רשת אורנג´ יכולה לשלוח הודעות ל....

רשת אורנג´ יכולה לשלוח הודעות ל.... ../images/Emo35.gif

לרשתות אחרות, כגון סלקום או פלאפון, וכנ"ל פלאפון או סלקום אחד לשני + אורנג´? זה חשוב לי, תוכלו לענות לי על כך?

black_magic

New member
לא..

ככל הידוע לי אורנג´ לא משתתפת בחיבור שבין סלקום לפלאפון ולכן ההודעות הן רק בין משתמשי אורנג´..

אבל אומרים שבקרוב יהיה.........

רק עכשיו אורנג וסקלום מדברים והסכמים וכו... , ונקווה שהקרוב מאד כבר יהיה חופשי הכל !!!

brbrita

New member
אתה טועה

קראתי את המאמר מלינק שלך היה כתוב בו שרק פלאפון וסלקום יכולים לשלוח ביניהם ולא אורנג´ דרך אגב אמרו שבקרוב זה יקרה אני לא מאמינה כי אמרו לי זה לפני שנה בערך שזה יהיה בקרוב וחיכינו שנה מה זה שווה...?

אוי... אז אפשר לשלוח או לא..? ../images/Emo13.gif

נראה לי אני כבר אבקש מהוריי או אחותי להתקשר לספק אורנג´ ואשאל..
טוב יותר? ונ.ב. דרור, אתה בעצמך חמוד :)

royik

New member
הסבר מי יכול לשלוח למי...

אוקי, אז ככה. נתחיל מפלאפון - היא החברה היחידה שמאפשרת לשלוח הודעות ל * כל * רשתות הפלאפונים, ויכולה גם לקבל מכולם (מאורנג בדרך עקיפה וקצת מסובכת, אך אפשרית. כמו כן הכתובת עם אורנג נעשית בשפה האנגלית בלבד). סלקום - ניתן לשלוח ולקבל מפלאפון, ניתן גם לשלוח לפלאפון באנגלית בצורה עקיפה, אך לא ניתן לשלוח הודעות לאורנג ולא לקבל מאורנג. אורנג - אפשר לשלוח בדרך עקיפה לפלאפון, אבל זהו. אפשר גם לקבל הודעות מפלאפון (באנגלית בלבד). מקווה שהבנת טוב יותר את המצב לאשורו

BlueMind

New member
לא שניסיתי זאת אי פעם אבל אני מתאר

לעצמי שמנויי סלקום שממש חייבים לשלוח הודעות SMS למנויי אוראנג´ וההיפך, יכולים לעשות זאת באמצעות גלישה באינטרנט מתוך הסלולארי שלהם. כלומר להיכנס לאתר שליחת הודעות של החברה שאליה רוצים לשלוח הודעה ולשגר את ההודעה משם. זה בטח מאוד יקר אבל מהווה פתרון זמני לאלה שיש להם חברים מהצד השני של המתרס... מה אתה אומר רועי... זה אפשרי?

royik

New member
אתה לא היחיד שחשב על זה

ולצערי, זה לא ממש אפשרי מאחר והגלישה הסלולרית דורשת פרוטקול WAP מיוחד - מה שלא נתמך במרבית האתרים. נקודה נוספת בעניין היא שהפרוטוקול נתמך בצורה שונה בכל מכשיר וחברה - מה שמהווה בעיה מסויימת (אי אפשר לשלוח הודעה מכל חברה למשניה, אז עכשיו גם אי אפשר לגלוש באתרים של חברה מסויימת - לך תבין...) כמו כן, מספר מכשירים זעום ביותר מאפשר גלישה באינטרנט. למעשה, בסלקום - רק מכשיר אחד מאפשר גלישה באינטרנט והוא נוקיה 7160 (מכשיר גדול ודי מגושם). באורנג המצב יותר טוב, אבל עדיין מדובר במכשירים בודדים (יש כ-3 או 4 מכשירים כאלה מתוך...... והם כמובן המכשירים היותר יקרים שהם מציעים.) נחכה לדור השלישי של הפלאפונים...

BlueMind

New member
טוב,אז נחכה לדור השלישי של

הפלאפונים.
נב. רועי, האמת שהיו לי כמה דברים לומר בקשר לפרוטוקול WAP שציינת אבל בוא נחסוך כאב ראש והצורך באספירין לחבר´ה.

אדיר ב-י

New member
אתם טועים

אם לא הבנתם עדיין אז תקראו היטב היטב כרגע אפשרי לשלוח הודעות מפלאפון לסלקום כנראה שכחתם שיש בארץ 4 רשתות סלולרי אורנג´ סלקום פלאפון ומירס בינתיים רק סלקום ופלאפון משתפות פעולה ועוד מעט אורנג´ אבל בינתיים אין אפשרות לשלוח מסלקום לאורנג´

LordNor

New member
מניסיון אני יודע שאפשר לשלוח

הודעות מפלאפון וסלקום לאורנג וכן גם מירס וההפך... רק שצריך לפרוץ את הטלפון הסלולרי... ואז השירות נעשה זמין...

למעלה