רשפי, פלטי ואוריאלי - מכנה משותף

EmperorMollari

New member
רשפי, פלטי ואוריאלי - מכנה משותף

יעל גרמן היא ראש עיר מצויינת שב-5 שנים שינתה את פני העיר: 1. הכיכרות, הגינות והירק, הרחובות המשופצים, הטיפול בתשתיות התחבורה. 2. ההשקעה בחינוך בהרצליה לכל תלמיד שהיא במקום השני בארץ והעלייה המדהימה של 25% בזכאות לבגרות, תוך צמצום פערים של בני השכונות. 4. השקעה בתרבות ונוער: ספורטק, תיאטרון, מועדון נוער בבנייה, מקומות בילוי. 3. סדר עדיפויות נכון שאומר - קודם כל האינטרס הציבורי: חינוך, תשתיות, תרבות ומינהל תקין - ולא הפשרות קרקע לבנייה פראית לטובת האינטרסים של כרישי נדל"ן. לעומתה,מתמודדים שלושה שהמכנה המשותף ביניהם הוא שהם חסרי תוכן. לא שמעתי מאף-אחד משלושת הנ"ל מה החזון שלהם להרצליה, ומה פתאום קמו בבוקר והחליטו להיות ראש עיר. התשובה: את כולם מריצים בעלי ממון, בעלי אינטרסים, יזמים ששלטונה התקין של גרמן מנע מהם רווחים ואינטרסים בעיר הרצליה, שהיא אחת הערים בעלות עתודות הקרקע הרבות ביותר בארץ. לכן, יש לנו את אוריאלי שהוא קבלן ואין על כך מה להוסיף. יש את פלטי שממומן על ידי זיסר ולבייב ונתמך על ידי לנדאו. ויש את רשפי, שמספר שתיים שלה הוא הייבלום, שהוא מנכ"ל סולל-בונה, שהיא חברת בת של שיכון עובדים, שבראשה עומד אורי שני, לשעבר ראש לשכת רה"מ שרון ומנכ"ל הליכוד. ומי הליכודניק בעיר? ניחשתם נכון, אלי לנדאו. הכל אינטרסים רבותיי! השאירו את העיר בידי מי שדואגת לציבור ולא חייבת שום דבר לאף-אחד, פרט לציבור שבחר אותה. נצטער כולנו אם אחד מאותם קבלנים/אינטרסנטים/חסרי תוכן אלה ישיג דריסת רגל בעירנו.

בוקר טוב אליהו...

עוד אחד שמעתיק את סיסמאות הפירסומת של גרמן. כבר קיבלנו אותם הביתה לקראת שבת. אם היית קורא מה נכתב כאן ביומיים האחרונים היית שם לב שביקשנו מדובריה של גרמן להפסיק להעתיק כאן את הסיסמאות המעייפות שלהם. רוצים דיון רציני איך מחלצים את העיר ממצבה הקשה והסיסמאות אינן מקדמות את הדיון. סיסמאות ההפחדה מאינטרסנטים אולי העלו את גרמן אבל היום המצב יותר גרוע מבעבר. טכניקת ההפחדה לא תנציח את שליטתה של ראש עיר מתלמדת שנכשלה כמעט בכל מה שעשתה.

EmperorMollari

New member
לא סיסמאות - חוש ראייה

לי יש חוש ראייה ועיניים. אני מסתכל סביבי ורואה איך העיר התפתחתה והשתפרה בכל התחומים מאז שגרמן נכנסה לתפקיד. כמתנדב במטה גרמן אני גם רואה את המנהל התקין ואת העשייה הנקייה, הן של ניהול העיר והן של ניהול קמפיין הבחירות וגאה בכך. המועמדים שאינם מסוגלים להציג תוכן אמיתי, מפיצים דיסאינפורמציה. גרמן לא צריכה סיסמאות כי לה יש עשייה בדוקה בכל פינה ובכל תחום בעיר. והרוב הגדול בהרצליה שיש לו, כמוני, חוש ראייה, יראה זאת ביום הבחירות.

למעלה