רשת G5

אני מבקש לרכוש טלפון סלולרי של סמסונג עם התוספת להתחברות לרשת G5 שהגיע לארץ לאחרונה. האם עדיף לרכוש מכשיר כזה בשלב זה או להמתין לפריסה ארצית רחבה יותר של רשת זו

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לדעתי עדיף לחכות אם אתה רוצה במיוחד 5G פשוט כי יצאו עוד מכשירים עוד אופציות ויותר מה להשוות גם אצל סמסונג עצמה ..גם מבחינת שימושיות מעשית..פריסה רחבה תיתן לך יותר הנאה ויכולת להוריד את הדברים שאתה רוצה ..בלי לצאת באמצע נסיעה מטווח קליטה ולהתקע עם זחילה שוב...

frankthe2

Active member
אני מבקש לרכוש טלפון סלולרי של סמסונג עם התוספת להתחברות לרשת G5 שהגיע לארץ לאחרונה. האם עדיף לרכוש מכשיר כזה בשלב זה או להמתין לפריסה ארצית רחבה יותר של רשת זו
אני הייתי בודק בפורום סלולאר ומאחר וכבר בדקתי גם עבורי אז אענה לך:
כדי להינות מרשת 5g המכשיר שלך צריך לראות את האנטנה. הטווח של האנטנות מאוד קטן - קרוב ל 250 מטר... עד שתהיה פריסה ארצית נרחבת בכל המקומות אתה לא תוכל ליהנות כמעט מרשת 5g. האנטנות החדשות שהחברות עכשיו מתחילות להתקין - נמצאות לרוב לא בשכונות מגורים אלא במרכזים מסחריים וכד'. יש רשימה של 40 ישובים שבהם תהיה רשת כזו - השאר לא רלוונטי. גם בסין בהן החלה רשת5g מדווחים על בעיות שונות בשימוש ברשת זו. אם אתה חושב שתיהנה מ5g בזמן הקרוב - הסיכוי נמוך. זה לא סתם שמשרד התקשורת דורש מחברות הסלולאר להגדיל את כיבוי טווח הקליטה ברשת 4g,
אם אתה עומד להחזיק את המכשיר שלך כ 5 שנים - קנה כמובן 5g, אם אתה תחליף מכשיר בעוד שנתיים אז מה הלחץ?

למעלה