רשמתי תגובה לילד חורף...אבל

נטלי ב

New member
שאלה.....

מהו התאריך האחרון להרשמה בשביל מועד אפריל? האם אני יכולה כבר להרשם עכשיו? ובבקשה אולי מישהו יסביר את העניין הזה עם הפטור באנגלית..... תודה! ביי

מידע על מועדי הרשמה+פטור באנגלית

למועד אפריל את צריכה להרשם עד ה3 למרץ 3.3.2003 ניתן למצוא כאן מידע על מועדי בחינה והרשמה בקשר לפטור מאנגלית, כבר שאלת כאן את השאלה הזאת ועניתי לך אז כנראה פיספסת את התשובה שלי בגלל הבאלאגן שהיה בדף. שרשרתי את שאלתך לשרשור בנושא אנגלית אז את יכולה להציץ בשאלות של אחרים וללמוד עוד דברים בקשר לפטור. אם יש לך שאלות נוספות אני אשמח לשמוע ילד חורף

נטלי ב

New member
כן תודה, אבל...

מה זה ציון גבוה במיוחד? אני למשל קיבלתי 130 באנגלית, אז אני יכולה לקבל פטור מקורס? ויש לי עוד שאלה... אני מתכוננת לבד למועד של אפריל, מתי כדי להתחיל ללמוד? עשיתי כבר פסיכומטרי באוקטובר ואני רוצה לשפר, עברתי כבר קורס לפני זה ויש לי את כל הספרים ואני יודעת איך (בערך) להתכונן... אבל השאלה מתי וכמה זמן. אשמח לתשובה... נטלי

תשובה

אז זהו - שכל הפרטים האלה נמצאים באחת ההודעות שלי בשרשור שהפניתי אותך אליו: הנתונים נכונים לגבי אונ´ ת"א אבל נכונים לגבי רוב מוסדות הלימוד: פסיכומטרי/אמי"ר נכשל עד 84 / 184 בסיסי 99-85 / 199-185 בסיסי 2 99-95 / 199-195 בינוני 119-100 / 219-200 מתקדמים 133-120 / 233-220 פטור 134+ / 234+ לפי דעתי זמן למידה למבחן צריך להיות חודשיים וחצי שלושה כאשר בחודש הראשון של הלימודים נותנים דגש מיוחד על התחום שבו הכי פחות טובים ו10 ימים (או יותר) לפני המבחן עושים בכל יום מבחן מלא . כרטיסיות (מילים) כדאי להתחיל ללמוד כבר 4 חודשים לפני המבחן. זה אולי נשמע קצת יותר מידי אבל זה לא. אם תעשי ככה את תוכלי לשפר בהמון שיהיה בהצלחה! ד.א. - הודעה ראשית שעברו יותר מ72 שעות מרגע כתיבתה כבר אי אפשר להקפיץ ילד חורף

נטלי ב

New member
אוקיי......

תודה רבה! , סליחה על כל הטרחה... הבעיה היא שאני בי"ב, וזה נראה לי נורא קשה ללמוד כ"כ הרבה זמן ובאינטנסיביות רבה כל כך למועד הזה שקרוב לתחילתן של הבגרויות. אני מקווה מאוד שהכול יסתדר לי ושלא יהיה לי קשה מידי. ועוד שאלה... מבחינה סטטיסטית בכמה נקודות אני יכולה מקסימום לשפר? יש יוצאי דופן? ושוב, תודה!!!

מה פתאום?../images/Emo24.gif איזו טרחה?

כמו שאת רואה הפורום ממש לא עמוס ואין לי שום בעיה לעזור לכל אחד באופן אישי כמה שאני רק יכול

נטלי ב

New member
חחחחח תודה.....

בכל מקרה... בהודעה הקודמת רשמתי עוד שאלה... אשמח אם תענה (כן אני קצת נודניקית אני יודעת.....
) לילה טוף! נטלי

אני לא מכיר סטטיסטיקות

אבל ממה שאני מכיר, בד"כ במבחן השני משפרים ב70-100 נקודות אם לומדים טוב. כמובן שזו רק הערכה גסה ומאוד לא מדויקת ויכול להיות שתשיגי שיפור יותר טוב. תלוי בך. שיהיה בהצלחה!

נטלי ב

New member
שאלונת!!!

מה זה בדיוק מבחני א"מיר? או משהו כזה..... איפה עושים, למה עושים, איך זה בדיוק נחשב, מה ההבדל בין זה לפסיכומטרי? תודה!

אני לא יודע

אם זה שאני תמיד מפנה לקישורים זה עושה אותי מנהל משקיען שהולך לחפור באתרים כדי למצוא מידע עבור הגולשים או שלמעשה אני סתם עצלן שאין לו כוח לכתוב? בכל אופן - אני אנסה לשלב הפעם: הנה הקישור - תחפרי פה קצת וקצת ממה שאני יודע - בחינת אמי"ר היא בערך ברמה של הפסיכומטרי. חוץ מזה אני לא יודע הרבה מעבר למה שרשום באתר. מקווה שעזרתי

עוד משהו

הלינק שנתתי לך זה היה לאמיר"ם זה מבחן אמי"ר על מחשב. הנה הלינק לבחינת אמי"ר הרגילה ההבדל היחידי ביניהן שאמיר"ם זה על המחשב. אני שמעתי מאנשים שאמיר"ם הרבה יותר קל. את שוקלת לעשות אמי"ר? איך את באנגלית? - יש אתרי תרגול באנגלית ממש נחמדים בקישורים של הפורום. שיהיה בהצלחה!

נטלי ב

New member
רשמתי תגובה לילד חורף...אבל

היא משום מה לא מוקפצת לעמוד ה-1....אז אודה לך אם תסתכל דף אחורה ותענה לי על השאלה... תודה!

למעלה