רשף

רשף

מה שלומך? את זוכרת את את התכתובת שלנו על הנשר? את כתבת משהו על האצבעות שלו, ארבע אצבעות ארבעה יסודות משהו כזה? בחלום של אתמול בערב, אני ישבתי על ענף של עץ והסתכלתי על משהו שהתרחש. בתחושה אני ישבתי על הישבן שלי ולא כל כך באיזון, כאשר הסתכלתי, ראיתי אצבעות ארוכות רזות מקומטות, והן אלו שאחזו בענף, לא אני ישבתי. [במעורפל כל אצבע הייתה צבועה בצבע אחר] מה העניין של היסודות והאיזון? [ אני יודעת מעט ואני יכולה לחפש יותר מידע על היסודות], אבל אני מעוניינת לשמוע מה יש לך להגיד. מה שכתבת אז "מתיישב" לי יפה, גם מה שראיתי לכן אני חוזרת אליך. עוד משהו ממה שכתבת "התרחש" אבל זה בהזדמנות אחרת. תודה אגב החיה קנטור { חצי סוס חצי בן-אדם }, יש אותה בטארוט?

רשף כשף

New member
היי מה נשמע ? חזרת ?

אין קנטאור בטארוט, אבל יש אבירים על סוסים. לגבי 4 היסודות בחלוקה המערבית: נהוג לחלק את ארבעת היסודות חלוקה משנית ליסודות בעלי אופי זכרי ויסודות בעלי אופי נקבי: האש והאוויר, הם היסודות הזכריים , המים והאדמה הם היסודות הנקביים. ארבעת היסודות מסמלים חלקים שונים בחייו של האדם: האדמה (חום/אדום)- המשאבים הפיזים: מעמד חברתי, כלכלה, הגוף הפיזי ומראה חיצוני. הבסיס הפיזי עליו בנויים חייו של השואל. האש (אדום/כתום)- דרך הביטוי: יצר ויצירתיות, כושר ביטוי עצמי ויחסים עם הסביבה. מה האדם עושה עם המשאבים שעומדים לרשותו ביסוד האדמה, כיצד הוא מבטא עצמו. המים (כחול/סגול)- עולם הרגש: הרגשות, התקוות והפחדים. מה שמסתתר בנבכי נפשו של האדם, מה הוא מרגיש ומה מצבו בתחום הרגש. האוויר (ירוק/צהוב)- עולם השכל: מחשבות, דרכי פעולה וחשיבה. הלכי הרוח שמלווים אותו, מה הוא חושב וכיצד הוא פועל בתחום החשיבה. הנשר, כפי שכתבתי לך, יכול לתאר צורך באיזון בין האוויר (שכל) לאדמה (פיזי). כלומר- הגשר שעובר בין המחשבות למשאבים המצויים בידייך. בין הרעיון ליכולת להוציא אותו לפועל. אם את יותר שכלית למשל, יהיה לך קושי להוציא לפועל את המחשבות שלך, ואם את יותר פיזית, יהיה לך קושי בגמישות המחשבתית. נקודת האמצע ביניהם היא נקודת האיזון. היסוד החמישי (אור, רוח) מתאר תהליכי מודעות רוחניים, והוא נמצא בחלוקה המזרחית של היסודות. בתורת היסודות הסינית יש הפרדה בין אש פיזית, שהיא העץ, ואש רוחנית, שהיא הניצוץ, האלמנט החמישי.

חזרתי הלכתי חזרתי

אני בסדר גמור תודה. החלק השני "הנשר כפי שכתבתי לך...", הוא מידע שממש בקריאה ראשונה התחברתי אליו, כאילו ראית את מצבי בתקופה הזו. יש פער אצלי כרגע בין האוויר [שכל] להאדמה [פיזי]. פער בין רצונות מחשבות תובנות, לבין נקיטת העמדה הפרקטית שלהן. מה שכתבת, "יכול לתאר צורך באיזון.." עוזר לי למקד כוונות שיביאו עשייה. כי אכן יש לי רצון באיזון, ידעתי זאת [לעיתים דרך אי שקט] אך לראות את זה מעוד כיוונים, זה עוזר. מה שמעניין, הדבר שבו צפיתי מהענף בחלום, מתקשר ישירות לתובנות האלו, למרות שהתרחיש היה על אדם אחר [ שמוזר אבל הוא/היא חלק מהפורום הזה, לפחות כך זה נראה משם ]. מאחלת לך שנה של פלאים.

