רש-רש, נסתובבה

MiZeGoogle

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo60.gifתגידו../images/Emo110.gif../images/Emo80.gif

מה הסיפור של הפירסומת בפורום מצד שמאל?! אם אוכלים סויה הגוף נמתח כמו גומי וילדה מתישבת לנו על הבטן?!

t0mi

New member
מאד חשובבב

אני עוזרת לבחורה צעירה שאיבדה את החתולה שלה וזה הולך כך: "במסגרת מכללת עמק יזרעאל הוכנה כתבה על המקרה של החתולה שלי תמי בת ה-16 שאבדה בגלל פקח עיריה. הכתבה משודרת בYES וHOT במסגרת תוכנית על הלימודים. http://www.yvc.ac.il/template/default.asp?maincat=19 בקישור הנ"ל ניתן לצפות בכתבה. אנא עיזרו לי להפיץ אותה בכל הפורומים והמקומות, אולי מישהו לקח את הקטנה שלי ויהיה סוף טוב לאחר 8 חודשים או לפחות מי שאשם ייקבל את עונשו. תרדו למטה בלינק זה נמצא הכי הכי למטה"

MiZeGoogle

New member
ובואו לא נדבר על הטעם....

פשוט מגעיללללללללל בריאות, אני מבטיחה לכם , זה לא נותן איכססססססס אגב, מוותרת על הרעיון שילדים ישבו לי על הבטן כשאני עושה התעמלות...

מדברים על מגעיל, הדבר הכי דוחה..

שטעמתי בחיים שלי היה רד בול. (התחפשתי לזה אתמול - זוג כנפיים ופחיות של רד בול) יש לזה ריח של אקמולי וטעם של מסטיק תות מוגז עם תפוחים.... בקיצור לא מומלץ לאף אחד!!!!!

MiZeGoogle

New member
סוף סוף בחורה כלבבי !!!!!!!!!

אין לי מושג מה כל האנשים מוצאים במשקה אקמולי הזה! זה פשוט מגעילללללללללללל איכססססססססססססס אני לא מאמינה שסוף סוף מישהוא מסכים איתי שלא כדאי לגעת ברעל הזה! תבורכי!

R o t e m O p

New member
בעעע...פיכסה

רד בול זה כמו לשתות משחת שיניים... לעזאזל ! יש משחות שיניים שיותר טעימות מרד-בול !!! (אחחח...טום וג'רי...עכשיו לזה אני מתכוונת כשאני אומרת 'משהו טעים' P:)

בלהההההה

איזה גועל נפש!!! שתיתי עכשיו פחית שלמה של רד בול!!! השעה 1 בלילה ואני מנסה לאגור כוחות ולגמור את הסיכומים שלי למבחן בתושב"ע מחר (אני ברוב טיפשוטי כרגיל התחלתי ללמוד רק באיזה 11 בלילה יום לפני המבחן). כמעט נרדמתי ואז ראיתי את הפחית של רד בול מול העיניים שלי והיה כתוב משקה אנרגייה אז אמרתי לעצמי "נו טוב, נסבול כמה דקות, אולי זה ירענן ויעיר אותי" בקיצור בהחלט העיר, לא ריענן בגרוש!!! נראה לי שזה זיעזע אותי מרוב גועל ובגלל זה נהייתי ערנית יותר.....

MiZeGoogle

New member
בטח קשור!

הפירסומות מופיעות מצד שמאל בפורום! וחוץ מזה אולי גלשנו קצת, אז מה?! העיקר שהפורום פעיל, לא?!

Fairywitch

New member
אז התחפשתם? לאן הלכתם מחופשים?

אני הולכת מחר ל"מופע הקולנוע של רוקי", לבושה בהתאם

darklighter

New member
הלכתי למסיבת תחפושות../images/Emo148.gif../images/Emo115.gif

הרוב לא התחפשו או חצי התחפשו... אני סתם אילתרתי לבשתי הכל שחור עם חצאית גותית וגופיה ועל זה עליונית שיפון עם כובע ושמתי את הכובע על הראש ואמרתי שאני מלאך המוות... יצא די נחמד... גותי כזה.....גם המוסיקה שם הייתה מטאל אז בכלל היה סבבה

Fairywitch

New member
זה מה שאני רציתי להתחפש...../images/Emo148.gif

אבל ל"רוקי" יש תחפושות ספציפיות, אז מילא

למעלה