רשפי לא משתתפת בישיבות מועצה. למה?

רשפי לא משתתפת בישיבות מועצה. למה?

ביום חמישי 25.9 כונסה ישיבת מועצת-עיר שלא מן המניין לדון בשינוי חוק עזר עירוני להיטלים. ומי לא הגיעה? רשפי. נכון, גם בללי לא היתה. אבל היא לא טוענת בקמפיין שאכפת לה מהעיר אז נסלח לה. גם בישיבת המועצה הקודמת, זו שדיברו עליה כל-כך הרבה (נושאה היה המלצות ועדת הביקורת בקשר לדו"ח המבקר), עזבה רשפי את המקום ברגע שהקרקס נגמר והחלו לדון בנושא עצמו. ורדה מור מצאה עצמה בודדה באופוזיציה, ובאופן מגוחך ממש עשתה את עבודתה נאמנה אך לא גרפה שום הון פוליטי נגד גרמן כיוון שחבריה נטשו מוקדם. בכל אופן, כמו שרשפי מפרסמת שתדאג לטיפוח העיר על-פני שלטים לא חוקיים על גדרות, בתי-ספר וכו', כך היא גם טוענת שאכפת לה מהתושבים ולא מגיעה לישיבת מועצה שדנה בתשלומים. אפשר לתמוך במועמד זה או אחר, להביא טיעונים לכאן או לכאן, אבל הקמפיין של רשפי הוא טינופת. תרתי משמע.

מה הפלא?

נראה שלשיטת אורית רשפי, ישיבות מועצה לא נועדו לקבלת החלטות חשובות הנוגעות לתושבי העיר, כי אם במה לקידום אינטרסים אישיים ולפרובוקציות. בשתי ישיבות המועצה שלפני כן הגיעה לשיא היצירתיות והטינופת. בראשונה העזה ברוב חוצפתה להפריע למהלך הישיבה (אני כבר לא מדברת על עשרות הקטיעות של חברי מועצה אחרים וראש העיר), לקום, ובצורה מתואמת מראש, לחלק מטבעות שוקולד לכל האולם. פעלול פאתטי ושקוף. בישיבת המועצה שאחרי כן, כבר כנראה החלו לאזול הרעיונות, שכן הדבר היחיד שעלה בדעתה היה למחזר את הגימיק הילדותי מהישיבה הקודמת ולזהם את כל הכניסה לאולם הישיבה והאולם עצמו גם, בשטרות כסף מצולמים. הישיבה ביום חמישי, שכונסה ברגע האחרון לבקשת מספר חברי מועצה, באה לה בהתראה קצרה. כנראה שלא הספיק המטה שלה לחשוב על פרובוקציה חדשה. בשביל מה שטטרח לבוא. הרי לו היתה באה, היתה חס וחלילה נאלצת להשתתף בדיון רציני וחשוב.

eopeace

New member
שכחתם משהו חשוב

ישיבת המועצה שהתקיימה ב 25 ל 9 זומנה לבקשת חברי האופוזיציה ובהם רשפי ובללי. חבל שהם מנצלים את זכותם החוקית בשביל תעמולת בחירות זולה ולא מכבדים את האזרחים הבאים לישיבת המועצה. יחד איתם הבריז גם טנר שהיה אף הוא בין חברי המועצה שביקשו לכנסה. אני אנצל אף את ההזדמנות ואודה לרשפי על ברכת השנה טובה שלה בלוויית כפפות אגרוף - אני בהחלט מקווה שזו תהייה שונה טובה לפנינו (העמוסה באלימות???)

הלו, מה נשמע?

יש'ך תשובות? אני ממתין- אתה יודע בעניין פרסום המכתבים אשר לא ידעת על קיומם, פסלת אותם מכל וכל, גם ערכית וגם פיזית, והאמת הכואבת נתגלתה לך במלוא כיעורה, וטפחה על פניך. אז מתי אתה מפרסם?

eopeace

New member
מה הסיפור? מה ההתרגשות?

אני כבר נתתי את תשובתי לעניין - אבל כנראה שזה לא מספיק לך בגלל שאני עדיין מחוייב למטרתי. אז גם אחרי שקיבלת תשובה (פעמיים), אתה ממשיך לצעוק ולעשות רעש - אבל זה לא מעניין אף אחד. אז תמשיך אם אתה רוצה, תהנה. ומילה אחת נוספת - האמת הכואבת היא שהרצליה מנוהלת בצורה יוצאת דופן לראשונה מזה עשרים שנה. חמש השנים האחרונות היו שנים שהתושב הפך להיות המוטב. כך, השיפור בחינוך, בתשתיות, ברווחה, בבריאות, בתאונות הדרכים ובמנהל תקין. תושבי הרצליה כבר יודעים את זה.

לנדאו ממין נקבה

רשפי לא שומרת על החוק, מלכלכת את העיר, לא פועלת למען תושבים בישיבות מועצת-העיר, מובילה קמפיין אלים הן במסרים והן בשטח. והיא מצפה שיבחרו בה?!

אלימות???-עדיין דובר למרות..

