רשת חברתית חדשה שמתחלקת עם החברים ברווחים.

G a n t z

New member
רשת חברתית חדשה שמתחלקת עם החברים ברווחים.

רשת חדשה (כמו פייסבוק) שתיפתח ב – 1.3.12 ומציעה להתחלק עם החברים 50/50 ברווחים מהפרסומות, והכל בחינם רק להצטרף. כרגע בשלב הרצה והוספת חברים חדשים, רק המצטרפים הראשונים בשלב ההשקה יתחלקו ברווחים הגדולים. כדאי להיות ראשונים! יותר רווחים!! אני מקווה שזה באמת אמיתי.. בכל מקרה אין מה להפסיד זה בחינם. מקסימום נשאר כמו שאנחנו  שתי דקות להרשם, ועוד כמה דקות להזמין חברים שירשמו תחתיכם! זה מה שהם מציאים במייל שלהם: (שתקבלו אחרי שנרשמתם) WAZZUB הוא קונספט מבריק, זה מעולם לא נעשה לפני, זה לא שיווק רשתי (רב ברמת השיווק) - WAZZUB מאוד מיוחד! אף חברה אחרת לא הציעה אי פעם 50% מכלל רווחיה לאותם אנשים להצטרף ולהישאר חברים בחינם לתמיד. אנחנו ברמה אחרת. WAZZUB הוא פרויקט המגלגל מיליארדי דולרים. זה כבר מאז 2007 עם למעלה מ 2,000,000 $ כבר הושקעו. זוהי תופעה חדשה באינטרנט מושלם, זה כאן כדי להישאר את/ה אחד הראשונים בעולם לדעת על זה. לכן, חשוב מאוד להבין את מה שיש לך בידיים שלך. תזמון הוא הכל!! את/ה יכולים להגדיר את עצמכם לכל החיים מבחינה כלכלית – בחינם ולהרוויח הכנסה שיורית מסיבי פסיבי מדי חודש. את/ה יכולים להרוויח כ - 1.00 $ לנפש, הרוחב שלך "בלתי מוגבל" x 5 דורות עמוק במשפחת WAZZUB. אם זה לא נראה כמו הרבה, נראה מה קורה ... אם את/ה פשוט תזמינו 5 חברים להצטרף והם עושים אותו דבר 5 דורות: 1. דור 5 x 1.00 $ = 5.00 $ 2. דור 25 x 1.00 $ = 25.00 $ 3. דור 125 x 1.00 $ = 125.00 $ 4. דור 625 x 1.00 $ = 625.00 $ 5. דור 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 ____________________________________ ההכנסה הפסיבית שלך תיהיה = 3,905.00 $ עבור כל חודש בעשיית שום דבר שונה ממה שאתה כרגע עושה כל יום. ככל שתזמינו יותר אנשים תעשו יותר כסף . נסו 20 או 30 ותראו מה קורה ... זה יתפוצץ! השמים הם באמת הגבול כאן WAZZUB. בהצלחה! לינק להירשם פה - http://signup.wazzub.info/?lrRef=vNhTt

רונס

New member
אמממ....

בשביל להרוויח 2$ מפרסום, אתה צריך להציג בערך 25000 עמודים באתר, בשביל שהאתר יוכל להעביר לך 50%... תחשוב שיש באתר 1,000,000 גולשים זה אומר שיש צורך ב 25,000,000,000 עמודים נצפים בשביל שכל אחד ירוויח 1$..... עדיין שוס? אלא אם יש לחברה מודל פרסום שהוא מטורף מבחינת יחסי המרה והכנסות...

G a n t z

New member
אהההההה.......

אני חייב להודות שאני חלש במתמטיקה, אבל החישוב שלך ממש לא דומה לכלום. אני רק מזכיר שוב שזה דבר חדש ובחינם ולהזמין 5 אנשים זה לא סיפור אז אין מה להפסיד. אל תגידו אחרי זה שלא אמרתי לכם :)

G a n t z

New member
והנה ההסבר הרשמי...

WHERE DOES THE MONEY COME FROM WAZZUB is free forever, nobody has to pay, buy or sell anything, so where is the money coming from? Let’s take Google as an example: Google has more than 1 billion unique users per month who use their services without paying for it. Last Quarter Google made $3 billion in profits just by displaying ads. That means Google earns on average $1 per month per unique user. WAZZUB uses exactly the same technology as Google PLUS some additional streams of income. It is our goal to attract at least 10 million users per month after June 2012, but we will share the profits only with those members who registered before April 1st . וגם בדף ההרשמה בצד ימין למעלה יש לינקים תבדקו אותם!

למעלה