רשמתי לקמילה שיר

רשמתי לקמילה שיר../images/Emo70.gif

איך את מסובבת אותי את מסובבת אותי את מסובבת , השעה כבר מאוחרת והלילה מתקרר כל הזמן את מאחרת אני עומד ומצפה כל הזמן מיתחמקת מיתקשר את לא עונה הטלפון את מנתקת שתדעי אוהב אותך איך את מסובבת אותי את מסובבת אותי את מסובבת איך את מסובבת אותי את מסובבת אותי את מסובבת , במועדון את רוקדת אני עומד שם הפינה פיתאום אליי את מחייכת לצלילי המנגינה לא מפסיק לחשוב עליך מתבוננן בתמונתך ויודע עליך כנראה מאוד קשה איך את מסובבת אותי את מסובבת אותי את מסובבת אותי איך את מסובבת אותי את מסובבת אותי את מסובבת , איך את מסובבת אותי את מסובבת אותי את מסובבת אותי איך את מסובבת אותי את מסובבת אותי איך את מסובבת אותי את מסובבת אותי את מסובבת אותי

losangel

New member
א. זאת העתקה מוחלטת ב.

זה לא הפורום!!! למרות שזה נושא ת´שם "שיר שחיברתי לקמילה..." או משהו...

Cami Girl

New member
איזה יווופי של שיר !! ../images/Emo15.gif

אממ.. חבל שקמילה לא תראה את זה..
אהה..- סליחה שאני כל הזמן "מחליפה" אייקונים- אבל אני יכולה לאמצץ לי את האייקון הזה
--->
זה שיר מאוד יפה.. העתיד שלך להיות זמר זה לפחות 100%
טוף, ביי ביי- ואני רוצה כבר לראות "קטנטנות" ביום א´ שסבסטיאן ואניטה מגיעים, נכון
Cami-Gal

losangel

New member
זה לא רק לק3מילה!! אם

תסתכלו בכרטיס האישי שלו תראו שהוא כתב גם לגלית מלחיי האהבה!! חוצפן!! ועוד אותו שיר בדיוק!! חוצמזה, יש כזה שיר, לא?!

Rotem Lisa

New member
../images/Emo7.gif גל!!

החיפושית היא שלי :( בהתחלה רציתי את ליסה (שאני מתשתתפת אתה בפורום ´בנות´
), ואז שרון ´חטפה´ לי אותה. עכשיו את ´חוטפת´ לי את חיפושונית ??! :::::::::::::::((((((((((((((((((((((((((((((((( נכון, הם מגיעים ביום ראשון.. L
ve, R
tem

Sharon²°°²

New member
סליחה שחטפתי לך רותם.. ../images/Emo7.gif

אם את רוצה אני אחזר לך את בוניטו שלי (ליסה שלך)
שרוני

Rotem Lisa

New member
שרוןן ../images/Emo24.gif..

זה בסדר.. את לא צריכה להתנצל :)) .. ולא, תשארי אתו, זה בסדר

Cami Girl

New member
סליחי, תותם.. ../images/Emo7.gif

אני לא אחטוף לך..
איזה אייקון כדאי לי
אממ... אולי את זה
--->
או אולי, אממ... זה
--->
... איזה אייקון כדאי לי
- תותם, על זה את עווונה לי
, ברורר
ו- תיהני במחנהה !!
amI-GaL

losangel

New member
כן זהו הרוח של טל´וש!! <<שלי>>

לוס~שדואגת~לרוח~ש´לה
ומהיום יש לה שם!! רגע רוח זה בן או בת? פיטשי...מהיום לרוח ש´לי קוראים פיטשי...תחזיקו חזק אבל פיטשי...פיטש...פשטידה..פו חלק משמות החיבה <<האם אני נהיית אובססיבית לרוח ש´לי?!>>

casperit

New member
בעעע מה הקטע שלך?

א.זה שיר של מישהו ב.פירסמת את זה גם בפורום של לחיי האהבה כאילו לגלית יעל

למעלה