רשף כשף

New member
ראיתי את ההודעה שלך ומשהו

היה נראה מאוד שונה לרגע לא יודעת מה זה אולי המוח שלי משגע אותי או שזה משהו אחר אני שמחה שאת מתחברת למסר אני חושבת שהעובדה שאת מבחינה בחוסר איזון היא הצעד הראשון למצוא את האיזון למצוא מה מהמחשבות את יכולה ליישם ובאיזו דרך שיהיה בהצלחה!

אולי את מתחילה "לראות"??

את יודעת, משהו נראה שונה לרגע אולי המוח משגע אותך או משהו אחר..... אולי ושוב, התחברתי למסר תמשיכי ככה אם את רוצה שהבהיר משהו מן ההודעה תגידי

רשף כשף

New member
../images/Emo24.gif

הרגשתי שאני נמצאת בשני מקומות באותו זמן. אם זהו מסר עבורך אולי הוא מדבר על להיות גם באוויר וגם על האדמה בעת ובעונה אחת?

קצת התבלבלנו...

"ושוב התחברתי למסר", הכוונה הייתה על ההוא מהחלום. תמשיכי כך כי את עושה עבודה יפה בתחום זה. לא חשבתי שיש במה שאמרת, שקרה לך משהו מוזר, מסר עבורי אבל כן התכוונתי לומר שאולי סוף סוף את מתחילה "לראות" כפי שאת חפצה כלכך. מנסיון שצברתי, זו גם אחת התחושות, להיות בשני מקומות באותו זמן, כפי שהרגשת, רק שאני הגדרתי לי את זה אחרת, להמצא בשתי תודעות בעלות זמן אחר, ולדעת זאת. אנדרומדה

חיברת יופי של סלוגן

את מכירה את הסטיקרים שמחלקים "אל תחפש אהבה היא תמצא אותך" "כשהתלמיד מוכן המורה מגיע" מכירה? אז את חיברת אחד כזה. "דוקא כשלא תרצה תראה"
את מוזמנת להמשיך לרצות, רק להיות ערה למקור הרצון הזה. הצפיה שמפתחים, אם הצפיה גורמת לך חוסר סבלנות, רצון להצליח ומהר, זהירות! זה מתכון בדוק להברחת "הראיה" אל תצפי לראות את מה שקראת עליו או שמעת עליו או נראה לך "קול", צפיה מסוג זה, חוסמת את מה שמתאים לך אישית. משפט שמונח מולי עכשיו, אני מעבירה לך אותו: "עלה למעלה עלה כי כוח עוז לך יש לך כנפי רוח כנפי נשרים אבירים אל תכחש להם פן יכחשו לך דרוש אותם ויימצאו לך" ממשנתו הרב קוק מתוך חוברת שמצאתי בתחנת אוטובוס, בתקופה שרציתי לעזוב הכול ולא הערכתי את מה שיש לי כבר. לילה רגוע רשף אנדרומדה

אשכר

New member
"דוקא כשלא תרצה תראה"

קרה לי פעם במקום מיוחד ותזמון מאד מסוכן "פתאום" ראיתי כדורי אנרגיה. עם כל החיבה שלי לאנרגיות ויצורים לא אורגניים זה ממש לא התאים באותו רגע (זו הייתה סכנת חיים) ולכן חסמתי את זה. יחד עם זאת אני לא חושב שיש קשר כזה בין הרצון של מישהו ל"ראות" לבין "ראיה". ראיה מתרחשת. כמו ששמיעה מתרחשת.

למעלה