רשת החשמל בהודו-האם השקעים דומים?

alon666

New member
רשת החשמל בהודו-האם השקעים דומים?

הייתי בהודו מזמן. אני יודע שיש שם 220V אבל אני לא זוכר אם השעים ממש דומים לשלנו או שהם מתאימים לתקעים בעלי פינים עגולים בלבד. כלומר: האם יש צורך במתאם של תקע עם פינים עגולים או שהפינים השטוחים הישראלים מבפיקים ומתאימים

alon666

New member
וכמובן בתמונה: היעגול מימין והשטוח

מצד שמאל. וסליחה על כל הטעויות... זה מהתרגשות

revitm

New member
../images/Emo26.gif מקווה שהתשובה תספק ../images/Emo70.gif |ימין

היי אלון
אני הייתי בהודו לפני כמעט שנה, וחוזרת שוב בסוף החודש
, בפעם הראשונה שהייתי, לקחתי איתי את ה-
שלי כולל המטען כמובן ולא נתקלתי בשום בעיה שהיא מבחינת השקעים ... ה-
נטען כמו שצריך בכל יום ויום ששהיתי בהודו המדהימה. אין ספק ש"החורים" בשקעים שלהם קצת יותר גדולים ... אבל אפשר להסתדר איתם
מקווה שהתשובה מספקת ו/או תעזור לך
טיסה נעימה (אם אתה טס)

alon666

New member
תודה revitm. אגב, איך הקליטה בהודו?

אם בטלפון עסקינון. האם היה לך אורנג' או סלקום? (מעניין שבכלל לא חשבתי על פלאפון). אם היה לך אוראנג', אז איך היה החיבור לרשת? אם היית בצפון .... איפה היתה קליטה? (אני אהיה בלאדאק, מנאלי, דרמסאלה...) אם יש לך תשובות אני מאוד אודה.... וממילא כבר מגיעה לך תודה על התשובה....

revitm

New member
../images/Emo26.gif בכייף ../images/Emo36.gif

היי אלון
תמיד היה ותמיד יהיה ברשותי
אורנג'. מי שמחזיק אורנג'
ונוסע לחו"ל, לא צריך להיות מחובר באופן מיוחד, פשוט לוקח איתך את הפלאפון כמו שהוא. מה שכן, במידה ואתה מחזיק גם באורנג', אתה יכול להתקשר לשירות ולשאול באיזה איזורים יש קליטה או אין קליטה (לא שהם ממש מדייקים). בזמן שחיכתי למזוודה המיוחלת, הדלקתי את המכשיר וישר קיבלתי sms באנגלית "Wellcome to india orange mumbai". אני הייתי בקו הים - בדרום, גם באזורים שנאמר לי ע"י השירות שלא תהיה קליטה, למרבה ההפתעה כן הייתה, לדוגמא קארלה. שאתה ברכבת, אזי יש לפעמים מצבים שאין קליטה. צ'טערת אין לי מושג להגיד לך לגבי הצפון. תהנה ... רויטל.

alon666

New member
תודה ענקית../images/Emo24.gif לרויטל

איזה יופי שיש אנשים טובים באמצע הדרך (כדברי המשוררת)

למעלה