רשת דיגטלית..מי אלה החברות..?

peretzy

New member
רשת דיגטלית..מי אלה החברות..?

תגידו לי.. איזה רשתות פועלות ברשת דיגטלית.. אני חושב שזה פלאפון וסלקום.. אני צודק? ואם כבר מדברים על זה .. אז איזה רשת פועלת אמיגו?< גם על דיגטלי?

d@r121

New member
שאלה שתמיד עיניינה אותי

מכיוון שגם באמיגו משתמשים בכרטיס SIM אם אקח SIM של אורנג´ ואשים באמיגו מה יקרה? ד
ר

ofek10

New member
לא יעבוד... לדעתי

אורנג עובדת ב GSM אמיגו ב IDEN הכרטיסים אולי נראים אותו דבר אך לדעתי זה לא עובד הפרוטוקול שונה!! רם

ashomer

New member
לא יקרה כלום.

הרי הסים מכיל מידע אישי על המנוי, המספר שלו והזכרונות. בוא נדמה הרשת של מירס היא העיר אשדוד והרשת של אורנג´ היא העיר ניו-יורק. עכשיונגיד ואתה שולח מכתב לשדרה החמישית באשדוד לאן הוא יגיע? ככה זה גם כאן - אני לא יודע בדיוק אבל אני לא מבין שהכתובת ואופי המידע השמור שומים... למשל במירס הזכרונות הם במכשיר ושיתקנו אותי אייל ופרץ אם אני לא צודק. יכול להיות שיש דברים דומים ברישום אבל אם השילוב באמת יעבוד הוא יקרטע - עד מאד.

eyal2953

New member
קצת מאוחר אבל היתי חייב...

הSIM באמיגו הוא אותו הדבר כמו הSIM באורנג´ אפילו בגודל ובעיצוב (החלק המוזהב וכל זה). ניסיתי להכניס את הכרטיס של אמיגו לאורנג´ שלי והוא ביקש קוד מיוחד - אז ככה... כנראה שאפשר להחליף אבל צריך ת´קוד המיוחד. אייל.

Big N

New member
ניסיתי, לא עובד, עובדה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

3310 4ever

New member
אל תעשו את זה!!!!! ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אתם מוציאים את הכרטיס Sim של האמיגו כל הזכרונות שבכרטיס נמחקים!!!! (ככה אמרו לי...) וחוצמזה...כשסלקום יעברו ל-Gsm גם לא יהיה אפשר להחליף כרטיסי Sim. יהיה דרוש קוד מיוחד או שהכרטיס פשוט יחסם.... Don´t Try At Home <-----> Enjoy

Big N

New member
על סמך מה אתה מבסס את זה !!!

על סמך הידע שאין לך. אני אמרתי שניסיתי את זה ואף אחד מהדברים שכתבת לא קרו וחוץ מזה למה שהסים יחסם?

סלח לי על הבוטות, אבל מה שאמרת

זה שטויות. שום מידע לא ימחק מהכרטיס סים של סלקום ברגע שתשים במכשיר אחר. כרטיס סים לא נועד להיות כרטיס למכשיר אחד, זה הגדולה שברשת הGSM, שאפשר להעביר את המידע שלך למכשיר אחד בלי כל תסבוכת.

ashomer

New member
כל הרשתות.

כל הרשתות פועלות בטכנולוגיות דיגיטליות. פלאפון: מפעילה רשת אנאלוגית (AMPS) במקביל לרשת דיגיטלית (CdmaOne - מבוססת CDMA) סלקום: רשת דיגיטלית (D-AMPS - מבוססת TDMA וקרויה בפי העם הפשוט TDMA) ובעתיד גם רשת דיגיטלית נוספת (GSM - מלווה בתדר שאני לא ממש זוכר אותו - מבוססת TDMA) אורנג´: רשת דיגיטלית (GSM - כמפורט בסלקום) מירס (אמיגו) רשת דיגיטלית (I-den מבוססת TDMA פותחה ומופצת בלעדית ע"י מוטורולה)

למעלה