רשמ"צ מירוצים :]

A m b a G a l

New member
רשמ"צ מירוצים :]

נכון שעוד מוקדם.. הארמת שממש ממש מוקדםם.. ובכל זאת, צריך לדעת פחות או יותר מה יש מה אין, מה לקנות אם בכלל.. אז בשביל זה נםתח כרגע שרשור הרשמ"צ הגדול. אני משרשרת לפה "מירוץ בוגרים" ו"מרוץ חניכים" ופשוט תזרקו דברים שמנסיון או סתם לדעתכם צריך/חייב/רצוי/כדאי. גם מי שלא יוצא מוזמן :]

A m b a G a l

New member
מדריכים:

מושמושים לא שבירים.. במיני ישראל- יהיה מיליונים של אנשים, לנו הציעו לקשור את כל הקבוצה בשורה עם צמר. אני עדיין לא בטוחה עם זה חכם.. אבל זה רעיון .. אפשר לעשות כוסות לכל החניכים עם שמות.. כי בד"כ הם לא מוכנים לשתות מהג'ריקן..

orlupo

New member
רעיון מעולה עם הכוסות...

לנו עשו ב-ח' עם חוט ששמנו על הצוואר וככה לא יכלנו לאבד את הכוס...

A m b a G a l

New member
מרוץ בוגריים :]

אם זה דבר שקשור ספציפית לטיול של השמיניות או שישיות תכתבו גם את זה..

A m b a G a l

New member
מה שהבנתי מהרכזת שלנו-

שהייתה בטיול הכנה הזה: +אוהלים, רצוי שקבוצות כי יהיה ממש קר בלילה.. ו2 יקפאו.. +חייב מעילים ודובונים וחרמוניות.. קפוווואא! +ביום דיי חם.. אז חולצה עם סווצ'ר ריצ'רץ' יהיה מעולה. +מצלמה- חייב :] +תיקים לא גדולים, אחרת לא תצטרכו ללכת ברגל איתם |
| +מנות חמות- מיותר לחלוטין. +להביא המווווון מים. +נעליים.. לא זוכרת מה היא אמרה נראה לי שהיא אמרה ספורט.. +חאקי צריך רק ליום הראשון :] לא זוכרת עודדד...

לגבי התיקים..

שיהיה תיק גב ושיהיה תיק גדול יותר- אותו כן יקחו לנו ולא נצטרך לסחוב. (אם אני לא טועה.
) ולגבי דברים נוספים... : כנסי לכאן! =]] אבל אני ממליצה להמשיך את השירשור הזה ולהוסיף עוד דברים.

שקד9

New member
ממה שאני זוכרת שנה שעברה..

במירוץ בוגרים בלילה ממש קפוא!!! אז תביאו שקיות חימום ומעילים וכאלה.. נייר טואלט.. אין שם בכלל שירותים.. וגם אם יש הם בלי נייר.. נעליים נוחות להליכה כי הולכים מלא.. ממתקים ודברים כאלה.. וזהו בעיקרון.. כל השאר זה דברים שמביאים תמיד. .לא משו מיוחד..

idanshaf2

New member
אוהל חשוב מאוד

תמיד בלילה מאוד מאוד קר.. כי זה מדבר.. וכמובן מלא מצב רוח! מירוץ בוגרים הוא הטיול הכי טוב של השנה ואני בטוח שכולם יהנו!!

למרוץ בוגרים....

אני חושבת שכבר אמרו את הכל/הרוב... אבל שוב... אוהל חשוב מאודדדדד!!!![ותישנו כמה ביחד... זה כייף=]] ומחמם!] הרבה הרבה הרבה בגדים חמים!!!!!! מעילים סוודרים חולצות צעיפים [אהמ נועה אהמ] כפפות ה-ר-ב-ה זוגות גרביים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והמון מים!!! [שנה שעברה בסוף הטיול נתקענו בלי מים.... זה היה באסה!!!!]

למעלה