רשת ביתית

shy_z

New member
רשת ביתית

אני כתבתי כבר 2 הודעות בקשר לנושא, אבל השבוע אני הולך לעשות רשת ביתית. כנראה כבר בתחילת השבוע. קניתי 2 כרטיסי רשת, וכבל - ביום ראשון. מס´ שאלות: 1. טכנאי רוצה עבור עבודה 180 שקל, שווה? 2. ראיתי את ההוראות ב-adsl.org. זה לא נראה ממש מסובך. אם יש לי ידע די טוב במחשבים, כדי לעשות את זה לבד? 3. אם אני יחליט לעשות את זה לבד, אני יכול לגרום נזק? 4. בשני המחשבים יש מערכת הפעלה win98, גירסה ראשונה, זה תומך בזה? 5. באתר של ה-adsl.org ראיתי שאני צריך תוכנה בשם ICS, אין את זה אצלי ב-win98 כי זו גירסה ראשונה, אפשר להוריד אותה מאינטרנט? 6. ההסבר שיש ב-adsl.org הוא בטוח נכון? יש מישהו שניסה? תודה רבה על כל מי שיענה.

duke4you

New member
תשמע

אני ממליץ לך לשלם את הסכום הזה ולחסוך זמן וצרות. 1. 180 ש"ח זה המחיר שלוקחים, יש כאלה שאפילו לוקחים יותר. 2. win98 מהדורה ראשונה אכן לא כוללת שיתוף אינטרנט. 3. לא יודע איזה הסבר ראית באתר, אבל באופן כללי אפשר לסמוך על האתר הזה. אני מאמין שהטכנאי יביא איתו תוכנת פרוקסי כלשהי, כדי לשתף את האינטרנט, בגלל מגבלת הwindows שלך. אין יכול להסביר לך איך עושים הכל לבד - התקנת כרטיסי רשת, הגדרות רשת ושיתוף אינטרנט, אבל זה פתח לצרות.

shy_z

New member
אז אתה אומר...

שאני יקח את הטכנאי, כי זה שווה. יש אפשרות לאפשר שיתוף אינטרנט. בכל אופן, תודה רבה

למעלה