רשמי: רובי וויליאמס יופיע בישראל!

ערן1987

New member
רשמי: רובי וויליאמס יופיע בישראל!

אחרי אין ספור ספקולציות, אתמול דלף לרשת סרטון של רובי וויליאמס בו הוא מודיע על סיבוב ההופעות החדשות שלו ומציין שהוא מגיע לכמה מדינות בהן הוא לא הופיע בעולם - בהן ישראל! הסרטון הורד במהירות אך בעולם האינטרנט שום דבר לא נמחק באמת והסרטון עשה את דרכו לאתרי התקשורת הגדולים. בקיצור, מפה לשם: רובי יסגור כאן את סיבוב ההופעות Let Me Entertain You Tour ב-2/5, וכמובן שהוא יופיע בפארק הירקון. זה צפוי להיות סיבוב הופעות של מיטב הלהיטים של רובי, שהוציא בשנה שעברה את אלבום הסווינג השני שלו.

התקשורת עדיין לא הפיצה זאת בצורה רשמית אך לפי מה שהופץ בתקשורת (שוב, לא רשמי ב-100%) 10,000 כרטיסי הדשא הראשונים יעלו 290 ש"ח ולאחר מכין מחיר לכרטיס דשא יעלה ל-390 ש"ח. מחיר כרטיס ל-Inner Pit ֹN (מתחם סמוך לבמה) יעלה 1200 ש"ח (אני לא בטוח אבל יש מצב שזו הגרסה הבריטית לגולדן רינג) וכרטיס VIP יעלה 1300 ש"ח. מכירת הכרטיסים תחל בשישי הבא, ה-7/11.

האם תלכו להופעה? האם אתם חושבים שרובי יצליח למלא את הפארק? איך לדעתכם המחירים?

RTur

New member
יש!

עוד וי ל-Wishlist הופעות שלי! איזה כיף!
המחירים די סבבה אם אלה באמת המחירים. הייתי רוצה גולדן אבל אני לא יכול להרשות לעצמי, אלך לדשא.

ערן1987

New member
תקנה במכירה המוקדמת או ברגילה?

אני רוצה ללכת ורוצה לקנות במכירה המוקדמת אבל אני תוהה אם באמת יש מצב שכרטיס יעלה פחות מ-290.. כמה זה כבר יוכל להיות דרך בהצדעה/גרופונים למיניהם, 260? השאלה אם כדאי לקחת את הסיכון הזה או לא.

ערן1987

New member
אני ממש רוצה ללכת!

אני מאוד אוהב אותו, גם אם בעשור האחרון הוא די הידרדר מוסיקלית וכבר לא יצר משהו שממש עשה לי חשק להתעמק באלבומים שלו.. אני חושב ש-290 ש"ח לכרטיס להופעה שלו זה, יחסית, ממש ממש זול. 390 זה קצת יותר, אבל אני חושב שגם במחיר הזה אלך להופעה הזו.
&nbsp
קיצר, הופעת גרייטסט היטס? זורם!

למעלה