רשמי טיול לחופי פורטוגל..והדיג שם

אורניהו

New member
רשמי טיול לחופי פורטוגל..והדיג שם

זה התחיל עוד בחורף אחד שהחלטתי לנסוע לראות דיג אמיתי..לחופי האוקיאנוס האטלנטיק..הטיסה והנסיעה ברכב שכור ואחרי יום לערך,אני כבר לחופי ליסבון-בירת פורטוגל..ארץ הדיג,היין,והפאדו..אותה מוסיקה עצובה עתיקת יומין..וככה לחופי עיירות דייגים קטנות שרק בשנים האחרונות הוסבו לתעשיית התיירות.בתמונה נראים חבורת דייגים ומוציאים שם לא רע דגים נהדרים..

אורניהו

New member
ועוד עובדים ועובדים..וקחו בחשבון

שהדיג שם נמשך במשך כמה ימים טובים..כל הפלגה כזאת..

מה עם תמונות של דגים ?

תן קצת תמונות של דגים שנתפסו, פחות של הדייגים...

אורניהו

New member
ויש גם כאלה..ויש מכרזים כאן לסוחרים

ממש תוך דקות כל מלאי הדיג והשלל מועמס על טנדרים כאלה עם ארגזי קירור ואלה מגיעים נודע לי לכל רחבי הארץ הזאת המיוחדת כל כך..

אורניהו

New member
ועם הדג הזה ..רצה לתת לי אותו..ומה

הייתי עושה איתו שם..בטיול.....ואמרו שזה מעדן אמיתי.אבל לי היה רצון אמיתי לצאת עם ספינה כזאת גדולה לים[טרוליק..] אבל אשתי רגזה קצת..ומה שהכי מפחיד היה שאחד אמר לי שלפעמים לא חוזרים מהאטלנטיק הזה הגדול..הגלים 6/7/8/10 מטר פחד!

אורניהו

New member
פולפו..יודעים מה זה? רגלי תמנונים..

מעדן אמיתי ותראו איזה גודל ותתארו איזה גודל התמנון הזה..והמחירים-כאן היתה ההפתעה הגדולה..פרוטות חבר´ה..זיל הזול

אורניהו

New member
ולעת ערב מתחילים במסעדות העיירות..

להתכונן לארוחת הערב..ואחרי ארוחת דגים ומאכלי ים שכזאת..באמת קשה ללכת ישר .ועוד לא הזכרתי את היינות הפורטוגלים

אורניהו

New member
ועוד משהו מאותו מחסן דיג בעיירה ..

ההיא. וחשבתי שאם פעם אצטרך להיות באיזה מקום אחר לחיות..אז כאן!

joko7

New member
איזו פסטורליה רבאק,מי רוצה לחיות

כאן בכלל כשיש מקומות כאלו.

אוריא

New member
אחלה טיול.

אורניהו, זה נשמע כמו אחלה טיול. אבל ספר לנו, זה היה טיול לימודי, או שדגת גם בעצמך? מה שבטוח שעורי בית קיבלת.

אורניהו

New member
הרעיון היה אחרת..אנחנו זוג עם בנות

גדולות כבר ואשתי עדיין עובדת ואני בפרישה מוקדמת בגלל תאונת עבודה[עוורון בעין]וכל כך רציתי לצאת לכמה ימים לדוג עם העמך..האנשים הפשוטים האלה והטובים..ובכל נמלון דיג קטן כזה יש צוותות של דייגים וברצון רצו לקחת אותי לשבוע או יותר..אבל זה לא צחוק ..זה רציני שם..הגלים ומשברי האוקיאנוס הפחידו באמת..ורק טיילנו לנו כשבועיים לכל אורך החופים האלה עד לקצה שם..הנקרא קצה אירופה[קאבו פיניסטרה]ומשם עוד מזרחה לאורך החוף הספרדי וחזרה למדריד..וכל הזמן הזה ליד האוקיאנוס ,הדגים,והיין..

S K I P E R 2

New member
אחלה תמונות

האם יצא לך לשאול או לחקור מהיא שיטת הדייג שבה הם מוצאים את הדגים הנהדרים שצילמת?

למעלה