רשף אני צריך עוד עזרה במאדן

CKYEN1

New member
רשף אני צריך עוד עזרה במאדן

אני עשיתי טעות הבאתי את אודג'ן (הLT של הרייבנס) ועוד RT מצוין ונכנסתי למינוס ענקי אחרי שגם החלפתי אותם בריי לויס והייתי חייב לשחרר פול שחקנים... עכשיו אני משחק יפה עם הקבוצה הרגילה... אבל הבעיה היא שאני תמיד מפסיד, כי אני לא יודע איך עושים כמו שצריך FAIR CATCH ואם אני לא עושה את זה השחקנים של הקבוצה השנייה עושים לי FUMBLE תגיד לי בבקשה איך עושים FAIR CATCH ואם יש איזשהו חוק לגביו בפוטבול?

RoyBehar

New member
בPS2 פייר קאטצ' זה המשולש

גם אני הייתי נופל כל הזמן על הפייר קאצ' הזה. תדאג אבל לעמוד כמו שצריך עם השחקן התופס כי אם לא, גם אם אתה לוחץ פייר קאצ' והכדור רק פוגע בך בלי שתתפוס כמו שצריך זה עלול להיות פאמבל. החוק לגבי פייר קרצ' הוא שאתה צריך לעשות את הסימן לפני שאתה תופס, לפני שהשחקנים מגיעים אליך (בפועל זה ניפנוף פעמיים של היד באויר אם אני לא טועה) אם אתה רואה שהבעיטה חזקה מאוד, אתה גם יכול פשוט לתת לכדור ליפול בלי לגעת בו בכלל אבל זה סיכון כי אתה עלול לגמור עם הכדור בנקודה גרועה. אבל אם זה מספיק קרוב לאנד זון פשוט תן לו להתגלגל פנימה לטאצ'בק.

Reshefgarcia

New member
פייר קץ'

בשביל להכריז על פייר קץ' במאדן,אתה צריך לשלוט על השחקן שתופס את הכדור,אבל לא להזיז אותו לפני הבעיטה,כי אז הוא מגיע אוטומטית אל הכדור,וכשהכדור באויר ללחוץ על כפתור המשולש בפלייסטיישן,או המקבילה במחשב...לא זכרתי איפה אתה משחק בזה...

פרינסקס

New member
תשובה

אתה צריך לבחור את השחקן ושהכדור באוויר ללחוץ על E ככה זה בברירת מחדל במקשים במחשב

למעלה