רשמי ביקור מעזוז בנגב

ה דרומי

New member
רשמי ביקור מעזוז בנגב

אתמול ביקרתי במקום שנמצא בסוף הארץ שמאלה. את הביקור\דיגום היתחלתי בחאן עזוז. מה יש שם חוץ מטיולי גיפי'ם וטיולי גמלים. בקתות {זולות} לזוגות \משפחות \וקבוצות. מחירים בין 160 ל180 שח. {בקתה לזוג 390 ללילה Xא.בוקר וא.ערב. אין קליטת
ולא
ים אין
ולא
תאורה
אין בערב
מגיעות עשישיות לבקתות{זולות} ע"י בעלי\עובדי המקום. נשמע פשוט אז ממש לא ככה {סיני בנגב רק בלי הים} מה צריך יותר מזה. המקום היה יחסית מלא באורחים. מקום שני זה ספא צימר עזוז בקתות עץ יש
יש גם
יש
קליטה ל
ים במרפסת יש כסאות וגק'וזי מרובע ממש מול הגקו'זי ישנה סאונה חמה. בקתה אחת היתה תפוסה. בעלי הצימר הסבירו לי ב
איפה נמצא המפתח לצימר השני רק שלא מצאתי את המפתח בשביל לראות בפנים{פעם הבאה בלי נדר.} לצין שהמקום נגיש לכסאות גלגלים ומתקשי הליכה מה
לצימר. מקום נוסף קטן וצנוע נקרא צימר-בוס ושוב לא היו בבית בעלי הצימר אז רק מבחוץ והרבה אין מה לראות מבחוץ כאשר רוצים לראות מבפנים. אז מי שמחפשים מקום בסוף הארץ ש
ה גם לנוח ובשקט גם לעשות טיולים ומתאים לכולם זה המקום סיני בנגב רק בלי הים. עזוז לא לשכוח בנגב .

ShirShir

New member
וואהו - איזו השקעה../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif

אתה עושה עבודה טובה, שם באיזור הדרום

שמר2

New member
והם לא מצפרים אותך במשהו?

על כל הפירסומת חינם הזו, לאזור שרוב עמישראל לא מכיר כמעט, הייתי מתנחל באיזו בקתה ... הלוואי עלי כאלה סיורים.

ShirShir

New member
הרי זו בדיוק המטרה - שעם ישראל כן

יכיר, כן יבקר וכן יטייל ברחבי הארץ, כולל הנגב והדרום היפה

שמר2

New member
אולי הייתי צריל לשאול במסר...

פשוט נראה לי שעבור כזו חשיפה+תמונות (בגלריה), צריך תמורה. אתם לא מאמינים כמה עולה להכנס לאיזה אינדקס אתרים מסכן, לראש הרשימה בואלה או לקישורים הממומנים בגוגל. לצערי היון הכל סביב כסף גדול.

katam

New member
היתה כתבה בערוץ 2

לא זוכרת מתי וגם לא התעמקתי בכתבה על כך שבנגב בונים זולות כמו בסיני על מנת שהתייר הישראלי יעדיף את הנגב על פני סיני. לדעתי יוזמה ברוכה.

שמר2

New member
צריך עוד כמה דברים לא ממש מבורכים

דברים שהאמת היא שעוברים בכמוניות באותו אזור, אבל יעדם הוא צפוני יותר ומוביליהם אנשים לא נחמדים.

ה דרומי

New member
הכיף שלי זה לצאת כאשר יש זמן

ולהגיע למקומות בנגב גם אם זה רק בשביל לראות צימרים ומקומות ארוח קצת לצאת ולנשום אוויר. הדלק לא עולה כסף אבל זמן וק"מ עולה? "השריטה "חזקה והכיף לשתף אותכם ברשמים. 2. חאן עזוז היה לפני כמה ימים ב
אבל גם ככה היתי בדרך לשם. סיני זה בנגב רק בלי הים.

התארחנו בספא צימר עזוז..

ולא ממליצה. יחס נחמד של בעלי הבית אך הצימר צפוף ומחניק ולא מתוחזק היטב והמים בג'קוזי היו קרים. יש פוטנציאל אך לא ממומש..

למעלה