רשת פוקס למען ילדים חולי סרטן???

dream5

New member
רשת פוקס למען ילדים חולי סרטן???

שלום, לפני שבועיים בערך נכנסתי לחנות של רשת פוקס במרכז ביג בבאר שבע וכשהגעתי לקופה, הקופאית הציעה לי לרכוש סיכות של רשת פוקס כתרומה לילידים חולי סרטן (על הקופסה של הסיכות היה גם כתוב בכתב מודפס שזוהי תרומה לילדים חולי סרטן). אמרתי שכן ואז שאלתי אם מקבלים על הרכישה של הסיכות איזושהיא קבלה כהוכחה לכך שתרמתי למען ילדים חולי סרטן. הקופאית אמרה שלא, אז שאלתי אותה איך אני אמורה לדעת שהתרומה שלי הולכת באמת לילדים חולי סרטן. הקופאית גימגמה ולבסוף אמרה שזה מופיע בקבלה שאני אקבל על הקנייה. האמנתי לה ורכשתי 4 סיכות. כשיצאתי מהחנות בדקתי את הקבלה וראיתי שלא מצויין בשום מקום שתרמתי כסף לילדים חולי סרטן. רשום פשוט "סיכות שונות 4 ש"ח". הדבר הכעיס אותי מאוד אך לא חזרתי להתעמת עם הקופאית אלא החלטתי לכתוב ישירות לרשת פוקס דרך האתר שלהם באינטרנט וכך גם עשיתי. סיפרתי שם את כל הסיפור ואח"כ שאלתי איך יכול להיות שברשת כזאת אין קבלה על תרומות. הדבר היחיד שקיבלתי מרשת פוקס באימייל היה "תודה על פנייתך" ולמשפט זה מצורפת פיסומת של פוקס ובה כתוב "תודה על שהצטרפת למועדון לקוחותינו". עד היום לא קיבלתי תשובה מהם בנוגע לעניין שעליו דיברתי. איך ייתכן דבר כזה? לפי דעתי זאת ממש חוצפה ואני חושבת שאף אחד לא צריך לרכוש יותר אף סיכה שלהם עד שהם לא ימציאו קבלה שמאשרת שהכסף הזה אכן הולך לילדים חולי סרטן!!! רעות

תתן לילד חולה סרטן 4 שקלים!

אם זה יעשה אותך צדיק מאושר, סבבה! את הילד זה לא יעשה יותר בריא. אני חושבת שזאת חוצפה לתרום כסף וגם לקבל סיכה וגם לחטט בקרביים של חברה גדולה מוכרת וידועה כדי לברר לאן הלכו 4 שקלים! אם היית תורם כסף ולא מקבל דבר, אזי היה לך את הזכות לשאול. מכוון שקנית בעצם סיכות, אתה צריך להסתפק באמון שלך בחנות שמייצרת סיכות כאלו בהתנדבות כדי לתת לאנשים כמוך תירוץ לתרום!

הMפקח

New member
חחחחחחחח גנבים !!!

3.90 שקלים מהכסף הולכים כשכר טירחה למפעילי מיבצע ההתרמה
ה- 10 הגורות האחרות אולי מגיעות למטרתם וגם זה בספק !

למעלה