רשתות חברתיות זה לא דבר חדש

Nimrod H

New member
רשתות חברתיות זה לא דבר חדש

פשוט פעם היו קוראים לזה "הכיכר" וזה היה מקום פיזי בכל כפר ועיר שאליו הגיעו אנשים לראות ולהיראות, לתקשר ולהתקשר. היום אין כפר ואין כיכר. יש עולם קר ומנוכר. מקום המפגש הפך למקום תיאורטי במרחב וירטואלי - מה שהרחיב את האפשרויות להכיר אנשים מכל היקום הגיאוגרפי. אז בעצם, כל ההבדל הוא גיאוגרפי? לא! כי פעם לא היית מוסיף חברים לרשימת החברים שלך בקליק! אז ההבדל הוא שהיום מוסיפים חברים בקליק מכל העולם? כן. בייסיקלי כן. (אני מואד אוהב לפשט דברים עד למקום שבו הם מאבדים ממשמעותם :~) )

Purple Mushroom

New member
זה לא ממש נכון.יש עדיין כיכר,ויש רשת...

ויש פורום. העולם הוא לא בהכרח תמיד "עולם קר ומנוכר". יש עולם בחוץ, וכמו שכתבתי. יש חברויות בעולם האמיתי. וברחוב התל אביבי מדברים(מדברות) בזמן הנוכחי על פייסבוק(רשת חברתית). כל פעם האופנה מתחלפת. פעם(גם היום) אלו היו הפורומים. ומפגשי הפורומים , צ'אט. בלוגים. ועכשיו הטרנד זה פייסבוק (רשת חברתית). אבל באופן כללי, המחשב והאינטרנט, לא צריכים להחליף בכלל את הקשר המציאותי , הקשר האנושי. הוא צריך לעזור לכל סוגי האוכולסיה. להיות יותר בקשר עם האנשים במציאות. קשר יותר אינטגרלי. -* (כמה זמן הפורום כבר קיים, והאם יכול להיות מפגש פורום?
).
.

gesus

New member
בשום אופן זה לא עולם קר ומנוכר

גם לאלו שלא חיים מחוץ למחשב שלהם העולם הזה רחוק מלהיות קר ומנוכר ועל אחת כמה וכמה לאלו שיודעים למנף רשתות חברתיות. אחת הסיבות שבגללה אני חסיד של הקפה היא בגלל הכוח של הרשת הזו לממש קשרים וירטואליים לקשרים אמיתיים. אני לא מדבר רק על קשרים רומנטיים, אני מדבר בעיקר על קשרים עיסקיים שיצרתי עם כאלו שלעולם לא הייתי מגיע אליהם. בפורום תקשורת יש פוסט של מישהי שגם הגיעה למסקנה הזו (היא יותר דיברה על נטוורקינג באופן כללי). לסיכום, רשתות חברתיות הן מה שהחברים בהן יעשו מהן. אם אתה חושב שזה עולם קר, מנוכר וחסר קשר לעולם האמיתי אז ככה תתנהל ברשת החברתית, אבל אם אתה רואה בה כלי ליצירת קשרים, ההתנהלות של תוביל לכך באינטראקציה שלך עם החברים ברשת.

למעלה