נשארו לי עוד שניים לסיום העונה... כרגע, אני ממש מחבבת את הדמות של אמילי, האנדרדוג... אסיים את העונה ואעדכן.. אגב, באיזה פרק מראים שהמעודדות מהתיכון של פייסון התנשאו עליה?

Tammie

New member
אוקי את בסוף העונה הראשונה

אבל יש גם את העונה השנייה. למעשה הם עובדים בחצאי עונות, כי עונה של סדרה היא בדרך כלל 24 פרקים. את בקטע שהן נוסעות לאליפות ארה"ב, הקטע שאני דיברתי עליו יקרה בעונה הבאה... אני צופה בקישור הזה: http://www.free-tv-video-online.info/internet/make_it_or_break_it/ במידה ובאתר שאת רואה בו אין את ההמשך... העונה השנייה ממש טובה... את חייבת לראות!

chuch1

New member
חחח- איזה מזל

שעדכנת אותי שיש גם עונה שנייה, אני כבר עובדת על אחי שיתחיל לטפל בעניין הזה ושאני אוכל לישר קו :) תודה :)!

Xx ofek xX

New member
איזה כיף לך../images/Emo191.gif

מצאת אתר שעובד נורמלי?
אני חיפשתי ממש הרבה ולא מצאתי שום אתר שהמחשב שלי הסתדר איתו...

אמא לה3

New member
או! סוף סוף!!!!!

בחרת זמן נהדר להתחיל לראות את הסידרה, שכן העונה השלישית כבר אמורה לעלות לאויר בעוד כחודש (אם אני לא טועה), ככה שלא תהיי יותר מדי סקרנית. אני מאוד נהנית לצפות בסדרה הזאת...אמנם סידרה לבני נוער, אבל, היי, התעמלות ועוד ברמה! איזה כייף!!!

הנאה צרופה

צ'וצ' את הולכת להנות הנאה צרופה... איזו סדרה זאת מה שאני הכי אהבתי אלה הבגדי גוף!!!! כל פעם הבנות באות לאימון עם בגד אחר, יותר יפה מקודמו...

chuch1

New member
נכון נכון נכון!!!

גם אני שמה לב לבגדי הגוף כל הזמן!!! יותר מהעלילה לפעמים :):):):)

אמא לה3

New member
יפה, עלייה במס' המכורות...

במהלך הצפייה בסידרה, אחד הנושאים העיקריים היה חוק "לא לצאת עם בנים במהלך האימונים/הקריירה", מאד עיניין אותי דוקא לשמוע ממתעמלות תחרותיות בוגרות בארץ מה הן חושבות על איסור שכזה, אבל מכיוון שלדעתי דבר כזה לא קיים בארצנו בכלל, גלשתי קצת ומצאתי דיון מאוד מעניין שנוצר בIG, את הדיון פתחה מתעמלת שסיפרה שבעבר החוק הזה היה תקף אצלן רק למתעמלות תחרותיות, אבל לאחרונה הרחיבו אותו גם למתעמלות לא תחרותיות אצלן במרכז. בדיון לקחו חלק מתעמלות נוספוץ, חובבות, הורים ומאמנים. דיון מאוד מעניין, לדעתי. לקוראות האנגלית, אני מצרפת קישור. http://www.chalkbucket.com/forums/q...le-should-apply-non-competitive-gymnasts.html

למעלה