רשתות בדירה "חדשה"

barakbl

New member
רשתות בדירה "חדשה"

היי מזמן לא הייתי כאן :) אז כמו שבטח חלקכם זוכר/יודע יש לי שני חתולים. השבוע אני מתעתד לראשונה לעבור איתם דירה. בדירה הנוכחית שלי, קומת קרקע, אילתרתי בחלון אחד רשת (לא יונים, אבל משהו דומה) על הסורגים, וזה היה החלון שהיה פתוח כל הזמן, 24/7. חלונות אחרים, בהתאם למיקום החתולים וכו'. בדירה החדשה, שתיהיה בקומה 2, חשוב לי לרשת את המרפסת (מתעתד לשים שם את החול של החתולים, ולא רוצה כמו בדירה הנוכחית שהיא לא תהיה מאווררת מספיק), ויש לי עוד כמה חלונות. הדירה לא מסורגת. בחלק מהחלונות יש רק תריסים, בחלק מהמקומות התריסים אולי דורשים החלפה (דגש על המרפסת, שם ראיתי כמה כאלה). האם יש למישהו המלצה על איש מקצוע בתחום, שאני יכול להביא שיבדוק מה האופציות ויתקין מה שצריך? מה שחשוב לי זה: 1. לרשת איכשהו את המרפסת (היא די גדולה). מבחינתי זה אומר שאני מוכן לרשת גם על ידי התקנה על הקיר של הרשת אם זה הכרחי, על ידי התקנה על התריסים עצמם, כל דרך שהיא, כדאי עם כמה שפחות נזק סביבתי כמובן. 2. חדר שינה, רישות של חלון קטן. אולי גם במקלחת וכדומה. 3. אולי לרשת גם את המרפסת שירות (פחות קריטי, היא בד"כ תהיה סגורה אני מאמין, ויש שם תריסים שאני לא חושב שאפתח יותר מדי). הבעיה העיקרית היא המרפסת. שהיא גדולה, ואני לא בטוח איזה רשת אפשר לשים שם (אם יש מסילות, או אין, לא זוכר כרגע). בקיצור, אשמח להמלצות (זה בסדר גמור גם במסרים) ולעצות בכלל בנושא (לא מצאתי שרשורים עם מידע מספיק קונקרטי בנושא בחיפוש שערכתי) אם יש כאלה. תודה רבה!

למעלה