רשמי: כריס בראון יופיע בישראל בחודש הבא!

ערן1987

New member
רשמי: כריס בראון יופיע בישראל בחודש הבא!

נכון שזו התרעה קצרה אבל כנראה שזה עדיף מכלום: כריס בראון יגיע להופעה אחת בישראל באמפי פארק ראשל"צ ב-27/7, בעוד קצת יותר פחות מחודש. כרטיס במכירה מוקדמת יעלה 259 ש"ח וכרטיס לגולדן רינג יעלה 399 ש"ח.

לא צריך להרחיב יותר מדי על כריס בראון. הוא שיחרר 6 אלבומי סולו (האחרון שבהם, "X", יצא בספטמבר האחרון) ואת האלבום Fan of a Fan עם הראפר טייגה הוא שיחרר בפברואר האחרון. יש לו כמות מרשימה מאוד של להיטים ברזומה שלו ואפילו פרס גראמי אחד. בקיצור, אחד הכוכבים הגדולים בעולם בעשור האחרון.

האם תלכו להופעה? מה דעתכם על מחירי הכרטיסים? האם לדעתכם כריס יכול למלא את האמפי בכ-8000 איש? איזה להיטים הייתם רוצים לשמוע ממנו?

2Dirrty4U

New member
אני חושבת שלפחות חצי מהפייסבוק שלי כבר קנו כרטיס

ובגלל שהגולדן כ"כ זול כולם קנו לגולדן

&nbsp
באופן אישי אני לא כ"כ מתלהבת אז לא נראה לי שאני אלך אלא אם כן יכריחו אותי..

ערן1987

New member
אם הייתי אוהב אותו הייתי קונה

בעצמי כרטיס לגולדן, במיוחד כי ההפרש בין הגולדן לרגיל הוא 100 ש"ח בלבד.

ערן1987

New member
נכון שהמחיר לכרטיס זול

ואם אני זוכר נכון הבנתי שההופעות שלו טובות - עדיין, לא אלך. המוסיקה שלו הפסיקה לעניין אותי וזה חבל כי עד האלבום השלישי שלו (בערך) הוא דווקא היה עושה מוסיקה טובה. באיזשהו שלב הוא התחיל להיות דושבאג מעצבן שהשירים שלו לא שווים יותר מהאזנה אחת, למעט איזה להיט מוצלח פה ושם.
&nbsp
חוץ מזה, אני חושב שזה מגוחך שמודיעים על ההופעה שלו חודש מראש. הוא לא איזה אמן ענק בישראל שיכול להיות סולד אאוט ב-5 דקות. נכון שיש כל מיני אילוצים וכו' אבל לא אתפלא אם למרות המחיר הנמוך המופע עדיין לא יהיה סולד אאוט.

RTur

New member
זה לא פארק הירקון, זה אמפי ראשון

אין סיבה שהוא לא יצליח למכור את האמפי, או לפחות את רובו הגדול.
הגולדן כבר סולד אאוט לפי מה שהבנתי

ערן1987

New member
הבעיה היא שההתרעה להופעה קצרה ממש

כולה חודש וקצת, זה לא הרבה.. בון ג'ובי מכרו כ-20 אלף כרטיסים בשבוע אז למה שהוא יצליח למכור כ-8K בכחודש?

RTur

New member
נו.. אז על אחת כמה וכמה

אם בון ג'ובי הצליחו בשבוע למכור 20,000 כרטיסים, למה שכריס בראון לא יצליח למכור בחודש שלם שליש מזה?

ערן1987

New member
כי בון ג'ובי זו להקה אגדית שרוצים שיגיעו לכאן

בערך מאז שהתחילו וכריס בראון הוא.. טוב, הוא לא.

A Lizard State

New member
בטח שהולך!

כן, הוא לא נמנה מבין האמנים האהובים עלי, והוא לא זמר שאני אשמע אלבום שלו אי פעם, אבל הוא יודע את העבודה ומספק כבר שנים הרבה להיטים טובים.
פעם היה לי אנטי כלפיו, אבל כרגע אני לגמרי אוהב את מה שהוא עושה.
אם הגולדן רינג לא סולד אאוט - אני שם.

למעלה