מצטער לאכזבך אבל הכפפות לא נועדו לאלימות, זה היה בשביל שגרמן "תרים את הכפפה" ותגיע לעימות. מה שכן היא אף פעם לא מגיעה ושולחת דוברים ויחצנים במקום-תמסור לה בשמי שתצא בכבודה ובעצמה. היום נתקלתי ברשימתה של גרמן "הרצליה שלנו" (יותר נכון ראיתי את ההודעה בפורום) ומי ברשימה?! יעל גרמן, מקום ראשון יונתן יסעור, מקום 2 רות רזניק,מקום 3 טובה רפאל, מקום 4 פליטת מפלגת העבודה אלי כחלון, מקום 5 גם הוא פליט מפלגת העבודה... איל אורון, מקום 6 הדובר הראשי בפורום של גרמן! עדינה זילברשטיין, מקום 7 וכן הלאה... תגיד ידידי, אתה לא מאוכזב אתה עושה עבודה קשה בפורום, מביא לנו את המסרים של בן-אליזר משבח ומהלל, והמלכה שאותה הנך מעריץ, נתנה לך מקום 6?????? שברור לכולנו שהוא לא יהיה הפעם ראלי... אז שיהיה לך (וגם לשאר חברי הפורום) שנה טובה ומתוקה, שנה של הצלחות, שנת אושר ועושר, שנת פריחות והעיקר שנת שלטון חדש, חג שמח!!!

eopeace

New member
למד קצת

מקור הביטוי להרים את הכפפה הוא מימי הביניים - כשאביר היה מזמין אביר אחר לדו קרב - הרמת הכפפה זאת אומרת הסכמה להשתתפות - אז, לא היו כפפות אגרוף - אני מצטער לאכזב אותך. כשאני רואה כפפות אגרוף, יש לי הרגשה שמישהו כאן מעוניין באלימות - וזה לא מפתיע כשאני רואה את הקמפיין של רשפי (אבל לא רק) ואת פעיליה. וראה, לא רק רשפי נוהגת כך - פלטי בעצמו עסק לפני כמה ימים בהורדת שלטים של אחרים - לפחות כך היה כתוב בעיתון. ושאלתי היא, למה אנשים שרוצים להיות ראש עיר חושבים שהם צריכים לנהוג באלימות? לחילופין, למה אנשים בכלל צריכים לנהוג באלימות? אם הם מאמינים שהם יצליחו באלימות כיוון שהם לא מקבלים תשומת לב, אני מצטער לאכזב גם כן - הציבור ההרצליני חכם מכך. לא ברורה לי מטרתך בציון הרשימה - אתה מנסה לגרום לי מרמור או משהו כזה? גם כאן אני מצטער לאכזב - אני שמח על מקומי, אני גאה להיות חבר ברשימה זו שהיא ללא ספק המכובדת מבין הרשימות המתמודדות בהרצליה (ואף מהרשימות המכובדות שמתמודדות בישראל). אני גאה להיות בין כל כך הרבה אנשים רציניים ומחוייבים לציבור ואני יודע שיחד איתם אפעל לטובת הציבור כשליחו במועצת העיר.

שמח בשבילך

אם אתה שמח על מקומך ברשימה, לבריאות שיהיה לך. אני מקווה לראותך בתוך המועצה,חברי המועצה הצעירים בקדנציה החולפת הוכיחו שצריך מנהיגות צעירה ככל האפשר. מה אגיד רק תהיה מוכן לאפשרות שלא תהיה במועצה תחילה, אך זכור ישנם המון חילופים בתוך המועצה, ועם בוא הימים תכנס למועצה. תייצג אותנו בכבוד

למקרר היא תכניס אותם

אם היא מכניסה למועצה יותר מ 3 חברים אל תקרא לי ארון (קיר)

שני תיקונים אינפורמטיביים להודעתך

1. אני לא איל אורון. 2. איל אורון נמצא במקום 6 - מקום ריאלי, עמוק בתוך מועצת העיר הבאה. מכך הציבור ההרצליני כולו ירוויח שכן אורון, כמו שאר חברי "הרצליה שלנו" ללא יוצא מן הכלל, יפעל במועצת-העיר לשמירת האינטרס הציבורי.

התכוונתי בהודעה לאיל "האמיתי"

ואתה לא תומך של אוריאלי??? מה קרה שעברת למחנה של גרמן?

Jas Per

New member
הרי זו ההוכחה הכי טובה

שמר אורון מקדם את המועמדת שלו כי הוא מאמין בה ולא על-מנת לקבל תמורה כלשהי. נתון זה רק פועל לטובתו ולטובת המועמדת שלו, שכן תמיכתו בה אינה תלויה בדבר, בניגוד, כך אני משערת, לכל מיני מועמדים אחרים (קראתי בעיתון על מר פלטי ומר שני לדוגמא). אתה מוצא כל כך הרבה דברים לתקוף את מר אורון, וזה לגיטימי, כי מדובר בפורום פתוח, אבל במקרה זה הוכחת את טענתו מבלי לשים לב.

שכחת את המקרה הקלאסי

של הגברת רחל בללי, שתרומתה, כך מסתבר מהחודשים האחרונה, רק תלויה בדבר.

mbr10

New member
רשפי

את טועה ויקינגית יקרה אורית נאלצה לרוץ לכנס תומכים,רק לא אמרו במטבח של מי?

למעלה